Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпроси, проблеми и ремонт на кормилна кутия на Диско 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Въпроси, проблеми и ремонт на кормилна кутия на Диско 1

Първоначално публикуван от dulo Преглед на мнение
    Уф и моята тече,при Леви ми обявиха цена от 100-120лв за ремонт с мой комплект семеринги които съм поръчал от падок, не знам дали е много или малко тази цена.
    Купър едно време я "направи" за 350-360 лв. После разбрах, че това е цена за 1 семеринг /на хебела/. Така че 100-120 направо си е без пари, ако наистина се прави нещо.
    А за какъв реглаж става въпрос? Има един болт със 6-ограм и контрираща гайка, друго не се сещам.
    За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

До: Въпроси, проблеми и ремонт на кормилна кутия на Диско 1

Купър ми обяви 180лв. за ремонт явно са огладняли но не искам да ходя при него ,не ми харесват дребните му номерца

Коментар

От: До: Въпроси, проблеми и ремонт на кормилна кутия на Диско 1

Темата е стара,но да попитам към този момент кой как се е справил с намирането на ремонтен комплект за кор.кутия на диско-1-ца?

Събрах две кутии за един..... проект,но са различни.Едната е с четири болта отгоре,а другата с три.Тази с четирите болта е по-читава(подарък от Kokocholi,за което му благодаря) и реших да се заема с нея.Още докато я почиствах забелязах,че тече откъм кормилния прът.Решението бе взето мигновено-ще се разглобява тотално!
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0359.jpg
Прегледи:1
Размер:142.9 КБ
ID:5441817

Разглобена на съставните и части.

Име:IMG_0363.jpg
Размер:100.1 КБ
ID:5441818

Вала има съвсем леки следи от износване при долната втулка,но луфт почти няма.

Име:IMG_0365.jpg
Размер:85.0 КБ
ID:5441819

Втулките са добре,ще карат.

Име:IMG_0366.jpg
Размер:93.3 КБ
ID:5441820

Проблемните семеринги- на едната се е скъсала пружинката,на другите се е прокъснала гумата.

Име:IMG_0373.jpg
Размер:110.4 КБ
ID:5441821

Въпроса е от къде да се вземе хубав и цялостен комплект за ремонт на кутията?
        ГАЗ69,Fiat Dukato maxi бордово 3,40м.Omai4x4 тристранен самосвал и Витара в проект!

Коментар

От: Въпроси, проблеми и ремонт на кормилна кутия на Диско 1

Предлагат навсякъде - аз си взех от Дару. Ако не бързаш - знаеш онлайн магазините.
          Само казваш "Диско 1 с 4 болта"
          Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Бих позашлайфал на ръчичка вала,там където работят семерините с 2000 шкурка и после с малко полирпаста.Много се кефя... като видя някой да работи чисто и подредено.Табиетлия си!Поздрави!
            Honda HR-V основно мпс Мухарски клуб "Стримерите" - Русе
            Disco 1 бекъп
            Disco 1 (5см.lift) бекъп на бекъпа

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
              Предлагат навсякъде - аз си взех от Дару. Ако не бързаш - знаеш онлайн магазините.
              Само казваш "Диско 1 с 4 болта"
              Тези от Дару предлагат ли и белите пластмасови уплътнители (този на големия цилиндър ми е доста понадран).Въпроса ми е комплектацията за ремонт какво съдържа?
              ГАЗ69,Fiat Dukato maxi бордово 3,40м.Omai4x4 тристранен самосвал и Витара в проект!

Коментар

Да, всички ги има.
                Ето картинка: http://www.paddockspares.com/stc2847...-seal-kit.html
                Аз бях правил разни магарии и гумата, която уплътнява капачката отгоре я смених с допълнително купена с кръгъл профил.
                Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

И аз направих една магария с капачката отгоре:

Име:IMG_0369.jpg
Размер:119.6 КБ
ID:5441980

Отчупените парченца ги пазя,но дали има смисъл да се мъча да ги заварявам или и така ще си кара...?

Коментар

Ще кара.
                    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X