Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kak да се сдобия със 110ка 200тди от UK?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Kak да се сдобия със 110ка 200тди от UK?

Първоначално публикуван от бай Иван Преглед на мнение
    Не съм съгласен с горе написаното,защото ходих лично до там и си го докарах моя на самоход.Точната цифра зависи от разхода и цената на горивото ето друго какво платих:застраховка за три дни(34Паунда),2 ферибота(21паунда и 32Е),винетки(7,70Е и 9,50Е)/в Румъния я пропуснах/).Всичко излиза под 1000лв,а и си гледаш колата на място
    Ако някой иска да обяснявам нещо в детайли да пита.
    Това е смешно, къде спиш, какво ядеш, как отиде до UK, так с какво се движиш, докато си там в БГ кой работи. Все разходи които Българина не е свикнал да смята.

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
    Съгласен. Горивото е около 500 евро. Максимум. Застраховката за 5 дни е 47лири.
    Ето само горивото е 1000лв

И като ви се счупиха колите колко ви излезе докарването?

Ако някой иска да му излезе по-евтино да влиза в приключение и да кара на ход аз много обичам пътешественици

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
      Това е смешно, къде спиш, какво ядеш, как отиде до UK, так с какво се движиш, докато си там в БГ кой работи. Все разходи които Българина не е свикнал да смята.

Ето само горивото е 1000лв

И като ви се счупиха колите колко ви излезе докарването?

Ако някой иска да му излезе по-евтино да влиза в приключение и да кара на ход аз много обичам пътешественици
      Горивото ми излезе 300Е до Варна ,като пообиколих из Европата а не право за Татковината,сега ще е м/у 200 и 300Е зависи къде караш.В Люксембург е най-евтино(когато нафтата беше 2.30лв тук там беше 0.99Е цента)Мога да ви кажа и точно коло съм заредил....ама няма да изпадаме в дреболии.
      Самолета е 129Е до Гетуйк,отсядаш при приятели,лично аз ходих на 40мили да го взема моя за това заредих 10паунда на авера ми.
      Че може да се влезе в приключение е ясно,дет се вика всичко е късмет,но и да се говори просто заради самото говерене не бива.
      Всеки си има глава на раменете и си преценява.
      LAND ROVER DISCOVERY II 2000,Td5,AUTO

Коментар

Aз десен волан в България не мисля да регистрирам. За дифендъра смяната на дирекцията не е чак толкова скъпо удоволствие, а и е напълно реалистично. Ако не стигнат парите и се наложи да купя нещо по-бангиесто, 100% бих ползвал автовоз. Освен това не мога да си представя как летя с куфарчто с инструменти. Но ако се докарва на самоход, преглед на маслата и доливане звучи задължителна процедура.

Коментар

Основния проблем е престоят и търсенето на място. Колегата по горе е имал късмет, че е намерил автомобилчето само на 40 мили от мястото където е бил отседнал. Миналото лято, когато бях в UK, най-близкото нещо което ме интересуваше бе на 200 мили, а да не говорим, че е напълно вероятно да не ти допадне самият екземпляр (на снимка е едно, на живо .....по различно). И като сложиш няколко по разходки на по далечни разстояния, което води неминуемо и до по дълъг престой и разходи за храна и т.н. сметката набъбва. По въпроса за пътя обратно, мисля че е по удачно автовоз, макар и да ми се пътува ей така на разходка през европа, но рисковете са доста. Така и така аз също съм решил на пролет да ида и да взема нещо от UK, може да направим някаква организация.

Коментар

Куфара си го чекирах на летището и ми струваше 20лв. Няма проблем. На Лутън взехме рент а кар, щото влаковете им са безумно скъпи, и с нея обикаляхме докато купим първата кола.

Явор

Това са неизбежни разноски. Или искаж да кажеш, че ще отида с автовоза, в него ще спя и с него ще обикалям да търся кола??? Нали се сещаш, че ако колата е купена на 200мили от Лондон цената веднага става друга. Автовоза е по-добро решение ако не си сигурен в колата и я взимаш много евтино. С добра кола бих пътувал.
            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Като каза грес, има едни genuine малки опаковки грес за сверите. Като туба с паста за зъби, голяма и за еднократна употреба, ето снимка де :

Mного удобни, както за из път, така и за редовна смяна, особено при продължителни водогазения или прокъсан семеринг. Една доза е достатъчна за 1 сфера. Смесва се едно към едно със 90W масло. Реално трябва да имаш на разположение трансмисионни масла, греси, бая декстрон 2 или 3 за скоростите и хидравликата/аз ползвам 3 и съм с ръчни, маслото за ръчни е много гъсто и особено зимата не благоприятства добро мазане/, както и свежи 8 литра за двигателя. Не ми казвайте, че трябва да прекося европа на самоход с незнайно масло, дори да е бистро като сълза/бих се зачудил защо го продава след основен ремонт на двигател и цялата маслена система/. Това + инстументите и нуждата от кола там, + повече от 1-2 билете, демек ако пътуват 3-4+ човека е по-изгодно да се тръгне от тук с пилотна кола/джип/бус. Координацията на 2-3 и повече паралелни проектопокупки е нелека задача! При грешка, дори 200-те мили до автовоза може да се окажат голям проблем, особено в Англия. А докарването на машина с десен волан през европа, освен по магистралата, където само огледалата играят е много неприятно смятам със тромав над 2 тона дизел дълъг 100 метра . Магистралата освен, че е платена води и до по-високи скорости, което с тази машина не е тръпка. А и ако ще се прибирам на самоход има доста местенца за спиране, което наистина предполага положителни температури на околната среда. Ако има нещо което е важна екстра е да има печка.

