Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kak да се сдобия със 110ка 200тди от UK?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Kak да се сдобия със 110ка 200тди от UK?

Странно заглавието, но идеята е следната и доста проста. Искам Дифендър 110 със 200тди и десен волан. Идеята на темата е ако можете и иската, тези които са го правили, да споделите малко опит и предимно да отворите дума за "подводните камъни". Не искам нещо претенциозно или направено, трябва ми работен кон, оптимално запазен, за минимално количество пари. Има няколко интересни оферти за 2000-3000 паунда и разбира се ebay, но там трябва да се натдава, което прави нещата доста разтегливи и неясни за цената...

До: Kak да се сдобия със 110ка 200тди от UK?

Като идея е добро,но за 2...,3... ££ не ша да е добро.Мотора няма да ти създаде кои знае какви проблеми,но от долу всичко е за смяна(на тази цена).За добър работен кон трябват доста по вече парици,а за нервите неискам и да споменавам-като се има впредвид колко е популярен в БГ-тоест резервни части
    Емил-00356 99872043-Малта
    Defender-90

Коментар

E няма как, а частите не са голям проблем. Аз намерих друга тема и е обсъдено, избързах с тази. Струва ми се реално обаче за около 3к нещо, което да може да се добере до Бг на самоход, ще трябва повечко време да се търси. Най-вероятно ще е с лош търговски вид .

Коментар

На ход не е добра идея, излиза по-скъпо, имам приятел койта докарва с автовоз за 700 Паунда може и той да направи оглед в UK можеш и ти да си я купиш сам той само да ти го докара.

Коментар

Е така кажи. Автовоз от Англия за 700 паунда звучи песен. Това постоянна оферта ли е, щото предполагам ще мине време докато избера нещо читаво измежду скраб-а.

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
            Е така кажи. Автовоз от Англия за 700 паунда звучи песен. Това постоянна оферта ли е, щото предполагам ще мине време докато избера нещо читаво измежду скраб-а.
            Е не мога да гарантирам че няма да вдигнат цената но и така де е най-много да стане 750. Обади се ще те свържа когато си готов.
            Аз търся коли от Ебей или Аутотрейдъра

Коментар

Насов, и аз търся английски Ленд Ровър, само че Дискавъри за донор на Носорога. Ако искаш да се комбинираме и да ходим заедно? Попроучил съм това-онова...
              "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Звучи добре, но зависи за кога. Аз захапах идеята малко след нова година. Сега още я асимилирам и претършувам възможните оферти в нета. Да си призная не мога да намеря баш моя за сега, нито за 1000 нито за 10 000 паунда, но смятам ще изкочи. Освен това, наистина не искам да е гробница и ако е нереално за около 2-3к ще се наложи да продам колата 1-во. Струва ми се, че ще трябва да почакам още няколко месеца, колкото да изкочи нещо, което си струва. Основно ще ми трябва обем и май се насочвам към модификация пик-Ъп с единична кабина. Или хард топ. Не е лошо и един 12местен, но не съм сигурен как ще се получи със седалките и няма ли да ми пречат. Тук нещо не намирам обяви много много, а ми се иска да поразгледам на живо...

Коментар

Като ще ходите си носете един куфар с инструменти. И яко проверка на всичко.Първия път като ходих купихме 2 Дифендъра. Моя е черния. Гръмна раздатка още в Англия. Калпави са тия раздатки. Не могат да изкарат 3000км. без масло. Другия стигна до Франкфурт и скъса полуоска. Тотално разбити лагери на главината. Пак без грес. И пак автовози. Все се каня да пусна тема за Английските монтьори и подръжка, ама няма време. Мото Пфое пасти да ядат. Моя го взех за 2100лири когато беше скъпа. До тук съм на около 10000лв. Другия за 3500 лири. И той в момента е на тия пари. А има още за оправяне.
                  Прикачени файлове
                  За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                    На ход не е добра идея, излиза по-скъпо, имам приятел койта докарва с автовоз за 700 Паунда може и той да направи оглед в UK можеш и ти да си я купиш сам той само да ти го докара.
                    Не съм съгласен с горе написаното,защото ходих лично до там и си го докарах моя на самоход.Точната цифра зависи от разхода и цената на горивото ето друго какво платих:застраховка за три дни(34Паунда),2 ферибота(21паунда и 32Е),винетки(7,70Е и 9,50Е)/в Румъния я пропуснах/).Всичко излиза под 1000лв,а и си гледаш колата на място
                    Ако някой иска да обяснявам нещо в детайли да пита.
                    LAND ROVER DISCOVERY II 2000,Td5,AUTO

Коментар

Първоначално публикуван от бай Иван Преглед на мнение
                      Не съм съгласен с горе написаното,защото ходих лично до там и си го докарах моя на самоход.Точната цифра зависи от разхода и цената на горивото ето друго какво платих:застраховка за три дни(34Паунда),2 ферибота(21паунда и 32Е),винетки(7,70Е и 9,50Е)/в Румъния я пропуснах/).Всичко излиза под 1000лв,а и си гледаш колата на място
                      Ако някой иска да обяснявам нещо в детайли да пита.
                      Съгласен. Горивото е около 500 евро. Максимум. Застраховката за 5 дни е 47лири.
                      За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Вземете си повечко пари, ако го докарвате на ход!Възможни са изненади, ако търсите прекалено"изгодна" цена.
                        За спокойствие и никакъв риск - автовоз!
                        Другото е приключение...и очаквай неочакваното.
                        Няма страшно...колегите имат опит и ще споделят нужното.
                        СИЛНИТЕ КРАДАТ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, СЛАБИТЕ - ОТ СВОЯТ НАРОД !

Коментар

Абе това с колите от UK вече е умрела работа,от 01.01.2009г е забранена регистрацията на автомобили с десен волан.
                          Вариянта е преправяне и технотест щом е с Англииски документи,най-добре е да се провери дали е възможна регистрацията и след това на пазар.

Коментар

Първоначално публикуван от baro Преглед на мнение
                            ................01.01.2009г е забранена регистрацията на автомобили с десен волан.
                            ....................
                            Верно ли бе?!? Това е геноцид, двоен стандарт........... е сега ше скокнат ингилизите, щото няма кой да им купува старите коли / те там 3-годишните са както тука 20-годишни, ама това е друга тема/.
                            А тия "хиляди младежи" от миналата година ще ги поставят извън закона ли? В талона май не се споменава дирекция.
                            Това не е защита на десния волан, а аларма за ограничване на права.
                            И един пример: Имаме бус с десен волан от 12 години. Кара го един перникчанин /не се смейте - не е от новите, а от 9 години/. Корифей е. Ако обаче бусът е на ремонт, шофьорът се мета на бус с лява дирекция и задължително става беля. Навик ли, или вестибуларен апарат може би.
                            Не ми се мисли какво ще се случи, ако тези коли се забранят. А, ще правим тройна гражданска отговорност

Коментар

Първоначално публикуван от baro Преглед на мнение
                              Абе това с колите от UK вече е умрела работа,от 01.01.2009г е забранена регистрацията на автомобили с десен волан.
                              Вариянта е преправяне и технотест щом е с Англииски документи,най-добре е да се провери дали е възможна регистрацията и след това на пазар.
                              Днес минах през КАТ, информацията ти е грешна. Поне днес 5 Януари 2009 имаше едно Паджеро, чакащо за номера - демек, минало през всичко...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                              X