Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Прегряло Диско 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Прегряло Диско 1

Има ли доброволци за помощ за поръчка на малко части за диско 1? Ако да нека се отзоват!

Благодаря предварително!

Коментар

Казвай

Коментар

Първоначално публикуван от dulo Преглед на мнение
        Казвай
        Търся волан,щората която покрива багажника и на таблото козирката която покрива уредите километраж.оборотомер и тн.
        Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 06-08-09, 11:32.

Коментар

За тези работи най добре да питаш Падок чрез e-mail защото ги няма в каталога но за щората за багажника вече съм ги питал защото и аз нямам и казаха че не продават такава.

Коментар

Първоначално публикуван от dulo Преглед на мнение
            За тези работи най добре да питаш Падок чрез e-mail защото ги няма в каталога но за щората за багажника вече съм ги питал защото и аз нямам и казаха че не продават такава.
            То щората я има при тия, ама цената е много "пиВка".

... £89.00
            ... £99.00 според цвета.
            Прикачени файлове
            Land Rover Discovery:
            - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
            Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

А да си я държат за тази цена ,аз съм го измислил как да стане ама все време няма

Коментар

Колеги добра новина взех Диското поправено! Диагнозата беше повредено турбо зверски запушен радиатор и лек шлайф на главата и някое друго маркуче.Утре на откриването на ловния сезон ще му направя лек тест! На тези от вас който ще ловуват наслука през сезона

Коментар

Първоначално публикуван от skobara Преглед на мнение
                  Дано да си прав колега да се надиавам, че диагнозата както се казва ще е кашлица а не рак. А колкото до майстора колата е надиавам се в добри ръце майсторите са от форума.
                  Кажи кои са. И добрите , и лошите майстори трябва да се показват. Най-вече добрите !!!
                  Тази земя, по която тъпча сега,
                  тази земя, която пролетен вятър пробужда,
                  тази земя – не е моя земя,
                  тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Знаех си аз. За ухапване от комар по палеца се полага сложна мозъчна операция. Класика.

Коментар

Първоначално публикуван от vladstudio Преглед на мнение
                      Кажи кои са. И добрите , и лошите майстори трябва да се показват. Най-вече добрите !!!
                      Здравейте колеки разбира се, че ще споделя кой са добрите при тях ме прати vladi333 мисля , че сервиза е пак негов или там каквито и да са им отношенията не този който е в дружба а на изхода от студентски град към Бистрица след зградата на Балканстрой.А лошите са някъде около гара Искър по точно не мога да обясня.

Коментар

Първоначално публикуван от skobara Преглед на мнение
                        Здравейте колеки разбира се, че ще споделя кой са добрите при тях ме прати vladi333 мисля , че сервиза е пак негов или там каквито и да са им отношенията не този който е в дружба а на изхода от студентски град към Бистрица след зградата на Балканстрой.А лошите са някъде около гара Искър по точно не мога да обясня.
                        Преди бетоновия възел ли?
                        [SIGPIC][/SIGPIC]
                        DISCO 1-200TDI-бял...

Коментар

Първоначално публикуван от Бате Мите Преглед на мнение
                          Преди бетоновия възел ли?
                          Да преди бетоновия възел!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X