Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Диското-1 200Tdi отказа да върви без блокажа!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Диското-1 200Tdi отказа да върви без блокажа!

Първоначално публикуван от Scorpion_BV Преглед на мнение
    Предно ляво каре на салата. Като го отворихме всичко от вътре изпадна на пърчета... Сега чакам оферта за частите от англия и ще го правим. Има ли ядове ако се покара 10км. от сервиза до нас и обратно за колата ако се кара с блокажа включен?
    Свали предния кардан и карай с блокиран централен диф колкото искаш.
    ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Първоначално публикуван от Красимир Начев Преглед на мнение
      Свали предния кардан и карай с блокиран централен диф колкото искаш.
      Не колкото иска, а колкото може!!!
      В смисъл - колкото издържи раздатката.
      За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Първоначално публикуван от Scorpion_BV Преглед на мнение
        Предно ляво каре на салата. Като го отворихме всичко от вътре изпадна на пърчета... Сега чакам оферта за частите от англия и ще го правим. Има ли ядове ако се покара 10км. от сервиза до нас и обратно за колата ако се кара с блокажа включен?
        Виж снимката, приложена от дядо Владо. Показаните части са ми в повече. Ако не ти се чакат от англия, може да спазарим наличните части.
        Напиши какво точно ти е счупено и с колко шлици ти е полуоската.

П.П. Ако се кара без преден кардан, аз бих махнал полуоските.
        Последно редактирано от grgeorgiev; 15-10-09, 09:03. Причина: допълване
        Само моториста знае защо кучето си показва главата през прозореца.

Коментар

Човека пита за 10 км до сервиза - за толкова няма проблем , може и с полуоски , ако е с капачки и ги няма , е добре да сложиш един парцал , да не влиза мръсотия.
          Аз съм карал и повече...

Коментар

Няма проблем и повече да го кара, ама да има едно наум, щото няма да се държи, като Ленд Ровър!
            "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

От: До: На последния лов Диското отказа да върви без блокажа!

Здравейте, аз имам същият проблем, като вашият. На последният ми лов - вчера, Диското ми отказа да върви без блокажа. Моля Ви да ми кажете как решихте проблема и какво точно се оказа. Благодаря предварително за съдействието! Моля, също и за Ваш телефонен номер, ако е удобно, за да Ви се обадя.

Съобщение от модератор:
              Моля, напишете си в профила от къде сте.
              Прочетохте ли това
              ...ЦЪК
              Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 13-01-11, 14:01.

Коментар

От: Диското-1 200Tdi отказа да върви без блокажа!

Имаш счупен диференциал,трябва да разбереш кой е и да разглобяваш...
                Успех.
                [SIGPIC][/SIGPIC]
                DISCO 1-200TDI-бял...

Коментар

Чакай бре. Диф. Може да е касета в дифа, касета в междинния, скъсан вал за междинния, полуоска, каре, капачка,
                  За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Според мен е скъсана задна дясна полуоска. За да не звучи въздушно предположение, което по принцип не ме притеснява ще уточня, че задните полуоски може би са единствения детайл, който може да се повреди, характерен дефект е скъсването им все едно е отрязана с нож точно където свършват външните шлици зацепени в главинката въртяща колелото, без да се усещат ненормални шумове и явления при движение на автомобила.Така, че вероятността да позная се свежда до 50/50 лява или дясна ако предположим, че десните колела се движат по по-лош път логично е да се заложи на задна дясна полуоска.
                    Последно редактирано от Sho; 14-01-11, 20:12. Причина: допълнение

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X