Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Реалните цени на ЛР в Европа и доставката до БГ

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Какви са реалните цени на Ленд Ровър в Европа

Тая "бангия" дето е 1250 паунда я има от три денав нащо мобиле на цена 6500лв. незнам как сутринта са ти я пратили.
    идеите са навсякъде и даже не ги заключват

Коментар

http://cgi.ebay.co.uk/1987-LAND-ROVE...d=p3286.c0.m14
      идеите са навсякъде и даже не ги заключват

Коментар

Даа, галванизирано шаси. Галванизацията струва между 500 и 700 лири! А мотора е от така наречените 'военни дизели'

Коментар

Първоначално публикуван от hotrod Преглед на мнение
          Тая "бангия" дето е 1250 паунда я има от три денав нащо мобиле на цена 6500лв. незнам как сутринта са ти я пратили.
          Верно бе колега , има я на 7000 лв.

...знаеш ли колко като мен получават едни и същи оферти...
          ...а знаеш ли колко от тези оферти са ...все още във Англия..
          и като се обадиш има едно увъртане ... та такава е нашата..
          Всеки гледа да си продаде стоката...пък където клъвне..
          Няма коректност и от Англичаните.. всичко и бизнес

Ти, все гледаш да ме засечеш нещо...
          Няма смисъл ....аз споделям неща , дето другите никога няма да ви кажат...
          СИЛНИТЕ КРАДАТ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, СЛАБИТЕ - ОТ СВОЯТ НАРОД !

Коментар

Практиката да се качват коли от UK сайтове в мобиле.бг не е нова. Щом като продължава явно дава резултати.

За цените на Дифендърите важи правилото като за всички коли: Добро състояние - висока цена; лошо състояние - ниска цена. Изключения има, но са малко и трудно се намират.

Дифендъра както и Г-класата се произвеждат в малки серии и затова не са така масови като Паджеро например. Това ограничава и избора на употребявани коли от тези модели.

Относно транспорта от острова до БГ ще добавя 1 интересен вариант. Знае се че почти всички българи които си купуват камиони от УК товарят по 1-2-3 коли вътре, в зависимост от размера. Всички сте виждали Форд Транзит бордовак с Витара или РАВ4 в каросерията с УК номера гордо да се носят по магистрала Хемус или Тракия.

Аз видях подобно камионче с 2-етажна платформа с 2 коли на нея и тегли още 1 платформа отзад с 3та кола. Заговорихме се - оказаха се баща и син от Пловдив товарят коли спрени от движение без преглед и данък но по-ефтини. Купуват също и части и ремонтират всичко в сервиза си после продават. Не е лошо като бизнес модел. Камиончето се завира по всякакви улици, не влиза в ограниченията за тирове, няма тахо шайба, по границите минават с колите и бусовете, не чакат при тировете и като се сменят пътуват бързо. Казаха ми че вземат 2000лв за транспорт на чужда кола, но главно карат собствени.

Такива търговци вярно че обират бракмите, но ако работят съвестно и си държат на репутацията крайния им продукт може да си заслужава парите... що ли не им взех телефона

Като се замисля 1 ТИР от УК до БГ е 6000лв. Ако може да събере вътре 3 коли ами ето ги по 2000лв на кола. Само че ТИРа за разлика от камиончето с платформите не може да се завира навсякъде и ще е доста по-трудно да обикаля и да събира колите от различни места. Пък и рампа трябва да се качат... ама си има хора дето и на това му намират решението...
            [COLOR=blue][COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][FONT=Arial Black]When you see DEATH staring in your eyes and you feel her cold breath on your face, don’t slam on the brakes – make a sharp turn…[/FONT] [/FONT][/COLOR]
            [/COLOR]

Коментар

Първоначално публикуван от allfriends Преглед на мнение
              За цените на Дифендърите важи правилото като за всички коли: Добро състояние - висока цена; лошо състояние - ниска цена. Изключения има, но са малко и трудно се намират.

