Здравейте,вчера си закупих Дискавъри1. 2.5 тд!общо взето е добре само като махнем че е без нито един здрав амортисьор и няма спирачки!само аз си знам как от пловдив до силистра се прибрах!някъде към ст.загора педала сата страшно мек и спирачната течност я нямаше!предна лява гума цялата беше в течност!друго което ме озадъчава е че пиши 94гд по документи а вътре всичко е на 97гд!??НО ПЪК ВДИГА 140КМ И Е СТРАХОТНА ДЖИПА!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Още едно Дискавъри1
Свий
X
-
До: още едно Дискавъри1
Честито. 94та е след фейслифт и почват да се се монтират 300тди, нормално е да с таблото, което се монтира до 98-ма. Ремонтен комплект за спирачните апарати от Лазар и ако трябва при много наранени цилиндърчета, нови пак Лазар би могъл да помогне. Не са хич скъпи ремонтните комплекти.
Коментар
-
Първоначално публикуван от beljata Преглед на мнениеЗдравейте,вчера си закупих Дискавъри1. 2.5 тд!........
....НО ПЪК ВДИГА 140КМ И Е СТРАХОТНА ДЖИПА!ЧЕСТИТО !!!
Land Rover Discovery:
- ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!
Коментар
-
Първоначално публикуван от beljata Преглед на мнениеблагодаря за пожеланията!!!!!!!!!а за цилиндърчетата не знам кои е Лазар!аз съм от Силистра!!!!
Първоначално публикуван от beljata Преглед на мнениевсичко му е като на 97!със два ербега е????имам леки съмнения че ще е някои сбирщаин!!!!ама пък вървии не гори много маи !и даите съвет какви амортисьори да сложа и от къде!ще го ползвам като семеина и за риболов!
Коментар
-
Първоначално публикуван от velio Преглед на мнениеТези дни се увеличихме значително! Крепне сектата! Никой няма като нашите машини!
Блазе ви
Коментар
-
Първоначално публикуван от beljata Преглед на мнениеблагодаря за пожеланията!!!!!!!!!а за цилиндърчетата не знам кои е Лазар!аз съм от Силистра!!!!
А това,че не знаеш кой е Лазар не е страшно. Аз също не го познавах, но съдбата си знае работата.Сега се виждаме почти всяка седмица.
А за Скитника, ЧЕСТИТО ! След няколко месеца ще разбереш, че не си се излъгал в избора си на модел и марка.Тази земя, по която тъпча сега,
тази земя, която пролетен вятър пробужда,
тази земя – не е моя земя,
тази земя, простете, е чужда.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар