Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Range Rover 84година 3.5бензин

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Range Rover 84година 3.5бензин

Грабвай джипа и го почвай.Части има и не са чак толкова скъпи. Ако ти омръзне да се занимаваш с него, можеш да вземеш повече от 1000 лева дори ако го продадеш на части. Шасито е с най-правилната дължина-100 инча. Какво е всъщност състоянието на шасито?
    Все пак си дръпни ремонтното ръководството от този линк.
    http://forums.bauchan.org/portal/downloads.php?dcid=6 (намери Name: Range Rover Workshop Manual Description: Range Rover workshop manual и кликни върху символа подобен на дискета след OS types
    Така ще можеш да си принтираш само необходимите страници за ремонтите, а книгата ще я ползваш за предварително запознаване с механизмите и планиране на ремонта.
    Явно си слушкал тази година щом дядо Коледа ти праща това предложение точно сега.
    Весели празници.
    Последно редактирано от Tramp; 25-12-08, 23:12.
    There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
    No wahalla.

Коментар

Здравейте,

мерси на всички за мненията.

След празниците и "трезвото" премисляне на нещата прецених, че ми е рано и трудно да се захвана с този проект.
      Събрал съм прекалено много дву и четири колесна техника за която трябва да се грижа, та се отказвам от закупуването и реставрирането на този звяр.

Сега, ако има желаещи за този джип, нека ми пуснат ЛС, ще им дам телефона на собственика (който съм го предупредил).

Поздрави, дано някой го върне на пътя. !!

Коментар

Първоначално публикуван от gele Преглед на мнение
        ..........

Сега, ако има желаещи за този джип, нека ми пуснат ЛС, ще им дам телефона на собственика (който съм го предупредил).
        ........
        Чух се с ЧОВЕКА , отказал се е да го продава , много съжалявам че се получи така и че се / ВИ ангажирах.

Хубава работа ама Българска .....

Поздрави,
        Ангел

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
        X