Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Още едно Дискавъри1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: още едно Дискавъри1

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
    Нали ти казвам, попитай Лазар и токувиж проимаш нужните чарколяци по-бързо отколкото си мислиш.
    ок, това още вчера щях да питам как да се свържа със него и как да му пиша лично на него?

Коментар

Няма нужда, той всичко вижда. Просто задай въпрос адресиран към него. И кажи какво искаш.

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
        Хехе, честито! Да го постегнеш и със здраве да си го караш! Качи някоя снимка да го видим.
        Здравеи!!казаха директно към теб да се обърна!търся помощт при закупуването на комплект ,цилиндърчета и гумички както и жило за ръчната спирачка на Дискавъри 1!

Коментар

Имаш лично съобщение.

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
            Имаш лично съобщение.

Toва означава, че вече има ЛС на 30 мнения?

Коментар

20

Коментар

Супер, тези мои 2 мнения затвърждават моята форумна неграмотност и спамерщина = компромат, трий ги моля.

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                  Супер, тези мои 2 мнения затвърждават моята форумна неграмотност и спамерщина = компромат, трий ги моля.
                  трий ама как???важното е че се помага на новобранците !!!

Коментар

Малко закъснявам ама-"по-добре късно, отколкото..."
                    Честито и от мен и много безпроблемни километри!!
                    И най важното е да те радва
                    Поздрави от Търново

Коментар

Първоначално публикуван от beljata Преглед на мнение
                      Здравейте,вчера си закупих Дискавъри1. 2.5 тд!общо взето е добре само като махнем че е без нито един здрав амортисьор и няма спирачки!само аз си знам как от пловдив до силистра се прибрах!някъде към ст.загора педала сата страшно мек и спирачната течност я нямаше!предна лява гума цялата беше в течност!друго което ме озадъчава е че пиши 94гд по документи а вътре всичко е на 97гд!??НО ПЪК ВДИГА 140КМ И Е СТРАХОТНА ДЖИПА!
                      Ха,Ха,леле, малеее,добре,че не си се прибрал,когато е имало поледица,че щеше да се прибереш сигурно след два дена. Градски, а честито / със закъснение / и от мене,безаварийни километри

Коментар

Първоначално публикуван от ДЕТЕЛИНА ТОДОРОВА Преглед на мнение
                        Ха,Ха,леле, малеее,добре,че не си се прибрал,когато е имало поледица,че щеше да се прибереш сигурно след два дена. Градски, а честито / със закъснение / и от мене,безаварийни километри
                        Благодаря ти градска за пожеланията!Като го постегна ще излезем да ги разходим из някоя гора хем да се запознаем!

Коментар

Първоначално публикуван от beljata Преглед на мнение
                          Благодаря ти градска за пожеланията!Като го постегна ще излезем да ги разходим из някоя гора хем да се запознаем!
                          Като гледам.. не само в гората ,ами и на Дунава ще бъде, наистина джипа ти е супер,успех

Коментар

Маи маи на Дунава ще е,има доста готени места във румънско!Тъкмо и моита половинка има мерак да се пробва да го кара,предното пробване ни костваше смачкан калник на голфчето

Коментар

Колега точно тука няма да чуеш друго мнение освен-"Взимай Диското". И аз имах няколко варианта преди да се насоча към Дискавъри,но сега не съжалявам-частите са супер достъпни(има 2-3 места в София + няколко англииски сайта),цените също са доста приемливи,та даже някои артикули са даже за без пари.Пример-въздушен филтър-12лв има и много други.Само да отбележа че говоря за 2.5 300ТДИ.За бензиновите двигатели нямам инфо. Успех!
                              [SIZE=4][COLOR=black][SIGPIC][/SIGPIC]БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО![/COLOR][/SIZE]

Коментар

Първоначално публикуван от grgeorgiev
                                И аз така се колебаех. После видях една обява за V8 и спрях да се колебая.
                                Дано не съжаляваш за покупката .
                                И дано скоро да си взема като твойто и да се съберем някъде !
                                Аз съм правил снимките на твоя звяр ! Поздрави !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X