Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Счупиха ми фрилендъра

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Счупиха ми фрилендъра

Дадох си колата на един познат да си свърши някаква работа и познайте, откъснат заден мост
    кажете какво да правя ?
    LZ1HKW
    Реглаж на преден и заден мост
    My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

като за начало - не си давай колата на /не/познати
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Re: Счупиха ми фрилендъра

Първоначално публикуван от vladi333
      Дадох си колата на един познат да си свърши някаква работа и познайте, откъснат заден мост
      кажете какво да правя ?
      Каква ще да е била тази работа та чак "откъснат заден мост" ?!?

Иначе има една приказка "чупи - купи" ...

Аз затова не обичам да взимам чужди коли и, съответно, да давам моята.
      Ние не сме неутрални!

Коментар

как откъснат бе??? баси кво са правили тия за да откъснат моста.... аз бих направил същото с главата на този на който си си дал колата. Аз имам правило че колата я давам само на брат ми и на никой друг, досега за 4 години никой не ми е карал колите, даже ми е едно такова неприятно като я оставя в сервиз и някой келеш се качи да я мести напред назад. А за моста пиши какво са откъснали носачи ли какво ли?
        no signature no problems

Коментар

Карай го на полигона на Голди, направи му тест и може и да се оправи
          http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Ами колата е като жената, дадеш ли я на друг и ..... работата е ясна Да не припомням сега някои постулати на народния фолклор. Абе нима още има хора без автомобили в тая държава. В нашия блок са минимум по 2 на апартамент.
            Поздрави
            ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

Първоначално публикуван от D-MAX
              Ами колата е като жената, дадеш ли я на друг и .....
              напротив - на жената не може да и се откъсне задния мост колкото и да се опитват
              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/
                Първоначално публикуван от D-MAX
                Ами колата е като жената, дадеш ли я на друг и .....
                напротив - на жената не може да и се откъсне задния мост колкото и да се опитват
                да ама могат да и разтропат диференциала
                и после да има големи луфтове откъм твоя кардан
                no signature no problems

Коментар

Ееех ...
                  Кво. Експертиза. Разгледайте я хубаво. Ако е имало гнило, и дето се вика и без това му е дошло времето, явно трябва да разделите щетата солидарно. Някак. Ако няма и е счупено от безобразно каране - той трябва да поеме ремонта.
                  Кого ще определите за вещо лице трябва да решите вие, това е въпрос преди всичко на общо доверие. Ако не се съгласите за причината помежду си разбира се.

Коментар

Ако има и някоя снимчица,да се види това чудо,че немога да разбера скъсан е моста или е откъснат от шасито.
                    Какво толкова зор е видял.
                    четири е повече от два

Коментар

Първоначално публикуван от REPOORT
                      Ако има и някоя снимчица,да се види това чудо,че немога да разбера скъсан е моста или е откъснат от шасито.
                      Какво толкова зор е видял.
                      Фрилендъра няма шаси, моста е откъснат от кутията в купето.
                      А на въпроса как го е откъсна, отговора беше закачих един кол да дръпна и....
                      На Фрилендъра има и куки за дърпане на моста !
                      А за гнило този вариант просто остава в историята, колата е прегледана обстойно при мен в сервиза че даже в дару кар и няма 1 мм.изгниро някъде пък камоли на моста
                      LZ1HKW

Коментар

Мойте съболезнования..!!!
                        ..."Добре, че имам някои приятели, та нямам нужда от врагове"

Коментар

Тъпотия пълна ! Куки на МОСТА Пъс сигурно и въжето е било стоманено , а ? Със засилка и динамичен удар ? Явно момъка е повярвал на рекламите по телевизията ...

Коментар

Re: Счупиха ми фрилендъра

Първоначално публикуван от vladi333
                            кажете какво да правя ?
                            да ти купи друга а тази да си я бие в галвата...

баси измекярите нали е чужда и дай да теклиме там к'воту има...
                            т'ва да не е трактор....
                            LZ1RED

Коментар

Този месец ми е тръгнало така:
                              1. Счупиха ми мотора Джилера 125 ендуро (удар в кола)
                              отново не съм аз, единият ми монтьор взел че решил да му врътне едно кръгче около сервиза, и резултата купи си мотор
                              2. Сега и фрилендъра
                              А най лошото е че няма с какво да ида на прехода на ЛРЕ
                              LZ1HKW

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X