Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Още едно Дискавъри1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: още едно Дискавъри1

Първоначално публикуван от martin 799444
    Колеги мисля да си купувам Дискавъри1,но още се колебая между него и Терано2.
    Какво бихте ме посъветвали, кой от двата е по проходим и има по евтина подръжка.
    Благодаря предварително.
    Моля не задавайте отговори!
    За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Първоначално публикуван от martin 799444
      Колеги мисля да си купувам Дискавъри1,но още се колебая между него и Терано2.
      Какво бихте ме посъветвали, кой от двата е по проходим и има по евтина подръжка.
      Благодаря предварително.
      Бях карал Диско, после взех за проба един месец Терано 2 и накрая си купих.........естествено Диско.
      Тази земя, по която тъпча сега,
      тази земя, която пролетен вятър пробужда,
      тази земя – не е моя земя,
      тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
        Дано не съжаляваш за покупката .
        И дано скоро да си взема като твойто и да се съберем някъде !
        Аз съм правил снимките на твоя звяр ! Поздрави !
        Здравеи!!!Доста ме озадъчи със това ,,дано не съжеляваш,, какво имаше предвид??????Купих го от Пловдив,и за сега само дребни работи се обаждат!!
        Последно редактирано от beljata; 13-02-09, 16:57.

Коментар

Първоначално публикуван от beljata Преглед на мнение
          Здравеи!!!Доста ме озадъчи със това ,,дано не съжеляваш,, какво имаше предвид??????Купих го от Пловдив,и за сега само дребни работи се обаждат!!
          Това изглежда беше по повод моята публикация по-горе. Имам усещането, че колегата знае нещо за историята на автомобила ми, което аз не знам. Иначе съм доволен от Диското. Имаше си някои неща допипване ... и все още има малко, но си върви доста добре. А и аз полагам грижи.
          Само моториста знае защо кучето си показва главата през прозореца.

Коментар

Първоначално публикуван от grgeorgiev Преглед на мнение
            Това изглежда беше по повод моята публикация по-горе. Имам усещането, че колегата знае нещо за историята на автомобила ми, което аз не знам. Иначе съм доволен от Диското. Имаше си някои неща допипване ... и все още има малко, но си върви доста добре. А и аз полагам грижи.
            разбрах че нещо съм объркал ,но вече не можех да го редактирам!!!

Коментар

Първоначално публикуван от grgeorgiev Преглед на мнение
              Колегата beljata се е объркал .
              И ти колега grgeorgiev си прав . За теб писах . И ти купи колата от Пловдив , но пробата беше в София - към Витоша.
              Много поздрави . Не може да се съжалява, ако си купил Диско , осмак !
              Всички изкат подобен джип , но малко се осмеляват !
              Дано ти служи безавриино и както ти желаеш ! Успех !
              Смени ли предния люк - стъклото ? Капе ли задния !

Коментар

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
                Колегата beljata се е объркал .
                Смени ли предния люк - стъклото ? Капе ли задния !
                Задния спря да капе след почистване на уплътненията.
                Предния за сега е на фаза плексиглас, докато намеря стъкло (не, че търся много интензивно, то за сега и така става).
                Само моториста знае защо кучето си показва главата през прозореца.

Коментар

Здравейте, до няколко дни (живот и здраве ) ще се сдобием с Дискавъри 1 2.5 200тд 90 г.! Много много се радваме и ни се ще да го постегнем преди голямото търкаляне . В момента проучваме цените във Варна (ремък,ролки,филтри,масло,гуми,задни амортисьори) и... - картината не е много обнадеждаваща . От около седмица четем форума и разбрахме, че общо взето местата за поръчване на части са : Падок, Мото пфое, ДаруКар, Техко и ... Lazar . Та ... ако някой може да даде съвет за Варна ...

Коментар

Първоначално публикуван от mmj Преглед на мнение
                    Здравейте, до няколко дни (живот и здраве ) ще се сдобием с Дискавъри 1 2.5 200тд 90 г.! Много много се радваме и ни се ще да го постегнем преди голямото търкаляне . В момента проучваме цените във Варна (ремък,ролки,филтри,масло,гуми,задни амортисьори) и... - картината не е много обнадеждаваща . От около седмица четем форума и разбрахме, че общо взето местата за поръчване на части са : Падок, Мото пфое, ДаруКар, Техко и ... Lazar . Та ... ако някой може да даде съвет за Варна ...
                    Съвета за Варна е Падок и http://www.brit-car.co.uk
                    И двата са тествани,като доставката е седмица.За седмица мисля че никой няма да прерита чак толкова
                    LAND ROVER DISCOVERY II 2000,Td5,AUTO

Коментар

Благодарим за съвета. Скоро ще има снимки...дано.

... напиши си в профила от къде си.
                      Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 23-02-09, 09:10.

Коментар

Взехме го!
                        И вече е с парчадисано табло за смяна на едно съпротивление от регулатора на вентиатора на парното и за лагер на същия. Предстоят смяна на консумативите и нови "обувки" .
                        Бих искал да попитам Лазар или някой друг опитен колега за това какви масла се ползват за скоростната и раздатъчната кутии както и за двата моста.
                        Благодаря предварително.

.... Колега направи снимки по време на ремонта !!!
                        Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 25-02-09, 13:35.

Коментар

Честито!
                          За раздатката и мостовете - 85W90, EP90. За скоростите - ATF2, ATF3 или MTF94.

Коментар

Благодаря за бързия отговор и полезната информация

Коментар

Смяната на консумативи и разни други приключи. Зор видях най-много с таблото, снимки не съм правил ... късно видях заявката за тях . Не е трудно , но трябва да се внимава (аз имах проблем, с това че предният собственик го е поначупил и лепил със силикон ) . За да стигна до вентилатора на парното свалих и средната конзола. След смяната на едно съпротивление (зелено) и един лагер на вентилатора , вече същия работи на всички степени . А след смяната и на термостата вече имам и парно .
                              Всички масла - 2-та моста, раздатъчната и скоростната кутии, както и на мотора, са сменени + ангренажен комплект + задни амортисьори + 4 нови гуми и както се казва... излязох за малко и се върнах след няколко дни .
                              Ето че една мечта , която до скоро ми се струваше екзотика, се сбъдва !
                              Скоро ще кача снимки , а сега отивам пак да покарам ... за малко .

Коментар

Първоначално публикуван от mmj Преглед на мнение
                                ...... снимки не съм правил ... късно видях заявката за тях
                                Никой не може да заявява на никой, не ме разбирай погрешно, волята е лична !!!
                                Каквото аз съм мислил съм го казал ТУК.
                                Защото когато има желание (и възможност) темите ще изглеждат ТАКА.
                                Land Rover Discovery:
                                - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                                Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X