Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Потрошихме Диското

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Потрошихме Диското

На връщане от годишната среща успяхме да се попързаляме по таван с Дискавърито. Жена ми се отърва с леки наранявания - охлузвания и синини. Аз - съвсем без повреди. Автомобила е до голяма степен смачкан. Подробности и снимки ще има утре.
    Само моториста знае защо кучето си показва главата през прозореца.

До: Потрошихме Диското

Вие да сте здрави...
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Пари се печелят на вас да ви няма нищо
      Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
      КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Вие да сте живи и здрави! Майната му на джипа!

Коментар

Като с това сте се разминали - малкия дявол.

Коментар

Първоначално публикуван от grgeorgiev Преглед на мнение
            На връщане от годишната среща успяхме да се попързаляме по таван с Дискавърито. Жена ми се отърва с леки наранявания - охлузвания и синини. Аз - съвсем без повреди. Автомобила е до голяма степен смачкан. Подробности и снимки ще има утре.
            Съчувствия..... и добре , че вие сте живи и здрави !
            Как се случи ?....

Коментар

Аз чух нещо такова в понеделник, но никой не потвърди и помислих, че е някакъв слух...

Вие двамата да сте живи и здрави, ще си вземеш още по-хубаво Диско нататък...
              A Land Rover would never turn up to collect an Oscar.

Коментар

И на мен се е случвало и от тогава гледам по-философски на нещата. Както казва Вельо, малкия дявол. Вие да сте живи и здрави ! Ламарина дал Господ. Приемете случката от добрата страна.
                Тази земя, по която тъпча сега,
                тази земя, която пролетен вятър пробужда,
                тази земя – не е моя земя,
                тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Ммм, хубаво е че няма никой пострадалсериозно. Другото ще се оправи.
                  LR Disco II,'99,TD5,,HDC,ETC,R380,T-Max 9500,Safari,General AT,Light bar, CDL, 3" lift procomp
                  LR Disco II,'02,TD5,SLS,ACE,HDC,ETC,ZF4HP
                  [IMG]http://ftp.domainbg.com/SG/mydisco2logo.jpg[/IMG]

Коментар

Резервни части за колите има.....добре, че вие сте живи и здрави..и все пак - жалко за колицата....
                    аз си тръгнах рано от срещата защото трябваше да съм в Пловдив в събота вечерта. Поех по горския път към Белокамене и на няколко пъти се уплаших, че няма да мина, а връщането назад беше невъзможно. Пътят беше сериозно изровен от порои, със стръмни спускания и на няколко пъти висяхме с жена ми на коланите, но стигнахме до равното без произшествия. Поуката за мен беше, че на такива разходки е по-добре да не си сам, да имаш навигация за да можеш да укажеш къде си, ако се наложи да викаш за помощ и да се постараеш да получиш максимална информация за пътя, по който се каниш да минеш...
                    Още веднъж - жалко за Диското и поздравления за това, че сте живи и здрави!
                    00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Браво, че Ви няма нищо, тъкмо ще си вземете ново Диско, здраве да има
                      Discovery I, 300 TDI

Коментар

Добре че сте се разминали леко, на другото майната му - от опит да кажа ...
                        ---------------------
                        Шофирайте разумно!
                        [IMG]http://htftp.domainbg.com/zzlatev/LR_enthusiast_resize.jpg[/IMG]

Коментар

Значи все пак е имало инцидент. А аз мислех, че се отнася за проблема на Тошко/Зарин/.
                          Значи от догодина Годишна среща и курбан - 2 в 1.
                          Палете свещ и се радвайте на живота.
                          Радвам се за вас.
                          За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Радвам се, че се е разминало без сериозни травми!

Жалко за джипката, но както казаха и другите - това е по-маловажното.

Бързо възстановяване и дано си вземете по-хубава!

Коментар

Ето какво стана ...жена ми тръгна да изпреварва една каруца, която караше по средата на пътя. Насреща идваха две коли. аз и казах , че е твърде близо до каруцата. Тя кривна много рязко на ляво. После се уплаши, ще излизаме от пътя, после още по рязко зави на дясно и колата се обърна. После се пързаляхме по таван. Накрая колата спря в нещо и се изправи пак на гуми в канавката. На кратко това се случи. Стана доста бързо. А аз седях с доста неприятното усещане, че не мога да направя нищо смислено, за да не се обърнем.

ето и снимка
                              Прикачени файлове
                              Само моториста знае защо кучето си показва главата през прозореца.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X