На връщане от годишната среща успяхме да се попързаляме по таван с Дискавърито. Жена ми се отърва с леки наранявания - охлузвания и синини. Аз - съвсем без повреди. Автомобила е до голяма степен смачкан. Подробности и снимки ще има утре.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Потрошихме Диското
Свий
X
-
До: Потрошихме Диското
Първоначално публикуван от grgeorgiev Преглед на мнениеНа връщане от годишната среща успяхме да се попързаляме по таван с Дискавърито. Жена ми се отърва с леки наранявания - охлузвания и синини. Аз - съвсем без повреди. Автомобила е до голяма степен смачкан. Подробности и снимки ще има утре.
Как се случи ?....
Коментар
-
И на мен се е случвало и от тогава гледам по-философски на нещата. Както казва Вельо, малкия дявол. Вие да сте живи и здрави ! Ламарина дал Господ. Приемете случката от добрата страна.Тази земя, по която тъпча сега,
тази земя, която пролетен вятър пробужда,
тази земя – не е моя земя,
тази земя, простете, е чужда.
Коментар
-
Ммм, хубаво е че няма никой пострадалсериозно. Другото ще се оправи.LR Disco II,'99,TD5,,HDC,ETC,R380,T-Max 9500,Safari,General AT,Light bar, CDL, 3" lift procomp
LR Disco II,'02,TD5,SLS,ACE,HDC,ETC,ZF4HP
[IMG]http://ftp.domainbg.com/SG/mydisco2logo.jpg[/IMG]
Коментар
-
Резервни части за колите има.....добре, че вие сте живи и здрави..и все пак - жалко за колицата....
аз си тръгнах рано от срещата защото трябваше да съм в Пловдив в събота вечерта. Поех по горския път към Белокамене и на няколко пъти се уплаших, че няма да мина, а връщането назад беше невъзможно. Пътят беше сериозно изровен от порои, със стръмни спускания и на няколко пъти висяхме с жена ми на коланите, но стигнахме до равното без произшествия. Поуката за мен беше, че на такива разходки е по-добре да не си сам, да имаш навигация за да можеш да укажеш къде си, ако се наложи да викаш за помощ и да се постараеш да получиш максимална информация за пътя, по който се каниш да минеш...
Още веднъж - жалко за Диското и поздравления за това, че сте живи и здрави!00359893488603
....нямам си вече LR...
Коментар
-
Значи все пак е имало инцидент. А аз мислех, че се отнася за проблема на Тошко/Зарин/.
Значи от догодина Годишна среща и курбан - 2 в 1.
Палете свещ и се радвайте на живота.
Радвам се за вас.За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.
Коментар
-
Ето какво стана ...жена ми тръгна да изпреварва една каруца, която караше по средата на пътя. Насреща идваха две коли. аз и казах , че е твърде близо до каруцата. Тя кривна много рязко на ляво. После се уплаши, ще излизаме от пътя, после още по рязко зави на дясно и колата се обърна. После се пързаляхме по таван. Накрая колата спря в нещо и се изправи пак на гуми в канавката. На кратко това се случи. Стана доста бързо. А аз седях с доста неприятното усещане, че не мога да направя нищо смислено, за да не се обърнем.
ето и снимкаСамо моториста знае защо кучето си показва главата през прозореца.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар