Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дали да го купя ? Рейндж Ровър Класик, 3,5 бензин с проблем.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Дали да го купя ? Рейндж Ровър Класик, 3,5 бензин с проблем.

Първоначално публикуван от Georgi72 Преглед на мнение
    .....(или полуоски).
    само ака си 100% сигурен че е от тях (свалял си ги) може и да е дифа ....Иначе честито
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
      http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=47958 В линка по горе има един като твоя за 1000 лева се продава и май още си седи. Току виж от двата направиш един перфектен. Пък ако ти останат някои части и тенекии аз също карам Класик и имам нужда от някои неща, които при мен са за смяна и съм готов да дам някой лев за тях. И не само аз. А за поръчка на чисти от англия Лазар може да ти помогне.
      Този доколкото знам ВЕЧЕ не се продава!
      о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
        Този доколкото знам ВЕЧЕ не се продава!
        Май Митака се отказа да го купува и си намери от друго място нещата, че дори и същия цвят. Но нека колегата провери, не пречи.
        LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Май Митака се отказа да го купува и си намери от друго място нещата, че дори и същия цвят. Но нека колегата провери, не пречи.
          Аз се чудя за една и съща тема ли говорим?

Първоначално публикуван от gele Преглед на мнение
          Чух се с ЧОВЕКА , отказал се е да го продава , много съжалявам че се получи така и че се / ВИ ангажирах.

Хубава работа ама Българска .....

Поздрави,
          Ангел

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
            Аз се чудя за една и съща тема ли говорим?
            Работата не е ясна, май пак се продава. Повтарям, няма да навреди да се провери. Диалога между Стоян и мене е за друго. Наш приятел щеше да го купува, но се отказа май.
            www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=47958 В линка по горе има един като твоя за 1000 лева се продава и май още си седи. Току виж от двата направиш един перфектен. Пък ако ти останат някои части и тенекии аз също карам Класик и имам нужда от някои неща, които при мен са за смяна и съм готов да дам някой лев за тях. И не само аз. А за поръчка на чисти от англия Лазар може да ти помогне.
              В началото на януари човека който продаваше белият RR от темата се отказа и напразно ходих до софия да го гледам.Ако отново е решил да го продава не знам.

Колега честито за придобивката
              [SIGPIC][/SIGPIC]
              RR Classic

Коментар

Благодаря на всички колеги за помоща която ми оказаха ... е все още се търси преден мост, но съм сигурен че щом сме се хванали толкова хора(още веднъж - БЛАГОДАРЯ) ще има и разрешение на проблема!
                Горд собственик на Terano 2 , Исузо Трупър ,Jeep Grand 5.2 !!!

Коментар

Първоначално публикуван от ders4 Преглед на мнение
                  В началото на януари човека който продаваше белият RR от темата се отказа и напразно ходих до софия да го гледам.Ако отново е решил да го продава не знам.

Колега честито за придобивката
                  На скоро се видях с човека , не иска да го продава, даже е върнал регистрацията в кат - бракувал го е .

Ако след време реши да пръска на части ще ви кажа.

Коментар

Страянно, хем не го продава, хем го е бракувал, жалко за машинката...
                    Мост би трябвало да стане и от Диско 1, предполагам и от 9-ка и 110ка, а защо не и Дифендър. Не съм 100% сигурен, но предполагам. Чудя се обаче защо цял мост търсите, а не го разчепкате този да видите какво му е и да си поръчате съответните части от падок. Каквото и да е, цял мост със всичко вътре може да струва доста пари по моргите/бая се изхвърлят, аз купих кожух за заден мост за 300лв без диф и полуоски, а с тях му искаха 1000лв/.

Успех

Коментар

Колега дефектирай моста и виж какво точно е счупено.И аз и Руслан имаме всякакви части за този мост.И виж с колко шлица са полуосите-това е основното.
                      Ще тръгне за по-малко от 500лв!
                      Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
                        Колега дефектирай моста и виж какво точно е счупено.И аз и Руслан имаме всякакви части за този мост.И виж с колко шлица са полуосите-това е основното.
                        Ще тръгне за по-малко от 500лв!
                        Това (дефектирането) ще бъде направено, и ако успея до края на седмицата -веднага ще напиша резултата.Благодаря !
                        Горд собственик на Terano 2 , Исузо Трупър ,Jeep Grand 5.2 !!!

Коментар

Първоначално публикуван от gele Преглед на мнение
                          На скоро се видях с човека , не иска да го продава, даже е върнал регистрацията в кат - бракувал го е .

Ако след време реши да пръска на части ще ви кажа.
                          Ами то друг избор няма, оттук нататък само начасти и то бързо. Вчера в Лозенец видях как паяк дигна едно старо ЗАЗ-че без регистрация от улицата. Идат избори и се прави дейност, а по закон тези коли без регистрация нямат право да седят на улицата повече от месец. Та ако ще продава на части, хем ще му е по-печелившо, хем е добре да го прави и бързо. От предния Класик, който се продаваше на части, остана само купето май. Пък и той седеше в охраняем гараж, а не на улицата.
                          www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Georgi72,
                            Пиша тук, защото още нямаш ЛС. Останах ми един комплект накладки за невентилирани дискове от тези за първите Дискавърита. Поръчах ги от падок поради заблудата, че дисковете ми са невентилирани. Ако ти вършат работа за рейнджа, ще те обзаведа с тях.
                            Само моториста знае защо кучето си показва главата през прозореца.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X