Дифендъра както и Г-класата се произвеждат в малки серии и затова не са така масови като Паджеро например. Това ограничава и избора на употребявани коли от тези модели.
              ..
              Еее, не! Няма да извадя всички оферти които имам, колкото и да ме подстрекаваш.

... баща и син от Пловдив ..вземат 2000лв за транспорт на чужда кола... що ли не им взех телефона
              Е, ако не телефона, то поне знаем, че са от Пловдив. Все някак ще ги намерим...

Коментар

Опааа темата малко се разводни,а тя беше какви са реалните цени(до колкото може да са)От там на сетне,кои копува и за колко продава е друга тема.Че са ефтини в UK е ясно,но че не са оборотни в БГ(няма далавера) пак е ясно.ЛР не е доходен на този етап за джамбазите и естествено е отричан като автомобил.(говорим за Дефендер)
                Емил-00356 99872043-Малта
                Defender-90

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
                  Еее, не! Няма да извадя всички оферти които имам, колкото и да ме подстрекаваш.

Добре де Лазаре то е ясно: ти си спец аз съм любител дай поне 2-3 линка за сайтове пък аз ще си гледам какво педлагат хората. То че няма да си купя Дифендър е ясно ама поне да поцъкам малко с език.

Въпреки че съм фен на Тойота признавам че откъм имидж Дифендъра е ненадминат. Освен американския Ренглър не се сещам за друга такава легенда... леле да не би да обидих Уаз/Газ феновете...

Е, ако не телефона, то поне знаем, че са от Пловдив. Все някак ще ги намерим...
                  На мен като ми кажат 'Аз съм от Варна/София/Пловдив.....' аз разбирам поне 30км радиус около града...
                  [COLOR=blue][COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][FONT=Arial Black]When you see DEATH staring in your eyes and you feel her cold breath on your face, don’t slam on the brakes – make a sharp turn…[/FONT] [/FONT][/COLOR]
                  [/COLOR]

Коментар

Добре де Лазаре то е ясно: ти си спец аз съм любител дай поне 2-3 линка за сайтове пък аз ще си гледам какво педлагат хората. То че няма да си купя Дифендър е ясно ама поне да поцъкам малко с език.

Въпреки че съм фен на Тойота признавам че откъм имидж Дифендъра е ненадминат. Освен американския Ренглър не се сещам за друга такава легенда... леле да не би да обидих Уаз/Газ феновете...

На мен като ми кажат 'Аз съм от Варна/София/Пловдив.....' аз разбирам поне 30км радиус около града...
                    Нещо като, че ли те издразних ми се струва, извинявай. Не знам защо реагираш така. Може би защото и ти се занимаваш с внос на автомобили като колегата Печен и не обичате да ви се бъркат в търговията. Нормално е.
                    Все още не съм спец по вноса, но съм такъв по издирването на изгодни оферти с помощ от приятел на Острова. Това, че вие не успявате да намерите, щото трябва да разходите повече(а не само в Лондон примерно) си е ваш проблем, съжалявам. Пък и щом си фен Тойота, това също означава, че не си особено заитересован от ЛР, със съответните резултати разбира се.

Снимки, координати и други подробности относно офертите, бих ти дал, само ако стигнем до някакво споразумение да ми докараш кола за 2000-2500лв. За което дори ще си улеснен - те вече са проверени.

Това което твърдиш, че нямало избор на Дифендри в УК е също толкова неправдоподобно, колкото да кажеш, че в Русия няма избор на УАЗ и Нива примерно.

А колегата Lany е обобщил нещата напълно ясно:

Първоначално публикуван от Lany Преглед на мнение
                    ..какви са реалните цени(до колкото може да са)От там на сетне,кои копува и за колко продава е друга тема.Че са ефтини в UK е ясно,но че не са оборотни в БГ(няма далавера) пак е ясно.ЛР не е доходен на този етап за джамбазите и естествено е отричан като автомобил.(говорим за Дефендер)

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
                      Нещо като, че ли те издразних ми се струва, извинявай. Не знам защо реагираш така. Може би защото и ти се занимаваш с внос на автомобили като колегата Печен и не обичате да ви се бъркат в търговията. Нормално е.
                      :
                      Не се нервя няма нужда да се извиняваш, но грешно си ме разбрал. Аз наистина съм любител а не търговец. Продал съм 1 единствена кола и тя сега е обявена от новия си собственик в мобиле.бг на цена 40% по-висока от моята . Ако бях търговец с такива сделки щях да си умра от глад...

