Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Още едно Дискавъри1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Още едно Дискавъри1

Здравейте,вчера си закупих Дискавъри1. 2.5 тд!общо взето е добре само като махнем че е без нито един здрав амортисьор и няма спирачки!само аз си знам как от пловдив до силистра се прибрах!някъде към ст.загора педала сата страшно мек и спирачната течност я нямаше!предна лява гума цялата беше в течност!друго което ме озадъчава е че пиши 94гд по документи а вътре всичко е на 97гд!??НО ПЪК ВДИГА 140КМ И Е СТРАХОТНА ДЖИПА!

До: още едно Дискавъри1

Хехе, честито! Да го постегнеш и със здраве да си го караш! Качи някоя снимка да го видим.

Коментар

Честито. 94та е след фейслифт и почват да се се монтират 300тди, нормално е да с таблото, което се монтира до 98-ма. Ремонтен комплект за спирачните апарати от Лазар и ако трябва при много наранени цилиндърчета, нови пак Лазар би могъл да помогне. Не са хич скъпи ремонтните комплекти.

Коментар

Тези дни се увеличихме значително! Крепне сектата! Никой няма като нашите машини!

Честито да ти е и да се слушате!

Коментар

Първоначално публикуван от beljata Преглед на мнение
          Здравейте,вчера си закупих Дискавъри1. 2.5 тд!........
          ....НО ПЪК ВДИГА 140КМ И Е СТРАХОТНА ДЖИПА!
          .... Ха ха ха ЧЕСТИТО !!!
          Land Rover Discovery:
          - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
          Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

благодаря за пожеланията!!!!!!!!!а за цилиндърчетата не знам кои е Лазар!аз съм от Силистра!!!!

Коментар

със здраве да я караш
              Discovery I, 300 TDI

Коментар

Честито...Четейки форума, виждам че и ти търси дълго - дано да си е струвало Ще имаш занимавка през забраната, ама пък после няма спирка

п.п. Различават се по фаровете на първо четене....
                УСПЕХ

Коментар

всичко му е като на 97!със два ербега е????имам леки съмнения че ще е някои сбирщаин!!!!ама пък вървии не гори много маи !и даите съвет какви амортисьори да сложа и от къде!ще го ползвам като семеина и за риболов!

Коментар

Защо не вярваш? Моделът е 94-98. До 94 е със 200тди, а после с 300тди, както 94 така и 97, 95 и 98 ..

Коментар

благодаря за пожеланията!!!!!!!!!а за цилиндърчетата не знам кои е Лазар!аз съм от Силистра!!!!
                      Лазар (Lazar) е Диагностикът и Лечителят, понеже обикновено е прав. В редките случаи, когато не е прав е прав на сутринта.

всичко му е като на 97!със два ербега е????имам леки съмнения че ще е някои сбирщаин!!!!ама пък вървии не гори много маи !и даите съвет какви амортисьори да сложа и от къде!ще го ползвам като семеина и за риболов!
                      Всичко го пише във Форума. Може да го превърнеш /четенето на Форума/ в добавка към питието и мезето.

Коментар

Първоначално публикуван от velio Преглед на мнение
                        Тези дни се увеличихме значително! Крепне сектата! Никой няма като нашите машини!

Блазе ви

Коментар

Това, че си от Силистра разбрахме, но моля те виж как хубаво си написал Силистра в поста си с главна буква, както му е редът, а в местоположението се мъдри една скромна силистричка с малка буква. Ние от малките градове трябва да се гордеем с това - виж в моето местоположение как съм написал ДУПНИЦА. За радост не всички сме от София.
                          А това,че не знаеш кой е Лазар не е страшно. Аз също не го познавах, но съдбата си знае работата. Сега се виждаме почти всяка седмица.
                          А за Скитника, ЧЕСТИТО ! След няколко месеца ще разбереш, че не си се излъгал в избора си на модел и марка.
                          Тази земя, по която тъпча сега,
                          тази земя, която пролетен вятър пробужда,
                          тази земя – не е моя земя,
                          тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Ти може и да не знаеш Лазар, но Лазар те знае тебе, хехе. Шегичка. Виж кой е писал веднага след теб , пост #2...

Коментар

СИлИСТрАТА я оправих` лАЗАр видях кои е!но за цилиндарчета и амортисьорите не разбрах нищо!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X