Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Потрошихме Диското

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Потрошихме Диското

Тези джипове са мн деликатни явно за каране. Другата ми кола е алфа и след нея като се кача на джипа за извънградско седя като на тръни...

Даже си мисля, че ако ще става нещо вместо резки маневри е по-добре да държиш волана направо...

Добре, че няма пострадали

Коментар

Така стават белите,докато се усети човек и е в канавката.Радвам се че не сте пострадали.
      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от grgeorgiev Преглед на мнение
        Ето какво стана ...жена ми тръгна да изпреварва една каруца, която караше по средата на пътя. Насреща идваха две коли. аз и казах , че е твърде близо до каруцата. Тя кривна много рязко на ляво. После се уплаши, ще излизаме от пътя, после още по рязко зави на дясно и колата се обърна. После се пързаляхме по таван. Накрая колата спря в нещо и се изправи пак на гуми в канавката. На кратко това се случи. Стана доста бързо. А аз седях с доста неприятното усещане, че не мога да направя нищо смислено, за да не се обърнем.

ето и снимка
        Добре, че не сте пострадали сериозно. Гледам, че диското яко е сгънато с каква скорост горе-долу стана тая изненада?
        no signature no problems

Коментар

Важното както казаха и колегите е че сте здрави,естествено язък за колата щото като гледам е щета от всякъде но пък кола се купува.
          ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
          тел.088четири 9едно9 4нула4
          -------------------------------------------------------

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
            Добре, че не сте пострадали сериозно. Гледам, че диското яко е сгънато с каква скорост горе-долу стана тая изненада?
            Между 60 и 70. Със сигурност не е повече.
            Само моториста знае защо кучето си показва главата през прозореца.

Коментар

Олеле, а аз си мислех, че ние сме имали проблеми

Но наистина най-важното е, че вие сте живи и здрави!
              Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Жоре, най-важното от всичко е, че макар и с малки натъртвания сте
                добре и сте живи. Искрено съчуствам за скитника
                "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Колега да сте живи и здрави ти и жена ти в сичко друго е материално!
                  <Land Rover Discovery 300 tdi> <Bearmach/Pro Comp 2"> <Extreme Evolution 32">http://arhangel.run-bg.com/bg/index.pl

Коментар

Ето какво стана ...ето и снимка
                    Важното е че сте живи и здрави
                    Това е идеален "Трупен донор" - намираш купе от "англичанка" и се прехвърлят (прехвърляме ) частите
                    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                      Важното е че сте живи и здрави
                      Това е идеален "Трупен донор" - намираш купе от "англичанка" и се прехвърлят (прехвърляме ) частите
                      Точно този вариант обмислям. Остават ми, обаче някои отворени въпроси, например: Къде? ( защото нито разполагам с гараж , нито с подемни съоръжения), Кой? (защото повече от 1 седмица отпуск на веднъж не очаквам да ми дадат).
                      Освен това не съм в много добро финансово положение и вероятно цялата тази работа ще се проточи.
                      Само моториста знае защо кучето си показва главата през прозореца.

Коментар

Точно този вариант обмислям. Остават ми, обаче някои отворени въпроси, например: Къде? ( защото нито разполагам с гараж , нито с подемни съоръжения), Кой? (защото повече от 1 седмица отпуск на веднъж не очаквам да ми дадат).
                        Освен това не съм в много добро финансово положение и вероятно цялата тази работа ще се проточи.
                        Дано всичко се нареди накрая. Не се притеснявай толкова. И аз съм вече 10 дни без кола и в началото нерви много, но живота продължава. Ако не намериш добро купе в БГ мога да говоря или да те свържа с приятел в Англия, който спомена, че ще кара коли за части за няква морга и си мисля, че може да се вземе някакво доста евтино купе или пък Диско с блокирал двигател или нещо от сорта на доста ниска цена. Мисля, че въпроса ляв, десен волан при теб няма да стои, щото всичко ще се прехвърли. Успех и горе главата.
                        http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                        http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Нещата, които не ме убиват, ме правят по-силен.
                          LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Джипчето ще го оправите или ще си вземето по-ново. Важното е че вие сте живи и здрави!

Коментар

Т Къде? ( защото нито разполагам с гараж , нито с подемни съоръжения), Кой? (защото повече от 1 седмица отпуск на веднъж не очаквам да ми дадат).
                              Предполагам основните финанси ще са за покупката на купето....за другото...гараж и канал имам, а ако обявиш и награда от ядене и пиене със сигурност ще дойдат и помагачи така че чак може и да си пречим при "възкрисането"...
                              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от velio Преглед на мнение
                                Като с това сте се разминали - малкия дявол.
                                Не е бил малкия дявол а Бог ви е пазил !!! Желязо се купува !!!

Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 24-06-09, 13:39.
                                Горд собственик на Terano 2 , Исузо Трупър ,Jeep Grand 5.2 !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X