Ама не виждаш ли че няма нищо в обход на зеленото, сиреч пак целия въртящ момент назад минава през виското. Отпред и 10 дифа да има, пак няма механична връзка със задния мост.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Купих си Фрилендър
Свий
X
-
Моля кажете от къде да си купя части на по-добри цени ?
Днес си купих 2 накрайника от дару кар за 110лви направо ми се прирева.
А за к-т ремъци и ролки казаха 480лв
А за между осев диф, тази кола няма.Днес съм я гледал внимателно и не видях!
Друго, което ми направи впечатление е:
Днес я качих на една бабунка за проба, и в интерес на истината се каче когато предните гуми останаха във въздуха само на задните, но когато спрях в последствие по средата и се опитах да тръгна нагоре.На таблото светна една лампа [TC] и все едно някой натисна съединителя, след малко замириса на феродота някой знаели какво е това ?
Коментар
-
Замирисала е баш муфтата, внимавай да не я опечеш... А лампата не я знам, Соти да каже.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Ша кажа:замирисали са предните НАКЛАДКИ,спокоТаз кола понеже няма блокажи,ТЪПИТЕ англичани са сложили система за контрол на приплъзването,която работи през ABS-а,сиреч ако имаш вдигнато във въздуха колело и подаваш газ,ABS-а ще го спре само него и дифа ще прехвърли въртенето към другото колело-чаткаш ли?и това докато въртенето на колелата се изравни.Въпросната лампа ТС(тракшън контрол)свети дотогава, докогато има различно натоварванв на колелата.М/у другото на сух път Фрийлендъра си се вози само на ПРЕДНО,а от там иде и малкия разход.Като пребоксуват предните колела виско съединителя(представлява система от 2 турбини и силикон в затворена кутия)прехвърля ВМ към задните колела и то сравнително 2-пъти ПО-МАЛКО,т.е.предния мост се върти 2-пъти по-бързо,на което зимата ще има да се радваш
По отношение на частите в МОТО-ПФОЕ са свалили цените.А ако ти изпищи висящ лагер или нещо по карданите-сервиз ЕВРОВАН.Намира се на бул.Ломско шосе,преди караулката от дясно.Там май само балансите им куцат
П.С.системата за спускане(вкл.се от лоста на скоростите)я ползвай само за спускане и то само на хлъзгаво,иначе пак ще подпалиш накладките.
0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Не искам да обидя колегата Влади ама от едно гов...о се качи на друго, направо не е истина като се окопаш някъде освен че като те вадят ще ти изкъртят половината кола пък и ще сменяш виско муфа и накладки егати ти джипа..... то едно ауди куатро с големи гуми е 10 пъти по-проходимо. А да не забравяме и огоооооомната цена на това удоволствие.no signature no problems
Коментар
-
Че Фрийлендъра не е някакъв блясък на свръх 4х4 технолигиите и възможностите е факт, но не разбирам вие какво толкова пък очаквате от джипчето?
За това за което е предвиден, като да ходиш да караш ски, сърф, до вилата, на риба и т.н. и то да стигнеш по-бързо дотам отколкото с Дифендър, според мен Фрийлендъра се справя отлично.
В този ред на мисли не разбирам тестове от рода едната гума на бабуна, другата виси, резервната прави трето - коя ще превърти?
В крайна сметка това е просто подобрен Голф Кънтри, но на Ленд Ровър. Рамите и на двете са на Магна Щаер, и двете са с виско и един и същи тип 4х4, и двете са почти еднакви като външни и вътршни размери. Фрийлендъра има и приличен дизел и разни допълнителни опции - тракшън контрол и т.н.
В този случай няма криви коли има криви юзъри. Извинете, който си мисли, че с Фрийлендър ще се рови в кал до уши, проблема е в него, не в джипчето.
Коментар
-
Да абсолютно си прав, ама аз като съдя по себе си като имаш нещо повече от обикновенна кола с предно и неминуемо рано или късно стигаш до калта до ушите, малко по-малко започваш да свикваш с возилото и да изтискваш все повече проходимост от него и в един момент се стига до ситуацията от горния ми пост.no signature no problems
Коментар
-
Малко съм притеснен че Yaro ме сравнява с голф=голфаджия
Аз за тези мисля че са свръх опасни както за себе си така и за околните и когато ги видя бягам колкото мога!
Коментар
-
Първоначално публикуван от vladi333Малко съм притеснен че Yaro ме сравнява с голф=голфаджия
Аз за тези мисля че са свръх опасни както за себе си така и за околните и когато ги видя бягам колкото мога!А Голфаджии тук няма..
Коментар
-
Първоначално публикуван от YaroПървоначално публикуван от vladi333Малко съм притеснен че Yaro ме сравнява с голф=голфаджия
Аз за тези мисля че са свръх опасни както за себе си така и за околните и когато ги видя бягам колкото мога!А Голфаджии тук няма..
Коментар
-
Приятелю<имам опит с този автомобил и ще ти кажа следното:не го използваи за друго<освен да се возиш в града и по магистралата,защото не е създаден за тази работа,ще го счупиш и ще трябва да дадеш много пари.Пази съединителя,защото му е слабо място.Продаи го и си купи японски джип-цените са доста по-евтини!0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
Първоначално публикуван от sondaПриятелю<имам опит с този автомобил и ще ти кажа следното:не го използваи за друго<освен да се возиш в града и по магистралата,защото не е създаден за тази работа,ще го счупиш и ще трябва да дадеш много пари.Пази съединителя,защото му е слабо място.Продаи го и си купи японски джип-цените са доста по-евтини!
ама ми трябва и за зимата !?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар