Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво мислите за Дефендъра и други въпроси за него?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какво мислите за Дефендъра и други въпроси за него?

Здравеите! Аз съм от Англия но сега жече си живея в Търново! Много ми харесжат джиповете,оффроада и ...! Имам 2 Дефендъра. Тук в България оффроада е много по добър, направо си го бива Ще се радвам всеки кото харесжа Ленд Ровъри, оффроад да ми пише
    Искам да се извиня на прганизатова на сайта ако сум допуснал някакжа грешка при пускането на новата тема

Ми, Дифендър. Много скъп за поддръжка, чуплив. Иначе - нормален джип.
    Да, нищо не дефенди. Слагат им по два ката жилетки отвътре на закачалки, ама все тая.

Коментар

Re: Какво мислете за Дефендъра?

Първоначално публикуван от Neil Patstone
      Здравеите! Аз съм от Англия но сега жече си живея в Търново! Много ми харесжат джиповете,оффроада и ...! Имам 2 Дефендъра. Тук в България оффроада е много по добър, направо си го бива Ще се радвам всеки кото харесжа Ленд Ровъри, оффроад да ми пише
      Искам да се извиня на прганизатова на сайта ако сум допуснал някакжа грешка при пускането на новата тема

Дефендера е доста добра машина аз карам таква от 3 или 4 години,
      и съм много доволен
      разгледаи в форума има доста за Ланд Ровер
      и можеш да погледнеш и клубните меротриятия .

Коментар

Ха, много се радвам! Аз също много харесвам Дифендъра, карах служебен Td5 110 4 години после го имах като личен. Любимия ми джип. Много ме кефи! Ще се радвам да се запознаем. Разкажи нещо повече за твоите Дефендери...

Първоначално публикуван от Стефан
        Ми, Дифендър. Много скъп за поддръжка, чуплив. Иначе - нормален джип...
        Стефане, смешен си с градските ти легенди. Що не питаш за цени в някой сервиз/ магазин, ами постоянно лафиш с неизвестни в квартала? Много харесвам Тойота, в много отношения е по-добра, но никак не ми се вижда по-евтина и твърде по-вечна.

Коментар

човека като идва от страната която произвежда въпросния модел не виждам как ще го събори поддръжката му тук.бахти,ако 20-30 лева за филтър ако е скъпо.кой е евтиния филтър?
          В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Що ми е да ходя някъде? Тука на тротуара идва да пие бира един тъкмо от оня сервиз, работник някъв е. Децата и пияните нали не лъжели ...
            Какво от английските цени трябва да е евтино по нашите мерки? Или "алтернативните части"? Е, повечето ментета са по-евтини от оригинала.
            Или очакваш да стане по-добре? Китайците са купили само инженерите и луксозните сгради, другото заминава на вторични суровини.

Коментар

2 Дефендъра са точно за един live ! да е сладко! и весело!
              VARADERO SD2

Коментар

кой е оня сервиз.частите ги продават в магазини.кое е евтиното ли?еми тва че крушка за табло оригинална за рейндж ровър от представителството е два пъти по-евтина от същата за шкода пикап в кварталния магазин.за алтернативните части-аз не знам за магазин в софия за алтернативни части за ленд ровър.ако някой знае-чудесно да казва.пък и веднъж си купих филтри за рейхджа от някакъв магазин.после се оказа че оригиналните са по-евтини.за купуването на инженерите и сградите-искрено се надявам че правиш разлика между ровър и ленд ровър.
                В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Що ми е да ходя някъде? Тука на тротуара идва да пие бира един тъкмо от оня сервиз, работник някъв е. Децата и пияните нали не лъжели ...
                  Какво от английските цени трябва да е евтино по нашите мерки? Или "алтернативните части"? Е, повечето ментета са по-евтини от оригинала.
                  Или очакваш да стане по-добре? Китайците са купили само инженерите и луксозните сгради, другото заминава на вторични суровини.
                  Да, айде кажи кой е "оня" сервиз най-накрая.. Щото тука (в портала) има хора от Мото Пфое, Дару и т.н.

Направи си труда да попиташ за части в Ленд Ровър (Мото Пфое) и после отиди в Тойота (ТМ Ауто), Нисан и Балкан Стар и нека си говорим за цени след това, много ще ми е интересно..

Щото съединители, скорости, турбини и други за ТЛК, Патрули и сие ги раздават просто без пари.

Да, за японските има ментета, за Ровъра няма. Но затова оригиналните му части са преобладаващо по-евтини при представителите тук, сравнено с останалите...

Кво ли споря...

