Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Baby Rhino in da house!...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Baby Rhino in da house!...

С три карета ли е, или е с увеличен ъгъл само?
    _[img]http://htftp.domainbg.com/zzlatev/LR_enthusiast_resize.jpg[/img]_
    Disco 200 TDI

Коментар

Само с увеличен ъгъл, с две карета.

Коментар

Намерих англичаните в Момин Сбор. За цени мога да кажа, като ми направят оферта, но според техните думи Скорпион Рейсинг са фалирали.
        Ново и интересно е, че предлагат части на Терафирма.
        Предложиха ми лебедка TDS Goldfish и се кълнат, че са качествени поне колкото Superwinch. Някой чувал и ползвал ли е такава лебедка - TDS Goldfish?
        Крис и Ник (Ник е жена) имат много готин Land Rover Lightweight - останаха ми очите в него.
        Също интересна информация е, че на раздатката имало скрит зад капак изход, на който се закача хидравлична помпа за хидравлична лебедка - Крис каза, че за дифендера е сигурен, че го има - ще се проверява това нещо и ако излезе така може да предпочета хидравлична лебедка.
        "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Крайно време беше Скрапион да фалират...

Скрития капак на раздатките крие няколко изненади. Overdrive, Underdrive, хидравлична лебетка.

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
            Крайно време беше Скрапион да фалират...

Скрития капак на раздатките крие няколко изненади. Overdrive, Underdrive, хидравлична лебетка.
            Не знам дали е случайна грешка или има някаква ирония в това, но аз от две години пазарувам и си подготвям джипа с части от Скорпион и няма нищо от което да съм недоволен и да ме е предало. "Скрапион" би следвало да се каже ако продукцията става само за скрап. Вярно е, че в момента има реорганизация и собствеността на фирмата се променя. Още от два месеца насам 4х4 секцията е обект на продажба и вече има нов собственик. Понеже имаше определено проблем с пазаруването ми се наложи да купувам директно от производителите.
            Всичко което те предлагат го има в каталозите и на други фирми, но някои от детайлите им нямат аналог като качество. Говоря за усилените полуоски и карета. Задължително се сменят при положение, че ще се слагат по-големи гуми. Вярно е , че те са търговци, но частите които продават се произвеждат по тяхна поръчка и са изработени с характристики, които те са изискали. Окачването , коеото ползвам - екстрийм кит ,е тяхно дело въпреки, че отделните елементи са произведени на различни места.
            Не мога да разбера защо е крайно време да фалират, но смело мога да твърдя, че продукцията им е еталон за качество. Освен всичко казано до тук , ще спомена че те са и един от най-големите организатори на състезания в Англия.

Коментар

Ирония Викторе, ирония. Англичаните им казват галено "Scrapion"

Коментар

Първоначално публикуван от Виктор Мечкаров Преглед на мнение
                Понеже имаше определено проблем с пазаруването ми се наложи да купувам директно от производителите.
                Ако бъдеш така любезен да споделиш някакви връзки с производителите - наименования, телефони, имейли и др. ще ти бъда безкрайно благодарен. Ако смяташ, че може да го изтрият, като реклама - може и на лични. А който не им харесва продукцията - никой не го кара да я купува. Аз обаче съм си харесал някои нещица и бих искал да си ги закупя.
                "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Първоначално публикуван от Виктор Мечкаров Преглед на мнение

Човека се е регистрирал във форума, партньорът му говори български,

обади се или му пиши ЛС.

Ето ти връзка, аз до сега работих с тях през Гърция.

Коментар

Поправка - scrapIRON
                    M.P.

Коментар

• До: Baby Rhino in da house!...

най после да кача малко снимки от ъпгрейтването да Дифендъра.
                      На първата снимка добре се вижда какви хубави рифели съм сложил на предния капак и калниците и въжетата за клоните като ходиме в гората. На вората снимка се виждат новите колани, а на третата лъскавите кормилни щанги
                      Прикачени файлове
                      Последно редактирано от kupona; 28-04-09, 21:18.
                      sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от kupona Преглед на мнение
                        най после да кача малко снимки от ъпгрейтването да Дифендъра.
                        На първата снимка добре се вижда какви хубави рифели съм сложил на предния капак и калниците и въжетата за клоните като ходиме в гората. На вората снимка се виждат новите колани, а на третата лъскавите кормилни щанги
                        Абе и от трите снимки се вижда едно ...грейтване, едно клатене, едни чудеса...... и т.н. Продължявайте напред без ЗаглЪвичкванЕ. Я , джипа в реални води!!! Понятно?!! Нийй да не сме гинеколози да го гледаме отдолу. Я по-сериозно!!! Я не се подпи'квайте! А'ре в калта!!! Я да видим реални ситуации! К'о И туй? Къд'ье сЪ нЪмирЪтИ, а?
                        За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Мълеееееййййййй...........
                          Абе какво ви става бе хора? Хубавата кола /кон/ си личи и без такива меко казано странни ракурси за снимане.
                          Тази земя, по която тъпча сега,
                          тази земя, която пролетен вятър пробужда,
                          тази земя – не е моя земя,
                          тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Тази първата снимка, нали няма да я слагаме в календара?
                            A Land Rover would never turn up to collect an Oscar.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X