Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смяна на ремъка за алтернатора.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Смяна на ремъка за алтернатора.

В неделя съм на разположение. Ако не си успял до тогава, пусни едно съобщение. Щом се е поохлабил ремъка, ще излезе. Големия ремък си има обтягаща ролка. Без да я разхлабиш не става. При мен някой "майстор" беше заварил болта на обтягащата ролка вместо да смени скобата. И положението се беше омазало. Между другото, ремъка на водната помпа се сваля много по-лесно, ако преди това се свали перката с вискомуфата.
    Само моториста знае защо кучето си показва главата през прозореца.

Коментар

Първоначално публикуван от velio Преглед на мнение
      Ако си от Сф. мога дза ти дам динамометричен ключ. Сменял съм ги - безгрижно е.
      Може и да се уговорим за ден и да дойдеш да ги сменим, ама за времето на път ще си ги смениш.
      Става ще ти се обадя като се наканя,благодаря

Коментар

Първоначално публикуван от grgeorgiev Преглед на мнение
        В неделя съм на разположение. Ако не си успял до тогава, пусни едно съобщение. Щом се е поохлабил ремъка, ще излезе. Големия ремък си има обтягаща ролка. Без да я разхлабиш не става. При мен някой "майстор" беше заварил болта на обтягащата ролка вместо да смени скобата. И положението се беше омазало. Между другото, ремъка на водната помпа се сваля много по-лесно, ако преди това се свали перката с вискомуфата.
        БЛАГОДАРСКО ЗА ПРЕДЛОЖЕНИЕТО.Току виж май ще се наложи да се видим.)
        LR DISCOVERY I, 1989 / 2.5TDi

Коментар

Първоначално публикуван от dulo Преглед на мнение
          А за 300-тди има ли някаква философия за смяната на ремъците,при мен са два,че и аз трябва да ги сменям
          На 300 е сто пъти по-лесно : напъваш обтегача нагоре , той е пружинен ,и вадиш охлабения ремък. Няма нужда да сваляш нищо , само го изхлузваш около перката.
          На 200 също не съм свалял перка. Там е малко кофти като го опъваш , трябва с една ръка да напънеш алтернатора , с другата да стягаш болта , а с третата да държиш контра , ама става.

Коментар

Говорих с един приятел да удари едно рамо (бира) и да опъне един -два ремъка(една две цигарки).
            Дано не го домързи и да дофтаса иначе аз сам го фтасал.))

Коментар

Дойде и вече съм с нов ремък.Благодаря на всички за оказаната помощ.

Коментар

Простете за глупавия въпрос но искам да си поръчам от падок ремъци ама така както са ги показали не мога да се ориентирам кой точно да заявя,аз съм с 300-тди и имам два пистови ремъка,единия е по широк от другия ,може ли съвет от някой

Коментар

Има си китове, за Диско, Рейндж и Дифендър са различни, ти с какво си?
                  http://www.paddockspares.com/scp/KIT...Belt_Kits.html

Коментар

Първоначално публикуван от dulo Преглед на мнение
                    Простете за глупавия въпрос но искам да си поръчам от падок ремъци ама така както са ги показали не мога да се ориентирам кой точно да заявя,аз съм с 300-тди и имам два пистови ремъка,единия е по широк от другия ,може ли съвет от някой
                    Изобщо не е глупав въпросът. Значи при стандартна окомплектовка на колата - няма ядове. Обаче ако е /да речем арийка-разбирай австрийка/ като моята, на Насов и на Иво от Велинград, се попучват "леки" аномалии при китовете. При мен например, ремъкът за климатика се оказа къс. Сещайте се,че климатик в Австрия преди ~20 години си е бил глезотийка и е слаган допълнително там. Подобно е положението с монтирани печки в Италия . Та мисълта ми е: Имайте 1 наум. Проверявайте размерите
                    За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Уф аз помислих, че става дума за ангренажен...

Коментар

Май заради това ще проверя по родние магазинчета дано не са много по скъпи от падок

Коментар

Наистина не са.

Коментар

Аз съм купувал само от Трейд Кар, щото ми се стори бая скъпо в МП, а в Дару нямаха , а и пак бяха малко по-скъпи. Това 2пъти. За 200тди, алтернаторен. Повече от година живот, трудно. Не бих взел пак от БГ...

Коментар

Кога си ги взимал не знам, но алтернаторния в Дару беше по-скъп с 9лв...

Коментар

Нямаха те. Преди 2 години и преди 3 години. От една година не карам толкова, та още не е заминал, но се напукват за няколко месеца

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X