ако ти е останало още нещо дай и аз да покарам малко явно си дашен.... а сега сериозно, мисля че този твой приятел току що си е купил фрилендър, разберете се да ти го плаща колкото ти е излезъл и да си го прави, защото ако почнеш ти да го правиш ще ти излезе през носа, аз съм 100 % сигурен че ще трябва да караш купето на дозер, а това значи напълно разчастване и като ги знам всички майстори след тази процедура тази кола няма да е същата. :x :x
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Счупиха ми фрилендъра
Свий
X
-
Първоначално публикуван от vladi333А на въпроса как го е откъсна, отговора беше закачих един кол да дръпна и....Ние не сме неутрални!
Коментар
-
то ако има пари да го купи - лесно, ами ако нямапомогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Първоначално публикуван от vladi333Този месец ми е тръгнало така:
1. Счупиха ми мотора Джилера 125 ендуро (удар в кола)
отново не съм аз, единият ми монтьор взел че решил да му врътне едно кръгче около сервиза, и резултата купи си мотор
2. Сега и фрилендъра
Иначе зависи какви са ти отношенията с човекаНавремето татко си дава фиата на един негов и приятел и катастрофа. Последствия напълно неизползваема кола.Решениие сума по-малко от стойноста и в килограми
о 88 з 417 оо 4 - Стоян
Коментар
-
А,бре Влади,к'во стана...?Само не разбирам къде на ''моста''има куки,не си спомням на моя да е имало...де да знам,нали това чудо отзад е като колите-неподеижен диф,полуоси,карета,2 носача,2 щанги...къде има куки???И кой блен мозък е закачил въже някъде там-БЕЗУМИЕ...МАЛОУМНИЦИ...БАСИ...То ясно,че някои са се учили на Москвичи,ама то и там е вредно да дърпаш за успокоителната щанга...Оооххх,СВЯТ ШИРОК-СЕРСЕМИ МНОГО...
0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Направихме чудеса от храброст, фрилендъра е готов !!!
Цял ден и вечерта до 22ч. го правихме: диагностика,дозер,заварки, и събиране...
готов съм за прехода утре!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар