Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Потрошихме Диското

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Потрошихме Диското

Първоначално публикуван от Mortum Преглед на мнение
    Ето и показно на част от обясненото от дядо владо
    http://www.youtube.com/watch?v=XtV1b...eature=related
    Ето това е добра илюстрация колко лесно е да се обърне джип, дори и при ниска скорост ...
    Последно редактирано от Чавдар (V93); 25-06-09, 08:20.
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
      Ето това е добра илюстрация колко лесно е да се обърне джип, дори и при ниска скорост ...
      Да много по-добре се вижда самото улюляване на машината и критичната комбинация със спирачките.Но тук изиграва роля и високия център на тежеста.
      Доколкото съм запознат на колегата джипа си е със стандартно окачване и би имало малка разлика(при ниска скорост едва ли би се получило това).
      <Land Rover Discovery 300 tdi> <Bearmach/Pro Comp 2"> <Extreme Evolution 32">http://arhangel.run-bg.com/bg/index.pl

Коментар

Вчера като прочетох темата се сетих за едно подобно диско в Стрелбище, и снощи се оказа точно то. Съжалявам колега, за случилото се, направо си е късмет че сте се отървали невредими, като видях лявата колона на предния прозорец как е поддала, добре че на шофьора му няма нищо. В диското съм виждал и детска седалка, преди време?
        Покрий го с някакво платнище, че дъждовете ще му разкажат салона или някой пъргав румънец.

Коментар

То не, че е тука мястото, но знае ли някой дали има разлики в шасито между Диско 200 и Диско 300?
          Само моториста знае защо кучето си показва главата през прозореца.

Коментар

Първоначално публикуван от grgeorgiev Преглед на мнение
            То не, че е тука мястото, но знае ли някой дали има разлики в шасито между Диско 200 и Диско 300?
            Би трябвало да няма разлика в рамата като такава. Може да има разлики в захватите за отделните агрегати, защото: различен мотор, раздатка, кормилна кутия и т.н. В "книжлето" за Диско1-1990-1994 има размери на рамата, вкл. дъги и т.н. Ако искаш звънни да ти го дам. Аз съм в Бъкстон. Близо ти е.
            За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Живи и здрави и скорошно пускане на темата "Операция Възкресение". Слава богу, че сте потрошили само ламарините.
              Range Rover Sport 2.7

Коментар

Како казват колегите, живи и здрави да сте другото е ламарина. Ако тръгне програма възкресение мога да помагам с труд и ъкъл доколкото имам , поне докато съм на свободна практика. Аз също смятам че това е повече проблем на движението (каруца на пътя и др.) от колкото рефлекс на водача, добре че не се е панирала жената, че можеше и по голяма бела да е. Чакаме да се обадиш да помагаме...
                Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 26-06-09, 00:20.
                Диагностика на Land Rover и Rover - GSM нула 888 67 44 две две

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X