Предлагат ми Рейндж Роувър 90-та година , 3,5 литровия осмак ,автоматични скорости .Джипката ми легна на сърцето, но като я пробвах установих че ако не е включен блокажа на междуосевия диф не потегля !!! Като се включи (блокировката)има задвижване само на задния мост . Цената е 2500 лв. и продавача ме уверява че ремонта няма да излезе повече от 500 лв.Моля за съвети.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Дали да го купя ? Рейндж Ровър Класик, 3,5 бензин с проблем.
Свий
X
-
До: Дали да го купя ?
Не разбирам от Ровери......
Ама, провери ли колко струват тези коли на тези години/комплектация в мобиле? Виж разликата и си прицени. Има и още нещо, ако ремонта е толкова евтин - защо собственика не го оправи сам?Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
-
Колега като за начало-евала за избора,колата е страшна,двигателя също,абе джипката е шест.Обаче имай впредвид че ремонта на тези автомобили не е евтин!!!Затова задължително я закарай на сервиз да видят какво и има и колко ще струва!
Успех![SIZE=4][COLOR=black][SIGPIC][/SIGPIC]БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО![/COLOR][/SIZE]
Коментар
-
Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнениеНе разбирам от Ровери......
Ама, провери ли колко струват тези коли на тези години/комплектация в мобиле? Виж разликата и си прицени. Има и още нещо, ако ремонта е толкова евтин - защо собственика не го оправи сам?Горд собственик на Terano 2 , Исузо Трупър ,Jeep Grand 5.2 !!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнениеЗа 500лв може:
Да липсва предния кардан
Да е счупено каре
Да е счупена полуоска
Счупен диференциал
Такива неща...Горд собственик на Terano 2 , Исузо Трупър ,Jeep Grand 5.2 !!!
Коментар
-
А отговори ли ти какво точно е счупено, та ЗНАЕ че ще излезе 500лв ремонта ?
Така или иначе, при покупка при такива условия винаги важат следните правила:
- Ремонтът винаги е поне 5 пъти по-скъп отколкото го обявява продавача.
- Счупени са винаги повече неща отколкото продавача твърди (или мисли, случвало ми се е да виждам коли за които продавачът наистина мисли че е счупен само Х, а се оказва че отзад чакат Y и Z)
При всички положения - в такива случаи принципът ми е - плати за колата сбора на сумата която би и взел ако я разпродадеш на части, минус 10%. Ако ти се занимава.Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнениеА отговори ли ти какво точно е счупено, та ЗНАЕ че ще излезе 500лв ремонта ?
Така или иначе, при покупка при такива условия винаги важат следните правила:
- Ремонтът винаги е поне 5 пъти по-скъп отколкото го обявява продавача.
- Счупени са винаги повече неща отколкото продавача твърди (или мисли, случвало ми се е да виждам коли за които продавачът наистина мисли че е счупен само Х, а се оказва че отзад чакат Y и Z)
При всички положения - в такива случаи принципът ми е - плати за колата сбора на сумата която би и взел ако я разпродадеш на части, минус 10%. Ако ти се занимава.Горд собственик на Terano 2 , Исузо Трупър ,Jeep Grand 5.2 !!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнениеНе каретата на карданите, а предните, след полуоските. Може просто да е извадено заедно с полуоската, за да не дрънчи...
Като въртя гумите една по една (вдигната на крик)кардана до раздатката се върти...Горд собственик на Terano 2 , Исузо Трупър ,Jeep Grand 5.2 !!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнениеПредните гуми, или?Горд собственик на Terano 2 , Исузо Трупър ,Jeep Grand 5.2 !!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнениеЗначи отиваме в раздатката. В България няма да струва 500лв.Горд собственик на Terano 2 , Исузо Трупър ,Jeep Grand 5.2 !!!
Коментар
-
Разгледай този пост: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=47204
Един от колегите, Chico, твърди, че ако не тръгва без блокаж, а с блокаж тръгва, най-вероятно е от полуоските. Според мен единствения начин е в сервиз, където смяташ да е ремонтираш, предварително да ти кажат колко ще струва ремонта. По-добре да платиш един оглед и малко човъркане, отколкото 2500- не са малко пари за хвърляне ей така.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар