До: Kak да се сдобия със 110ка 200тди от UK?

Това е смешно, къде спиш, какво ядеш, как отиде до UK, так с какво се движиш, докато си там в БГ кой работи. Все разходи които Българина не е свикнал да смята.

Ето само горивото е 1000лв 
И като ви се счупиха колите колко ви излезе докарването?
Ако някой иска да му излезе по-евтино да влиза в приключение и да кара на ход аз много обичам пътешественици
 аз много обичам пътешественици  

Първоначално публикуван от бай Иван

Преглед на мнение

Първоначално публикуван от targa

Преглед на мнение

И като ви се счупиха колите колко ви излезе докарването?
Ако някой иска да му излезе по-евтино да влиза в приключение и да кара на ход

Нали се сещаш, че ако колата е купена на 200мили от Лондон цената веднага става друга. Автовоза е по-добро решение ако не си сигурен в колата и я взимаш много евтино. С добра кола бих пътувал.
 Нали се сещаш, че ако колата е купена на 200мили от Лондон цената веднага става друга. Автовоза е по-добро решение ако не си сигурен в колата и я взимаш много евтино. С добра кола бих пътувал.

. Магистралата освен, че е платена води и до по-високи скорости, което с тази машина не е тръпка. А и ако ще се прибирам на самоход има доста местенца за спиране, което наистина предполага положителни температури на околната среда. Ако има нещо което е важна екстра е да има печка.
. Магистралата освен, че е платена води и до по-високи скорости, което с тази машина не е тръпка. А и ако ще се прибирам на самоход има доста местенца за спиране, което наистина предполага положителни температури на околната среда. Ако има нещо което е важна екстра е да има печка.

И като даваш кинти ще избираш,нали не я вземаш за части а да я караш.Ако се огледа всичко смятам че няма да има проблем с прибирането.
 И като даваш кинти ще избираш,нали не я вземаш за части а да я караш.Ако се огледа всичко смятам че няма да има проблем с прибирането.

Коментар