Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Здравейте, и аз да се похваля с Диско 300 Tdi и да помагате.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Здравейте, и аз да се похваля с Диско 300 Tdi и да помагате.

Ще те послушам колега за турбото,но макар ,че ще имам нужда от ново турбо ако искъм всичко да е наред.Вчера май открих този филтър под купето за нафтата където е,само да ми кажете на него кое се отвърта и кое се чупи за да го купя и да са ми под ръка като се счупи .Също така вчера го пробвах как е в гората,самоче потроших някой неща и ако имате телефон на някоя морга за тез машинки кадето имат части няма да е зле да ми го кажете че май често ще ми се налага да я ползвам Ето малко снимки от вчерашното излизане,а сега ще кача снимката да ми кажете дали това е филтъра и какво да му правя,вчера се пробвах да отвартя едно което е за ръка ама не става нещо и сeга умувам какво да правяДано ми кажете
    Ето малко снимки от вчера, http://tazmanieco.snimka.bg/automobi...51121.16283780

Коментар

Пишеш в търсачката горе в дясно "почистване на седиментен филтър" и ти излиза темата на Вельо

Коментар

Честито за джипката

Това е темата:

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...E8%EB%F2%FA%F0

Може да не отвиваш пласмасовата пробка , а да развиеш целия филтър ,като от горната му страна има болт (мисля че бе N13 погледни в темата) но внимавай че ще се олееш цилия с нафта защото филтъра е от две части и е пълен до горе и като отпуснеш болта се разделя и те олива.
        [SIGPIC][/SIGPIC]
        RR Classic

Коментар

Колеги,мерси за инфото.Ще видя тия дни да го отворя и ще добавя доста снимки за да я по ясно.Някой знае ли телефон на някоя морга където имат повечко части за тия таратайки че аз вече имам нужда от доста,като начало спешно ми трябва дясната брава че ми е счупен патрона и не мога да я отключвам и прескачам като маймуна.

Коментар

Колеги,имам още един въпрос свързан с алармата.Значи като взех колата можех да си я паля при всяка ситуация,но от два дена,колата на отворена врата не ми пали,трябва да затворяи тогава завърта стартера,и другото което е,колата има фабрична аларма,но нямам дистанционните,та въпроса е някой да знае дали е възможно да се направят дистанционни и да се задейства фабричната аларма?Защото е най-лесно да сложа нова,но съм на принципа колкото по малко външни кабели толкова по добре.

Коментар

Ето две теми, където и аз задавах въпроси и получих някой отговори:

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...E4%E8%F1%EA%EE

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...E4%E8%F1%EA%EE

Озадачаващо за мен е това, че пали като затвориш вратата...

Коментар

Първоначално публикуван от tazmanieco Преглед на мнение
                Колеги,имам още един въпрос свързан с алармата.Значи като взех колата можех да си я паля при всяка ситуация,но от два дена,колата на отворена врата не ми пали,трябва да затворяи тогава завърта стартера,и другото което е,колата има фабрична аларма,но нямам дистанционните,та въпроса е някой да знае дали е възможно да се направят дистанционни и да се задейства фабричната аларма?Защото е най-лесно да сложа нова,но съм на принципа колкото по малко външни кабели толкова по добре.
                Доколкото знам от ръководството на моето, дори да заключиш с ключ /а не с дистанционно/ алармата се задейства. И това е така /проверено от мен/. Значи - или не си заключваш колата или не ти работи алармата. От друга страна беше писал, че ти е разбита шофьорската ключалка. така че - сложничко идва. Може би не се включва, защото не заключваш от шофьорската. което пък ме навежда на мисълта, че ако оправиш бравата на шофьорската и нямаш дистанционно за алармата, Диското може да стане недвижима собственост. дистанционно могат да ти направят /доколкото знам/ в Мото Пфое. Цена... Питай ти

Коментар

Аз опитвах да си оправя патрона на врата,заЩото беше изтърбушен здраво, и след като видях, че счупеното не подлежи на ремонт я сглобих отново, и от тогава не ми работи централното.
                  Пали само на затворени врати. Колега СТО, ти си написал че си си решил проблема и да ти се звънка по телефона или на лично, но тъй като нямам (право на) лични съобщения и не мога да ти видя профила, как може да стане връзката
                  Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 10-12-09, 11:43.

Коментар

...Колега СТО,ти си написал че си си решил проблема и да ти се звънка по телефона или на лично,но тъй като нямам лични съобщения и не мога да ти видя профила,как може да стане връзката
                    0888617478

Коментар

Въпросите и отговорите свързани с филтрите и маслата преместени .... ТУК

Горе в дясно има бутон търсене, ще те улесни ....

Прикачени файлове
                      Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 11-12-09, 19:02.

Коментар

....тогава ще ходя до мотопфое да видиме какво ще стане ,и ако няма резултат започва борбата
                        Дай един телефон да пробвам да те разубедя за харченето на пари в мотопфое

Коментар

След смяната на маслото,сега чакаме вторник да видиме оригиналната аларма дали ще я нагласиме и да погледнат малко турбото какво иска че ме дразни и да видиме каде е проблема,че от турбини не разбирам нищо.Следващата стъпка е пълна реставрация и започвам да набирам информация и обръщането на волана,там май наи-много ще се заиграя и най-много след пробата да отиде на части но това ще е друга тема,четох и търсих доста но нищо по конкретно не видях в форума за обръщането и май ще карам на самообучение

Коментар

Включих блокажите и преди ми светваше лампичката на таблото но днес нито на бързи нито на бавните не ми светна та се чудя къде да е проблема .И може ли някой да ми обясни разликите межди DIFF и LOCK? Че не съм на ясно. Също така днес видях че с тези гуми ще ми е трудно карането и ми предложиха на континентал 235/70/16 за 1100лв. Някой карал ли е с такива,защото на колата и летните и зимните са ми континентал и съм доволен, но тук вече е друго.
                            Или пък да ми предложите други модели, но гумата трябва да е със дебела страница защото съм калпав и бордюрите са мойта слабост (на година поне по 2 гуми отиват в кофата при ляв волан,за десен ... )

По въпросите с алармите продължавате ...ТУК
                            Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 18-12-09, 21:11.

Коментар

.И може ли някой да ми обясни разликите межди DIFF и LOCK?Че не съм на ясно.
                              И за това има подробна тема. Използвай търсачката.

Коментар

Колеги,искъм да попитам някой за аирбеците,че на мене ми светкат лампичките и незнам как да открия какъв е проблема,букса за диагностика нямам.Търсих с търсачката ама нищо не намерих,някой да ме насочи с нещо?
                                Последно редактирано от tazmanieco; 26-03-10, 11:29.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X