Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Range Rover 84година 3.5бензин

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Range Rover 84година 3.5бензин

Здравейте ,

на път съм да се сдобия с един такъв рейндж . 84та година е не е каран и пален от 3,4години. 3.5бензин с сменени карбуратори , сега са някакви от форд-подробности не знам.
    По-уморени пружини / ампове , спаднали гуми , никаква визия , няма акумулатор, някога са му правен двигателя ,раздатката и скоростна кутия .

Има проблем със мастер или слейв помпата на съединителя . (не съм го гледал още)

Този джип ще ми е нещо като хоби, да се човъркам по него и да не го жаля много много в гората . В никакъв случай няма да се кара редовно и като основна кола, няма да се разчита на него за нищо друго освен "фън".

Молбата към вас ми е да ми помогнете с документацията никъде не намерих мануал за 83-85година рейндж. ?

Поздрави, и се надявам скоро да мога да се похваля и снимки да ви покажа

п.п. приятелката ми ако разбере, ще ме изкорми показно !! хаха

Ангел.

До: Range Rover 84година 3.5бензин

Ако не си го взел не го взимай. Не ти трябва такова нещо.
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Не съм все още, но го обмислям а и офертата е прилична според мен.
      1000лв като има малка опция на изплащане ! ?

Коментар

Ами за 1000лв и аз бих го взел за извращение и после направо за скрап, но ако е повече не си струва. Така мисля. Ще инвестираш доста в него и накрая ще стане непродаваем. Успех.
        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от gele Преглед на мнение
          Здравейте ,

на път съм да се сдобия с един такъв рейндж . 84та година е не е каран и пален от 3,4години. 3.5бензин с сменени карбуратори , сега са някакви от форд-подробности не знам.
          По-уморени пружини / ампове , спаднали гуми , никаква визия , няма акумулатор, някога са му правен двигателя ,раздатката и скоростна кутия .

Има проблем със мастер или слейв помпата на съединителя . (не съм го гледал още)

Този джип ще ми е нещо като хоби, да се човъркам по него и да не го жаля много много в гората . В никакъв случай няма да се кара редовно и като основна кола, няма да се разчита на него за нищо друго освен "фън".

Молбата към вас ми е да ми помогнете с документацията никъде не намерих мануал за 83-85година рейндж. ?

Поздрави, и се надявам скоро да мога да се похваля и снимки да ви покажа

п.п. приятелката ми ако разбере, ще ме изкорми показно !! хаха

Ангел.
          Това нещо, за да го вкараш в приличен вид , ще ти скъса джоба
          Ще кърпиш "садран чувал".- едно оправиш - друго се разваля и така до полуда.
          ________________________________________________________________________________________
          Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
          HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

звучи като скрап, поне да беше осмак двигателя.....

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
              звучи като скрап, поне да беше осмак двигателя.....
              3.5 е осмак

Коментар

8мак е !

Аз също не искам да наливам пари в него а да го съживя да се движи , до колкото разбрах от човека е напълно в движение и всичко е работещо ( познат ми е )
                Само нещо по хидравликата на съединителя е проблемно.

Ако ще се ремонтира нещо допълнително по него, ще е максимално евтино и колкото се протака във времето - толкова.

Да ще се кара "за извращение" стига това да не излиза безбожно скъпо.

В краен случай ще отиде за части или скрап...

Не знам , не съм решил още какво да правя

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                  3.5 е осмак
                  ups.... аз мислех че само 3,9 са осмаци

има един в Бургас се продава от доста време, ама не е на тея пари....

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                    ups.... аз мислех че само 3,9 са осмаци

има един в Бургас се продава от доста време, ама не е на тея пари....
                    Оня в Бургас беше мой две години. Страхотна кола. Ако нямах 7 в момента сигурно бих си го купил обратно.

Коментар

Отличен автомобил!Механиката му е като на 3.9 само раздатката е друга(няма единно мнение коя е по-добра).По-старовремски е вътре в купето-няма кожи ел. седалки с памет и други глезотии.
                      Приказките за скъпи ремонти са силно преувеличени.
                      Две години се състезавам с такъв "скраб" и никога по време на състезание не се е случвало някоя друга кола да ме впечатли с пороходимост или вървеж!
                      Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Пък да не говорим, че може и да е с 30-градусови кардани.

Коментар

Ако случайно нещо се разкандардисаш, мисля че има доста желаещи за подобна машина, щом става въпрос за извращения.
                          идеите са навсякъде и даже не ги заключват

Коментар

Първоначално публикуван от gele Преглед на мнение
                            http://www.haynes.co.uk/webapp/wcs/s...egory_rn=10215
                            А това провери ли един чичко на "славейков" доставяше
                            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

А как разбра, че е 84-та година? Я кажи кой е десетия знак от номера на шасито.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X