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                Като каза грес, има едни genuine малки опаковки грес за сверите. Като туба с паста за зъби, голяма и за еднократна употреба, ето снимка де :

Mного удобни, както за из път, така и за редовна смяна, особено при продължителни водогазения или прокъсан семеринг. Една доза е достатъчна за 1 сфера. Смесва се едно към едно със 90W масло. Реално трябва да имаш на разположение трансмисионни масла, греси, бая декстрон 2 или 3 за скоростите и хидравликата/аз ползвам 3 и съм с ръчни, маслото за ръчни е много гъсто и особено зимата не благоприятства добро мазане/, както и свежи 8 литра за двигателя. Не ми казвайте, че трябва да прекося европа на самоход с незнайно масло, дори да е бистро като сълза/бих се зачудил защо го продава след основен ремонт на двигател и цялата маслена система/. Това + инстументите и нуждата от кола там, + повече от 1-2 билете, демек ако пътуват 3-4+ човека е по-изгодно да се тръгне от тук с пилотна кола/джип/бус. Координацията на 2-3 и повече паралелни проектопокупки е нелека задача! При грешка, дори 200-те мили до автовоза може да се окажат голям проблем, особено в Англия. А докарването на машина с десен волан през европа, освен по магистралата, където само огледалата играят е много неприятно смятам със тромав над 2 тона дизел дълъг 100 метра . Магистралата освен, че е платена води и до по-високи скорости, което с тази машина не е тръпка. А и ако ще се прибирам на самоход има доста местенца за спиране, което наистина предполага положителни температури на околната среда. Ако има нещо което е важна екстра е да има печка.
                Значи досега говорехме кое е по евтино-докарване на самоход или 700паунда на автовоз.

Техническите моменти ги има и в двата случая и съгласете се че няма кой да купи кола само по снимка И като даваш кинти ще избираш,нали не я вземаш за части а да я караш.Ако се огледа всичко смятам че няма да има проблем с прибирането.
                Другото много важно е всичко да се уговори по телефона и чак тогава да се ходи на место да се гледа,разтоянието и парите не са проблем,проблема е времето!!!
                Относно карането на десен волан в Европата мога да ви кажа че не е никакъв проблем,аз лично по магистралите които са до границата с Румъния си карах 120-150км/ч.,при Дефендъра не знам как ще е въпроса.
                LAND ROVER DISCOVERY II 2000,Td5,AUTO

Коментар

Първоначално публикуван от panaira Преглед на мнение
                  Днес минах през КАТ, информацията ти е грешна. Поне днес 5 Януари 2009 имаше едно Паджеро, чакащо за номера - демек, минало през всичко...

В кои КАТ? Ако е било в КАТ София значи наистина ми е грешна информацията,ако е било на друго място може и да не е както с колите от щатите.

Коментар

Първоначално публикуван от baro Преглед на мнение

В кои КАТ? Ако е било в КАТ София значи наистина ми е грешна информацията,ако е било на друго място може и да не е както с колите от щатите.
                    КАТ Пловдив. Сподели де, каква ти е информацията, какво за колите от щатите?

В КАТ София от доста време си се натискат за рушвет когато регистрираш десен волан, та може би и за това казват, че са ги забранили, та да се стигне до "...не може ли да измислим нещо..."

Коментар

Ако ви се наложи превоз с автовоз може да се свържите с мен. 0898 557 671 и 0885 334 967 , email: javor12@yahoo.co.uk и skype: javor_12 - Явор Иванов.

Коментар

Първоначално публикуван от javor12 Преглед на мнение
                        Ако ви се наложи превоз с автовоз може да се свържите с мен. 0898 557 671 и 0885 334 967 , email: javor12@yahoo.co.uk и skype: javor_12 - Явор Иванов.
                        Колко взимаш на кола, и там ангажираш ли се със събирането на колите?

Коментар

Oх, точно разглеждам офертите, направо се виждам в една 10ка скоро . Надявам се лирата да поспадне пак, до лятото... Например лира=лев

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                            Oх, точно разглеждам офертите, направо се виждам в една 10ка скоро . Надявам се лирата да поспадне пак, до лятото... Например лира=лев
                            Е пожелавам ти го . Аз на сегашното пропадане на лирата успях да купя Мерцедес Г , Витара 16V и Дълга ТЛК78. Сега ги чакам да видя ще стават ли коли или за части

Коментар

Оф нещо не ми се продава мр2-ката инак бих задействал веднага. Та ще трябва да позаработя малко за дифендър спецялно. Демек заделени пари за него = 0

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X