Казах: Дифендъра както и Г-класата се произвеждат в малки серии и затова не са така масови като Паджеро например. Това ограничава и избора на употребявани коли от тези модели.

Не съм казвал че няма избор, а че е ограничен. Ако някой има данни за бройките произведени Дифендъри от 1985 до 1995 нека ги напише.

Нека не сравняваме Дифендъра с УАЗ. До 1990та УАЗ беше единствения производител на джипове за 250 милионния пазар на СИВ (Соц. лагера за по-младите). Освен румънското АРО за друг 'конкурент' не се сещам. Как да го сравняваме с Дифендъра който през този период се е конкурирал с всички други марки на пазара...

Стига толкова отклониния от темата, да не се наложи да отцепваме нова - Цени за транспорт на кола от УК.

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...m=280275547760

Този не се продаде - май скъп им се видя на англичаните...
                      [/COLOR]

Коментар

Както и да е...Само да сме живи и здрави, другото ще си го купим

Ааа, бил им скъп. Нищо, купувачи и за него ще се намерят, рано или късно.

Коментар

Това с докарването на кола от UK за 2000 - 2500 лв. не е невъзможно Лазаре. Ще се поровя във файловете си и ще потърся точните сметки за докарването на моя Sport, като имаш в предвид, че за това, че е Sport ме натовариха малко повече от обикновеното. Вярно, че не е от UK, но разликата на транспорта между Германия и Англия не е фрапантен. При мен цялата процедура по докарването с автовоз я организира лизинговата компания. Аз държах да е на автовоз защото не исках колата да върти допълнителни километри. Огледа се извършваше на място от техен представител и мога да кажа, че беше изключително коректен. Изпрати 10-на снимки на колата вкл. от близък план на джанти, не скри нито една забележка по колата и т.н. Може би защото лизинговата компания го държи доста изкъс. В крайна сметка резултата и ценово и по отношение на качеството е перфектен. Другото, което се сещам, е че като имаш човек в UK, който да ти гледа колата просто потърси фирма с автовоз и те ще ти кажат точната цена на транспорта до БГ, като не забравяй да искаш да ти включат и застраховка по време на превоза. Много от автовозите не са на автокъщите и не отказват вземане на автомобил още повече ако има кой да уреди документите в чужбина. Въобще не е чак толкова страшно да се докара кола с автовоз и според мен при всички случай излиза по-евтино от варианта "на собствен ход".

P.S. Такааа намерих си файла. Точно 600 EUR са ми взели за транспорта от Германия. Така че от Англия нека да са 1000 евро... нека са 1500 евро това са приблизително 2000-2500 лв.
                          Последно редактирано от incomis; 20-10-08, 08:37. Причина: Допълнение
                          Range Rover Sport 2.7

Коментар

Мои приятел си докара това миналата седмица от UK-4000£,оборудван с всичко възможно за сериозен офф роуд,е има ръжда,но кои го е грижа като така или инъже ще се търкаля по каманите.Сподели че е дал около 900 евро за бензин,UK-Малта,хич да не е гори си бая,добре че при нас растоянията са малки.
                            Прикачени файлове
                            Емил-00356 99872043-Малта
                            Defender-90

Коментар

А какво ще кажете за цените на Дифендър в САЩ?
                              http://www.autotrader.com/fyc/search...sownerid=82512

Коментар

Първоначално публикуван от Victor Преглед на мнение
                                А какво ще кажете за цените на Дифендър в САЩ?
                                http://www.autotrader.com/fyc/search...sownerid=82512

Обърнете внимание с какви двигатели са джипките отвъд океана.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X