...Китайците са купили само инженерите и луксозните сгради, другото заминава на вторични суровини.
                  Че Форд не са цвете, това е ясно (кой толкова голям е?), но не са и китайци (все още). Не бъркай Ровър с Ленд Ровър. От 15-тина години нямат много общо..

Коментар

Всичко е прекрасно и това е евтина народна кола.
                    Знам разни хора които дълго търсиха, намериха, и веднага ги разкараха. Като ги видя ще ги питам що така.
                    Не помня кой е, някой от по-официалните представители. Не ме и интересува. Работна кола, на която текущ ремонт струва колкото няколко автомобила с които можеш да работиш ... Спрете за малко със снобарията и се огледайте къде живеем.

Коментар

ония ден напрах Research на часттие в Тоиота , ако ви каже колко струваха амортисорите няма да поварвате,

1700 предни на броика, и заден 800 лв,

за дефендера е 150 в мотофое маиче ,в дару е 90 леви е 75лв

имаше и други неща които питах и наи евитното от вичките артикули беше накраиници около 160 лв,

това е за модел ТЛК 120 след 2002 и е един от доста караните Джипове в БГ

Коментар

Частите за самолети са още по-скъпи. Среден ремонт на бустер за само един елерон струва около 12 000 долара. И?
                        Нали говорим за Дифендъри.

Коментар

Да така си е и по горе споменахме за тоиотите че са скъпи частите и ето ти колко са.

Дифендера според мене е доста добра машина, и може би една от причините да се чупат толкова (то твои думи) е защото доста от тях да сложебни , а знеш как се кара служебна кола.
                          Ако става за въпрос мога да ти покажа шчупена раздадка от ТЛК 78 с 4,2 д , казват че не се чупат и никои не може да повярва , ама с служебната кола вичко е възможно.

Според мене , Дефендера е доста здрава кола, досега единстенто по серозно нещо което съм сменил на моя дефендер е раздадка , не защото и е дошло времето а защото някои беше пиап в нея и не я беше направил като хортата, иначе само сменям масла и филтри .

Коментар

УФФФФ - Стефан пак предизвиква!!! Добре, че знаем безграничния му капацитет да мисли и да казва "ред умни мисли, ред военни тактики, ред анти-американизми и за десерт ред УАЗ-хвалебствия"!!!

Уважаеми Стефане, имам 2 (два) Land Rover Discovery и 1 (един) Land Rover Defender.

Вече три години работят като зверове! Сигурно сумарно са навъртели 500'000 км. из родината! Мъкнат, влачат и НИКОГА НЕ СА НИ ОСТАВИЛИ!

Истината изисква да кажа, че миналата седмица едното Дисковери го влачихме при Фулдата!

И знае ли Стефан защо? Защото след 180'000 км си беше изпилило феродовия диск на съединителя и все отлагахме да го вкараме в бокса. Все е на път.

Аз съм готов да предизвикам Стефан със следното:

1) Купувам един нов УАЗ от Карбон Плевен и от магазина го хвърлям в борбата. Това включва 6 дни път и товар до козирката!
                            2) УАЗ-а тръгва заедно с Land Rover-ите;
                            3) Да видим кой първи ще влезе в бокса за сериозен ремонт - (какво е сериозен ремонт подлежи на уточнение!)
                            3.а. ако е УАЗ - Стефан се сдобива с Нов УАЗ и ми го плаща по фактурна стойност. Може да се пазарим за наем за времето през което е работил.
                            3.б. ако е ЛР - Стефан се сдобива с нов УАЗ без пари!

Предлагам това не защото съм луд фен на LR, а не е редно да се говорят неистини.

Успех.

Т.
                            Good guys drive Land Rovers!

Коментар

Много моля да се съобразявате с темата и нейния автор! Neil Patstone е англичанин живеещ в България, научил е български и понеже явно има интерес и обича автомобила си открива нова тема тук с желание за повече контакти със съмишленици. И какво се получава? Обичайния спор кое е евтино и кое скъпо. Човека иска да си поговори със съмишленици! Явно не иска да спори относно цените на амортисьорите! Моля уважавайте другите и тяхните желания или тук ще останете да пишете една малка групичка "хардлайнери"... и то да пишете неща от които никой друг не се интересува!

Уважаеми Neil Patstone,

Добре дошъл си при нас! Ще се радваме да ти помогнем или просто да си поговорим. Нито един автомобил не е съвършен или пък най-добрия или най-лошия. Ако си харесвате автомобила, грижите се за него и той задоволява вашите изисквания значи сте намерили вашия автомобил и за вас той е най-добрия. И да ви кажа няма добри автомобили по принцип, има добри собственици

Заповядайте на нашите мероприятия, първото е сега в неделя а следващото на 21-22 октомври...
                              VPetrov.photography

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X