Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Range Rover 84година 3.5бензин

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Range Rover 84година 3.5бензин

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
    Отличен автомобил!Механиката му е като на 3.9 само раздатката е друга(няма единно мнение коя е по-добра).По-старовремски е вътре в купето-няма кожи ел. седалки с памет и други глезотии.
    Приказките за скъпи ремонти са силно преувеличени.
    Две години се състезавам с такъв "скраб" и никога по време на състезание не се е случвало някоя друга кола да ме впечатли с пороходимост или вървеж!
    Офф топик - Руси, звънни ми моля те на 0887590528, че не мога да те издиря, пък искам нещо важно да говоря с теб, че и с Руслан.
    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

@hotrod , първо тук ще кажа ако се откажа от покупката и офертата е валидна , за сега са малко проблемини преговорите с "продавача".

@дядо владо, мерси за идеята но исках да е нещо онлайн, защото целия "проект" се гради на това да е максимално евтин, със сигурност ако не намеря нищо на електронен носител ще се наложи да си купя книгата.

@Lazar, казаха ми че е 84-та , трябва да се опитам да взема номера от документите или от колата , за да го проверим.

Коментар

Днес видях джипката ,оказа се доста "изхабена" , снимах я по късно ще сложа снимки.
        Договорихме се 1000лв на изплащане (все пак ми е приятел), сега остана само още малко да се доначудя и донавидя
        Човека има Haynes книжка за него така че издирването на пдф отпада.

Поздрави,

Коментар

Ето го и мъртвеца :

прилагам линк защото снимките може би са малко по големи.
          http://www.spaska.com/offroad/rr/IMG_0045.JPG
          http://www.spaska.com/offroad/rr/IMG_0046.JPG
          http://www.spaska.com/offroad/rr/IMG_0047.JPG
          Прикачени файлове
          Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 17-06-09, 20:45.

Коментар

Първоначално публикуван от gele Преглед на мнение
            Ето го и мъртвеца :

прилагам линк защото снимките може би са малко по големи.
            http://www.spaska.com/offroad/rr/IMG_0045.JPG
            http://www.spaska.com/offroad/rr/IMG_0046.JPG
            http://www.spaska.com/offroad/rr/IMG_0047.JPG
            Що не помислиш за един от Англия , с десен волан и доста по-пресен.
            ________________________________________________________________________________________
            Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
            HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

Ела да видиш Джипчо от какъв гроб го извадих направо може да ми викат Христос .....а това е една добра база за работа особенно при тези пари
              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

@Ba4e Mite , да от Англия с обратен волан е по-добър вариант но няма да се вместя в бюджета 1300-1500лв за да го подкарам
                То не се знае и сега дали ще се вместя но ще направя всичко възможно..

@дядо владо, ако си го снимал дай да видим може и на лични ако мислиш че не е за тук.

Поздрави,

Коментар

Геле, скачай му.Хората си зимат телефон за тия пари....Много важно е че концепцията на тази джипка е правилна,много стабилна основа,дори и да е уморен кон.Да не говориме за удоволствието, да ти израстне в ръцете....и да го ръчкаш в гората.Лека ,по-лека ще го постегнеш.

Коментар

За тея пари си е добре аз очаквах да ти го дадат в пликчета, а за 1500лв на дали ще го подкараш, но е добра заигравка. Успех.
                    идеите са навсякъде и даже не ги заключват

Коментар

Мерси за куража

Цялата идея тръгна преди една седмица когато с 2,3ма приятели се разходихме около Нови Искър , там се натъкнахме на по-тежък терен от колкото очаквахме. Честно да си кажа , карам офроуд , но това си беше грубо за моето Диско ,което го карах много плахо, а и ми е всекидневния автомобил .

Е разходката мина без много проблеми , при мен леко - сгънат праг,врата и калник.

Та реших че може би ще ми трябва някакъв друг автомобил който да го карам в София или друг джип който да го карам по гората.

п.п. другата седмица ще ходя да го паля , да му направя последен оглед и да видя какъв му е проблема със съединителя .

Поздрави,

Коментар

Геле скачай! За тия пари е екстра. Дори е с правилните джанти. И ми се струва, че е по-късен модел, може би 1987...

Коментар

Взимай го! По- добра цена няма да намериш.

Коментар

@дядо владо, ако си го снимал дай да видим може и на лични ако мислиш че не е за тук.
                            И тук става все е желязо в което влагаме душа.
                            Не бях "форумист" и нямам много снимки
                            Първата е в процес на разглобяване, да се види "изходната база" ...
                            Втората е в процес на реставрация "от кръста надолу" (за това е на една страна) вижда се разликата между задницата и това пред предното стъкло
                            Третата е тези дни (две преки преди финала) Освен много труд разхвърлян във времето (около три години) , са инвестирани към 3000 лв, което си е нищо.
                            Прикачени файлове
                            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Здравейте ,

на път съм да се сдобия с един такъв рейндж ............................п.п. приятелката ми ако разбере, ще ме изкорми показно !! хаха
                              Ангел.
                              Пътят след това е дълъг, скъп и тъжен, ........ а ако приятелката се затруднява с транжирането, ще и помогна лично.

[QUOTE=gele;565342]Ето го и мъртвеца :
                              По снимките и описа, тоя е мъртвец - второ поколение.

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
                              Геле скачай! За тия пари е екстра. Дори е с правилните джанти. И ми се струва, че е по-късен модел, може би 1987...
                              Абе направо си е нов! А за джантите си прав.

.

Коментар

Аз бих го взел, дори само заради кефа от съживяването.
                                Само моториста знае защо кучето си показва главата през прозореца.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                                X