Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Range Rover Classic бензин и другите бензини

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от go go go
    ...бензиновите ровери така и не се наложиха на пазара, като коли, които държат цена. изобщо от марката ленд ровер само дифендера е автомобила, който се търси независимо от годините и държи висока цена.
    Съгласен съм с теб, но отчети и факта, че Класик-а, както и Диско-то са далеч по-разпространени и купувани (в Европа) отколкото Дифендър-а. Нещо, което се среща (продава често) на пазара, няма как да държи висока цена. Първите две влизат в масовите 4х4, където са Терано, Фронтера, Паджеро, 4Runner, Гранд Витара и т.н. Дифендър-а е в групата на сериозните машини, които ги купуваш или да вършиш работа с тях или щото си як фен и си си надвил на масрафа. Следователно и Дифендрите на пазара са стриктно 2 вида - тотални гробници и тотално в ред, но с цени.. )

Първоначално публикуван от go go go
    колега, грешиш, Г класата и рейндж ровера като нови винаги са били на сходни цени, дори и сега пак е така, разбирасе когато сравняваме равностойни модели
    Не съм съвсем съгласен. Под 200.000лв. взимаш много наточен нов Рейндж, докато Г-то в тотално базов вариант с 2.7CDI (дори и без кожа) е къмто 170.000лв. Провери в Балкан Стар. За топ моделите (които, вярно, нямат аналог при Рейндж) няма да говорим - почти sky is the limit..

Коментар

приципно е така класика е много по - популярен но факта, че не държи висока цена говори че пазара му е дал по - ниска оценка, за което си има и съответните доводи. но нали за всяка кола си има купувач /поне така ми казаха на горубляне/

аз приципно не съм против ровера, напротив имаме си един такъв на 17 години и много добре си трака и сега, даже доста силно трака /дизел/ но винаги когато видя човек, който иска да купи някаква кола просто така защото му харесва идеята се опитвам д аму представя и лошите страни на избора му зада е запознат и с практическата страна на въпроса
      drive alive

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X