Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Счупиха ми фрилендъра

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

ако ти е останало още нещо дай и аз да покарам малко явно си дашен.... а сега сериозно, мисля че този твой приятел току що си е купил фрилендър, разберете се да ти го плаща колкото ти е излезъл и да си го прави, защото ако почнеш ти да го правиш ще ти излезе през носа, аз съм 100 % сигурен че ще трябва да караш купето на дозер, а това значи напълно разчастване и като ги знам всички майстори след тази процедура тази кола няма да е същата. :x :x
    no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333
      А на въпроса как го е откъсна, отговора беше закачих един кол да дръпна и....
      Ами при това положение не виждам какво има да се чудиш. Ако това нещо става да се ремонтира като хората, виновният да се бърка дълбоко и да плаща. Ако не става - направо му продаваш Фрилендъра да си блъска главата в него, а ти си търсиш джипка, на която куките за теглене не са на моста
      Ние не сме неутрални!

Коментар

то ако има пари да го купи - лесно, ами ако няма
        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/
          то ако има пари да го купи - лесно, ами ако няма
          Е тогава е лошо
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333
            Този месец ми е тръгнало така:
            1. Счупиха ми мотора Джилера 125 ендуро (удар в кола)
            отново не съм аз, единият ми монтьор взел че решил да му врътне едно кръгче около сервиза, и резултата купи си мотор
            2. Сега и фрилендъра
            Да не прозвучи лошо или нетактично, но лошите неща винаги сле случват в нечетен брой: едно, три, пет и т.н.
            Иначе зависи какви са ти отношенията с човека Навремето татко си дава фиата на един негов и приятел и катастрофа. Последствия напълно неизползваема кола.Решениие сума по-малко от стойноста и в килограми
            о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Тегличи на моста??? Ако имаш приятел адвокат направо мислете как да съдите Ровър. Това е откровен идиотизъм. За дебили младша възраст.

Коментар

А,бре Влади,к'во стана...?Само не разбирам къде на ''моста''има куки,не си спомням на моя да е имало...де да знам,нали това чудо отзад е като колите-неподеижен диф,полуоси,карета,2 носача,2 щанги...къде има куки???И кой блен мозък е закачил въже някъде там-БЕЗУМИЕ...МАЛОУМНИЦИ...БАСИ... То ясно,че някои са се учили на Москвичи,ама то и там е вредно да дърпаш за успокоителната щанга...Оооххх,СВЯТ ШИРОК-СЕРСЕМИ МНОГО...
                0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Че коя изобщо е тая кола, която може да се дърпа за моста?

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
                    Че коя изобщо е тая кола, която може да се дърпа за моста?
                    Може,на Запорожеца има кука на предния...там нали е мост-торсион...Ама си прав-то това кола ли е...
                    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

offtopic:
                      Естествено че е кола И то от много рядък тип: V4, задно разположен малообемен двигател, врати отварящи се на обратно, бензинова печка... Това е кола за милиони
                      о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Направихме чудеса от храброст, фрилендъра е готов !!!
                        Цял ден и вечерта до 22ч. го правихме: диагностика,дозер,заварки, и събиране...
                        готов съм за прехода утре!
                        LZ1HKW
                        Реглаж на преден и заден мост
                        My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

а от любопитство колко е финансовата равностойност? а плуоски криви имаше ли?
                          no signature no problems

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X