Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дали да го купя ? Рейндж Ровър Класик, 3,5 бензин с проблем.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Дали да го купя ? Рейндж Ровър Класик, 3,5 бензин с проблем.

Предлагат ми Рейндж Роувър 90-та година , 3,5 литровия осмак ,автоматични скорости .Джипката ми легна на сърцето, но като я пробвах установих че ако не е включен блокажа на междуосевия диф не потегля !!! Като се включи (блокировката)има задвижване само на задния мост . Цената е 2500 лв. и продавача ме уверява че ремонта няма да излезе повече от 500 лв.Моля за съвети.
    Горд собственик на Terano 2 , Исузо Трупър ,Jeep Grand 5.2 !!!

До: Дали да го купя ?

Не разбирам от Ровери......

Ама, провери ли колко струват тези коли на тези години/комплектация в мобиле? Виж разликата и си прицени. Има и още нещо, ако ремонта е толкова евтин - защо собственика не го оправи сам?
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Колега като за начало-евала за избора,колата е страшна,двигателя също,абе джипката е шест.Обаче имай впредвид че ремонта на тези автомобили не е евтин!!!Затова задължително я закарай на сервиз да видят какво и има и колко ще струва!
      Успех!
      [SIZE=4][COLOR=black][SIGPIC][/SIGPIC]БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО![/COLOR][/SIZE]

Коментар

За 500лв може:

Да липсва предния кардан
        Да е счупено каре
        Да е счупена полуоска
        Счупен диференциал

Такива неща...

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
          Не разбирам от Ровери......

Ама, провери ли колко струват тези коли на тези години/комплектация в мобиле? Виж разликата и си прицени. Има и още нещо, ако ремонта е толкова евтин - защо собственика не го оправи сам?
          И аз го попитах - отговори ми че е зле с парите в момента

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
            За 500лв може:

Да липсва предния кардан
            Да е счупено каре
            Да е счупена полуоска
            Счупен диференциал

Такива неща...
            Огледах го на канал-карданите и каретата са ок ! Счупена полуоска би трябвало да издава някакъв шум . Ако дифа не работи не би ли следвало и от там да се чува нещо ?

Коментар

А отговори ли ти какво точно е счупено, та ЗНАЕ че ще излезе 500лв ремонта ?

Така или иначе, при покупка при такива условия винаги важат следните правила:

- Ремонтът винаги е поне 5 пъти по-скъп отколкото го обявява продавача.

- Счупени са винаги повече неща отколкото продавача твърди (или мисли, случвало ми се е да виждам коли за които продавачът наистина мисли че е счупен само Х, а се оказва че отзад чакат Y и Z)

При всички положения - в такива случаи принципът ми е - плати за колата сбора на сумата която би и взел ако я разпродадеш на части, минус 10%. Ако ти се занимава.
              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                А отговори ли ти какво точно е счупено, та ЗНАЕ че ще излезе 500лв ремонта ?

Така или иначе, при покупка при такива условия винаги важат следните правила:

- Ремонтът винаги е поне 5 пъти по-скъп отколкото го обявява продавача.

- Счупени са винаги повече неща отколкото продавача твърди (или мисли, случвало ми се е да виждам коли за които продавачът наистина мисли че е счупен само Х, а се оказва че отзад чакат Y и Z)

При всички положения - в такива случаи принципът ми е - плати за колата сбора на сумата която би и взел ако я разпродадеш на части, минус 10%. Ако ти се занимава.
                Благодаря за съвета ... на части колата струва почти толкова... но се замислям дали ми се занимава

Коментар

Не каретата на карданите, а предните, след полуоските. Може просто да е извадено заедно с полуоската, за да не дрънчи...
                  Последно редактирано от Lazar; 02-02-09, 23:55. Причина: пг

Коментар

Не каретата на карданите, а предните, след полуоските. Може просто да е извадено заедно с полуоската, за да не дрънчи...

Като въртя гумите една по една (вдигната на крик)кардана до раздатката се върти...
                    Последно редактирано от Lazar; 02-02-09, 23:55. Причина: пг

Коментар

Предните гуми, или?

Коментар

Предните гуми, или?
                        Да , предните .

Коментар

Значи отиваме в раздатката. В България няма да струва 500лв.

Коментар

Значи отиваме в раздатката. В България няма да струва 500лв.
                            Благодаря колега...и аз така предполагам !

Коментар

Разгледай този пост: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=47204
                              Един от колегите, Chico, твърди, че ако не тръгва без блокаж, а с блокаж тръгва, най-вероятно е от полуоските. Според мен единствения начин е в сервиз, където смяташ да е ремонтираш, предварително да ти кажат колко ще струва ремонта. По-добре да платиш един оглед и малко човъркане, отколкото 2500- не са малко пари за хвърляне ей така.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X