Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с централното заключване на Freelander

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Проблем с централното заключване на Freelander

Проблем с централното заключване на Freelander
    и по точно всичко работи без шофьорската дясна врата и се получава смях отварям с дистанционата всички врати и после си отключвам моята с ключ което не е нормално добре поне че я заключва ако някой знае нещо нека да помогне

Коментар

Така, актуалното развитие на нещата е смяна на механизма за заключване (цена на нов 79.50 лв) на шофьорската врата. Вече щтрака ,,на ново"... много приятно за ухото
      Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
      „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
      LZ1EMS

Коментар

Първоначално публикуван от emanuilis Преглед на мнение
        Така, актуалното развитие на нещата е смяна на механизма за заключване (цена на нов 79.50 лв) на шофьорската врата. Вече щтрака ,,на ново"... много приятно за ухото
        От къде си го купил? Имаш ли инфо дали цената е същата за вратите без ключалка/всички без шофьорската/? Проверявал ли е някой в Падок? При мен проблема си остава, но натискам по 2-3 пъти, като сме повече хора и това е. Също леко задържам копчето, щото почва да се вдига някой път, но не му стига малко, та като задържа става. Другия вариант, скачам първи и веднага на бутона за централното на таблото . Не казвам, че е решение. Задна лява ми прави проблем повечето случаи, но много рядко започна и предна дясна. Хубавото е, че шофьорскта сработва 100 процента/все пак 70 процента от случаите съм сам в колата/. Скоро мисля да правя дребни неща на колата/по-скоро брат ми ще прави аз ще подавам инструменти/ и може да отворим вратата. Ако се оправи по някакъв начин ще е добре, че 2 по 80 лв нещо не ми се дават за тая дреболия, на тоя етап.
        http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
        http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

От склада на Леви в София. За другите врати - не знам. Ще попитам при сгоден момент.
          Успех
          Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
          „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
          LZ1EMS

Коментар

Както писах преди - има един пласмасов щифт, който държи жилото. Е той излиза и ...
            Сваляш кората на вратата и гледаш там.
            При мен стана с малко тел.
            Симптомите са същите.
            [U][I]Land Rover Freelander 2.0 D [/I][/U]

Коментар

Здр колеги, по въпроса: само една питанка - Нормално ли е да ми отключва само една врата? Със второ натискане не се променя нищо. Другите си остават заключени. Четох някаде че трябва да махна клемите на акомолатора, и да я сложа отново. Понеже компютъра си прави наново настроиките, и се оправял проблема. Но не е така къде може би е пречината. Някои има ли идея?..

От модератора: Това първия и последния пост, който Ви приведох в нормален и удобен за останалите вид. МОЛЯ ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА ПРАВОПИСА И ПУНКТУАЦИЯТА....
              Последно редактирано от Злой; 27-01-10, 08:35.

Коментар

При мен с едно натискане отваря вратата на водача, а с второто натискане отваря всички останали!
                [U][I]Land Rover Freelander 2.0 D [/I][/U]

Коментар

Първоначално публикуван от Drgnev Преглед на мнение
                  Здр колеги, по въпроса: само една питанка - Нормално ли е да ми отключва само една врата? Със второ натискане не се променя нищо. Другите си остават заключени. Четох някаде че трябва да махна клемите на акомолатора, и да я сложа отново. Понеже компютъра си прави наново настроиките, и се оправял проблема. Но не е така къде може би е пречината. Някои има ли идея?..

От модератора: Това първия и последния пост, който Ви приведох в нормален и удобен за останалите вид. МОЛЯ ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА ПРАВОПИСА И ПУНКТУАЦИЯТА....
                  Това с клемите си го чел в български форум и естествено са пълни глупости.Като отключиш с ключа(2 пъти)какво става?

Коментар

Аз моя ключ го отварях шото по погрешка го прах в пералнята и вътре в ключа има чип. Та си мисля,че е за имобилайзера.
                    Land Rover Freelander Td4
                    0884898006

Коментар

Първоначално публикуван от kosta.atanasov Преглед на мнение
                      Аз моя ключ го отварях шото по погрешка го прах в пералнята и вътре в ключа има чип. Та си мисля,че е за имобилайзера.
                      При теб имобилизацията е в ключа защото си с модел след 2001 и системата ти е EWS3 (BMW).

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X