Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Обръщане на дирекции на Disco 200 и 300 tdi

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: До: Обръщане на дирекцията на Диско 95

Да не би да имаш недостиг на нафта?

Коментар

Ами, имам малко съмнение за сондата и за тоя филтър от долу за едрите частици, ама не съм много сигУрен.
      Ще ходя на почивка малко след 10 дена, и няма да имам време да разглобявам и да ръчкам, ама като се върна, ще прогоня резервОара, сондата и този филтър.
      Но силно ме съмнява да е от там проблема.
      Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 29-05-10, 11:59.

Коментар

Първоначално публикуван от tazmanieco Преглед на мнение
        Ами,имам малко съмнение за сондата и за тоя филтър от долу за едрите частици,ама не съм много сигорен.Ще ходя на почивка малко след 10 дена и са няма да имам време да разглобявам и да ръчкам,ама като се върна,ще прогоня резервуара,сондата и този филтър.Но силно ме съмнява да е от там проблема.
        Само да ти кажа ,че като купих моето Диско го купих с проблем.Проблемът беше недостиг на нафта.Джипа не искаше да откъсне ,пълен мъртвец.Оттам започнаха проверки на горивната система,филтър,клапан,резервоар.Всичко си беше нормално а в маркучите въздух колкото щеш.Накрая свалих този утайник който е под купето,никакъв проблем.Беше ми се запалила главата и накрая какво установявам в щуцера който се навива към този утайник едно парче от камък си кротува и пропуска по малко нафта колкото да не загасне.Така че не е лошо да си провериш маркучите.

Коментар

Първоначално публикуван от tazmanieco Преглед на мнение
          Колеги,кажете при кого да отида да ми види гнп-то,че има проблем,но незнам какъв е
          Колега, тоя проблем кога се появи, преди смяната на ремъка, или след?

Коментар

Така като чета постовете на колегата tazmanieco ми се струва че проблема е дошъл след смяна на ремъка.Обаче ако е прескочил един зъб не е ли множко.

Коментар

Проблема се появи, още с купуването,като е топъл върви долу горе нормално, бих казал.
              И човека дойде от София, двигателя топъл, колата върви. Сутринта пред блока, бях умрял от срам.
              Не можА да запали, след като успях да го запаля, едвам тръгнах ........ . Проблема е още от като го купих, и аз имах съмнения за ремЪка, но като го смених всичко си беше като по книга. Сега като се върна, пак отива за реставрация, и ще сваля горивната система да я прегледам, и там ако няма проблеми, свалям помпата да разкатая.
              Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 29-05-10, 12:02.

Коментар

Колега а прегледали гърнетата.Да няма там някакво запушване.А катализатор имали Диското.

Коментар

Катализатор няма, а колкото до запушване сЪмнявам се, защото те имат нужда от запушване. ))
                  Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 29-05-10, 19:27. Причина: Главни буви.

Коментар

С малко закаснение пиша,но съм забравил да споделя.Препоръчаха ми едно момче което работи близо до зоологическата градина. Откарах му колата и я оставих, след 3 дена ми се обади и каза, колата ти е готова, можеш да дойдеш да си я вземеш.
                    Малко плахо тръгнах, защото очаквах 3-цифрена сума. Отидох човека каза, готова е и ти струва 80лв.
                    Останах учуден, но човека ми обясни точно какво е правил, и проблема се указа в реглажа на клапаните, а от там другите топ специалисти са барникали по помпата, и са я усрали.
                    В момента колата си пали, върви си, турбото се усеща. Другите казваха, че ми е заминала турбината, а той ми каза че е като нова.
                    На 1500 оборота е на 0.5 бара, а при 2000 е на един бар. в смисъл сега колата работи много добре за километрите и годините си и каза че по двигателя, няма какво да се пипа.
                    Като я взех каза да я пробвам и да мина пак ако има нещо за дооправяне, но аз за момента съм си супер доволен и въобще не мисля да я пипам повече.
                    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 26-08-10, 11:41.

Коментар

От: Съвети и мнения преди покупка на Land Rover Discovery1

Колеги лесно ли се сменя дясната дирекция и колко струва?
                      Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 21-12-10, 13:51.

Коментар

От: Обръщане на дирекции на Disco 200 и 300 tdi

Че е лесно,лесно е,а цената зависи от това за колко,ще си намериш частите,но мисля,че ако ги купуваш и даваш пари на майстор за обръщането не си заслужава.на мене ми изпадна ударен и аз си го правих,та цена не съм смятал.По добре си го карай така,според мене!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X