Не, просто дебилщината е невероятна. Ситроена на братовчед ми е вече втори месец за смяна на сегменти и гумички на клапаните. То не късаха шпилки, то не пукнаха блока, после заварявай. После блока и главата криви...Пълна простотия.
Днес закарах диското в сервиза от точка до точка около 5-6км и като го оставих за почна да сеопитва да изхвурли налягането от маркучите за водата т.е започна да съска.казаха ми ,че прави няква въздушна възглавница и го почнаха.Сега чакам диагнозата
На всеки се е случвало подобно нещо - проблем в двигателя или лош майстор. Нищо ново .
Не се притеснявай , колега ! В такива моменти - всеки ти дава диагноза и ..... ти се шашкаш още повече . Не е нужно .
Като отворят двигателя - спокойно .... виж си състоянието с доверен човек( който разбира от двигатели).
Самите цилиндри си показват колко му е нужно на добичето за да се оправи . Има си първи , втори - че дори и трети ремонтен размер на цилиндрите. Свери ги и ..... се ориентираш за какво става въпрос.
В същото това време - трябва да си видиш главата - за пукнатини ( надува се ) или със снимка ( дефектоскопия). Ако е пукната - има майстори заваряват цветни метали ( ако е на удобно място ). Ако със заварка не става - търсиш нова глава.
И когато видиш колко ще ти струва този ремонт - сравняваш със цената на нов ( втора употреба ) двигател .
Ако разликата е голяма - се замисляш за смяна на двигателя .... но трябва да си поемеш риска - новият двигател да е читав ????
Ако обаче разликата в цената е малка - по-добре е ремонт на твоя двигател - става НОВ - но само при добри майстори ....
А в този Форум - майстори на ЛР има . Просто се обърни към тях - конкретно !
Успех и пиши ......
Най-тежкото на един ремонт не е работата по двигателя , нито частите които липсват - най-тежкото е "притеснението " и неизвестността на това което предстои. А става въпрос за един .... двигател , колега !
На всеки се е случвало подобно нещо - проблем в двигателя или лош майстор. Нищо ново .
Не се притеснявай , колега ! В такива моменти - всеки ти дава диагноза и ..... ти се шашкаш още повече . Не е нужно .
Като отворят двигателя - спокойно .... виж си състоянието с доверен човек( който разбира от двигатели).
Самите цилиндри си показват колко му е нужно на добичето за да се оправи . Има си първи , втори - че дори и трети ремонтен размер на цилиндрите. Свери ги и ..... се ориентираш за какво става въпрос.
В същото това време - трябва да си видиш главата - за пукнатини ( надува се ) или със снимка ( дефектоскопия). Ако е пукната - има майстори заваряват цветни метали ( ако е на удобно място ). Ако със заварка не става - търсиш нова глава.
И когато видиш колко ще ти струва този ремонт - сравняваш със цената на нов ( втора употреба ) двигател .
Ако разликата е голяма - се замисляш за смяна на двигателя .... но трябва да си поемеш риска - новият двигател да е читав ????
Ако обаче разликата в цената е малка - по-добре е ремонт на твоя двигател - става НОВ - но само при добри майстори ....
А в този Форум - майстори на ЛР има . Просто се обърни към тях - конкретно !
Успех и пиши ......
Най-тежкото на един ремонт не е работата по двигателя , нито частите които липсват - най-тежкото е "притеснението " и неизвестността на това което предстои. А става въпрос за един .... двигател , колега !
Дано да си прав колега да се надиавам, че диагнозата както се казва ще е кашлица а не рак. А колкото до майстора колата е надиавам се в добри ръце майсторите са от форума.
Колегите са казали всичко, което ти е необходимо за диагностиката и ремонта на мотора. Аз само ще ти споделя моя опит с пръските от масло по задното стъкло. Имах същия проблем - разход на масло (огромен) и пръски от масло по задното стъкло. Първото ми предположение беше, че маслото идва през ауспуха с всичките СТРАХОВИТИ причини за това. Даже бях забелязал, че пръските са повече след пътуване с висока скорост по магистрала. Причината се оказа елементарна и лесна за отстраняване. Теч от вакуумната помпа на усилвателя на спирачките. Капките масло се увличат от въздушния поток и завихрянето ги "качва" на задното стъкло. Да-м...
Като обобщение: отваряне на мотора, пълен преглед и нататък...каквото сабя покаже
Успех
Моя съвет е да си вземеш НОВА глава (при положение, че твоята е спукана). Става въпрос не за втора употреба, а за нова от магазина. Стареенето на материала винаги си оказва значение, още повече, че не знаеш какво му е било дереджето на двигателя от който се взема глават втора употреба, дали не е препилена вече ... и т.н.
Ако не свършва добре, значи не е свършило!
0888 315 794
LZ1UPI
A1 (Rh+)
Колеги оказа се, че радиатора половината е запушен и не е работил нормално и дано от там да идват проблемите а не от главата надяавам се.
А между другото може ли да ми кажете каква е процедурата по поръчка на части от paddock.
.... А между другото може ли да ми кажете каква е процедурата по поръчка на части от paddock.
Като за начало ето я темата ... ЦЪК по натам каквото Лазар ти каже.
Land Rover Discovery:
- ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.". Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!
Всички се надяваме да е в добри ръце. Че форума е огромен...
Здравей колега казах ми да се обърна към теб за поръчка на части за диско 1-95г от paddock интересува ме волан,щората която е отзад в багажника и малкото как да го нарека табло което е на уредите.Тук ми искат около 350-400лв. за втора употреба може ли д апроверим в paddock каква е цената и евентуална поръчка
Колеги оказа се, че диагнозата е запушен радиатор и турбото на диското и ниакакви дребни по главата и разни гарнитурки.Някой да е имал проблеми с турбо и колко му е коствало?
Коментар