Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новия Дифендър ???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Чакам го да сложи педалите и да ми докаже правотата си, иначе смятам разговора з приключен поради безпочвеност на твърденията му.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Ами ако се окаже прав?
      Ще е първия в историята 4х4хдва крака!

Коментар

Ще го тестваме на полигона на Goldy и ще си покаже
        Апропо, според мен Багирата и сега няма да може да се качи точно щото няма да и стигне силицата...
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

До 2010 ще има Дефендър в сегашния му вид . От там нататък ,дали нещата ще се комерсиализират,или не,е въпрос на пазарната икономика.Няма да има лупи ,и тем подобни простотии.
          http://www.autonews.ru/automarket_ne.../05/16/1199423
          B+

Коментар

Зад бившата гумаджийница ли? Че аз съм минавал от там още когато никой по тия земи не знаеше кво е джип. А и аз не знаех че е опасно да се завирам на това място.
            Айде пак... Връщаме се назад, ровим в архивите, четем съобщенията на потребителя "Стефан". Мразя да се самоцитирам. Всичката реална всъдеходна техника в света има други кубатури и други мощности! Изключения са някакви ралийни машини и останалата чалга, защото работи само в разговорите пред дискотеките. Иначе само изпива горивото и спира.
            Ако ще ми даваш примери със състезателни коли, ще те помоля да обърнеш внимание че всяка състезателна кола на практика върти кръгчета в двора на собствения си сервиз, И НИЩО ДРУГО!

Коментар

Първоначално публикуван от vokel
              До 2010 ще има Дефендър в сегашния му вид . От там нататък ,дали нещата ще се комерсиализират,или не,е въпрос на пазарната икономика.Няма да има лупи ,и тем подобни простотии.
              http://www.autonews.ru/automarket_ne.../05/16/1199423
              Жалко, снимката от предната страница много ми хареса.
              http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

А да ви е честито:

http://wwwboards.auto.ru/land-rover/202569.html

Статията в новия брой на "Offroad BG" се казваше (май) 'наследника на короната', аз бих казал по-скоро 'началото на края'.

- 6 степенна ск. кутия - "for better offroad and cruising abilities" - повръща ми се
                - 2.4 16V дизел (комън-рейл) от Форд Транзит
                - вътрешно табло (от Фокус вероятно) - вече си повръщам
                - няма ги 'пейките' отзад гледащи един срещу друг, затова трети ред гледащи напред - фемили стайл

Купувайте Td5-ки докато можете...

Коментар

Уаууу!!!
                  Ето на това му се вика обезобразяване и този интериор........ Поне двигателя има добри характериситки-много мощност и въртящ момент при ниски обороти ~2000
                  Как можаха да сложат тази гърбица на предния капак и третия ред седалки..........

:x
                  о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

За съжаление на там вървят нещата. :x
                    Целта на фирмите е да максимизират печалбите и да имат големи продажби - я помислете колко хора ще купуват дефендъра със задни пейки една към друга и без никакви екстри през 21 век?
                    Наистина за едно малко общество, което сме ние - това е зле, но за много по-голяма част - обикновения user това ще по-добре, а именно това се цели от всички компании, независимо дали в автомобилостроенето индустрията или в услугите ....

Това е пазарната реалност (икономика) за съжаление, колкото и да не ни харесва
                    Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
                    LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
                    Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.

Коментар

Първоначално публикуван от Радослав Райчев
                      ... Целта на фирмите е да максимизират печалбите и да имат големи продажби - я помислете колко хора ще купуват дефендъра със задни пейки една към друга и без никакви екстри през 21 век?
                      Наистина за едно малко общество, което сме ние - това е зле, но за много по-голяма част - обикновения user това ще по-добре...
                      Радо, все пак ако това което се прокламира (че Дифендъра все още е работен кон) е целта, то идеята е не да се продава на "малки общества" като нас, а там, където хората наистина си вършат работа и наистина им трябва сериозна машина (Австралия например). След като превърнаха всички останали модели на фирмата в магистрални лъвове (една от гонките в Mission Impossible 3 е точно с Disco 3 ), можеха да оставят Дифендъра as it is. Защото Тойота например оставиха истинските си джипки в производство точно за места като Австралия, изтока и т.н.

Всъщност да, не е крайно зле, но предимно от имиджова гледна точка. Сигурен съм, че е имало някакъв "trade off" между Форд и хардлайнерите в ЛР - запазвате фейса, но it is all Ford-branded inside . Да, екстериора е същия, без предния капак, остават на цели мостове, механичен блокаж (май) но ...

Коментар

Ако по ходовата част няма някоя промяна, мен ме устройва...
                        Вече ще спя спокойно!

Коментар

само не знам откъде дойдоха тия 10 коня отгоре на Диско 3. По принцип 2.7 ТДВ мотора е 190 к.с.
                          може на другите 10 да им е харесало под капака на Диското и даса дошли сами. По отношение на мотора знам че го слагат и на БМВ Х5
                          а дали е разработка на Пижо .. може

Коментар

Първоначално публикуван от Slick
                            само не знам откъде дойдоха тия 10 коня отгоре на Диско 3. По принцип 2.7 ТДВ мотора е 190 к.с.
                            може на другите 10 да им е харесало под капака на Диското и даса дошли сами. По отношение на мотора знам че го слагат и на БМВ Х5
                            а дали е разработка на Пижо .. може
                            Не ми се струва TdV6, който се слага на Discovery 3, Range Rover Sport, Peogeot 60*/ Citroen, Jaguar и т.н. да има общо с BMW X5???

Общия мотор между Ленд Ровър и БМВ остана само при Range Rover.

Коментар

BMW и V6 двигател, звучи като Корвет и дизел, Ферари и предно предаване.

Коментар

2007 Land Rover Defender.

Може да е интересно!

http://www.autoblog.com/2006/08/22/2...nder-unveiled/

Приятно гледане!

Т.
                                Good guys drive Land Rovers!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X