Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най-после и аз в семейството на Land Rover - RR P38A 2.5 DT

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Най-после и аз в семейството на Land Rover - RR P38A 2.5 DT

Първоначално публикуван от nikidd Преглед на мнение
    Знам, че не е за тази тема, обаче след като си намерих тази сутрин за втори път изкъртено огледалото (щофьорското), няма как да не се съглася с ББ за матр'яла в България. Предния път с една рапидка и малко силикон се оправиха нещата, обаче тоя път го бяха оставили да виси на кабелите. Да им ...

Междувременно все пак май проблемите с тока са били от акумулатора, та си взех един Banner 100Ah/720A и ми прави впечатление, че стартера върти доста по-бодро от преди.

Ами това е, отивам до застрахователя, че огледалото май е към 100 GBP.
    Рядко се мотая из хубавия ви град, но когато се случи, гледам да паркирам в малките улички с лявото огледало към тротоара, за да мога да се прибера все пак после...Жалко, наистина, но често се налага да се провирам на една боя разстояние и белята лесно може да стане...

Коментар

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
      Рядко се мотая из хубавия ви град, но когато се случи, гледам да паркирам в малките улички с лявото огледало към тротоара, за да мога да се прибера все пак после...Жалко, наистина, но често се налага да се провирам на една боя разстояние и белята лесно може да стане...
      Ъъъ, всъщност е станало пред блока, където всички коли паркираме диагонално на тротоара, така че от двете ми страни имаше успоредно паркирани коли и снощи, и тази сутрин.

Това си е чиста вандалщина, да не говорим че огледалата са ми толкова високо, че друга кола няма как да ги бутне без да ми отидат и ламарините.

А това се случва за втори път, като предния път ми бяха обърнали дясното огледало наобратно (живи и здрави от ЛР, че са го направили така), а лявото беше леко изкъртено. Тоя път обаче са се постарали повече и лявото висеше на кабелите си.

Коментар

Пусни ток по купето
        [COLOR=#01b4f8][B][URL="http://forum-lines.ru/"][IMG]http://forum-lines.ru/rez/ab42532.gif[/IMG][/URL]
        [/B][/COLOR][IMG]http://forum.offroad-bulgaria.com/picture.php?albumid=469&pictureid=6937[/IMG][COLOR=#01b4f8][B][FONT=Tahoma][COLOR=Navy]
        Land Rover Range Rover 2.5 TDS - 95'[/COLOR][/FONT]
        [/B][/COLOR]

Коментар

Първоначално публикуван от emollient Преглед на мнение
          Пусни ток по купето
          12V? Няма да ги уплаши А и огледалата са пластмасови, ще трябва и хромирани капачки да им търся.

Коментар

И аз да се включа - Групата на П38 !!!

Жалко за огледалото Ники, сигурен ли си, че няма да можем да го поправим.... на мен само стъклото на огледалото ми излезе към 100-на лева...
            А цялото казваш, 100 пауда....гррр множко ми се вижда. Дай да видим дали не може да му измислим нещо?

И още едно въпросче....Ти от къде взе тоя Банер и за к'ви пари? Че май и аз съм го закъсал пак за акумулатор
            "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Първоначално публикуван от valdivladi Преглед на мнение
              И аз да се включа - Групата на П38 !!!

Жалко за огледалото Ники, сигурен ли си, че няма да можем да го поправим.... на мен само стъклото на огледалото ми излезе към 100-на лева...
              А цялото казваш, 100 пауда....гррр множко ми се вижда. Дай да видим дали не може да му измислим нещо?

И още едно въпросче....Ти от къде взе тоя Банер и за к'ви пари? Че май и аз съм го закъсал пак за акумулатор
              В гаранцията на акумулатора ми пише, че е към Fulda Bulgaria. Един колега ме "светна", че с Мотоексперт са една и съща фирма, но не знам вярно ли е. Аз го взех от Радиал 2000 до блок 9 на МЕИ, че ми беше най-близо. Цената е 243 лв за Banner PowerBull P100 33 (100 Ah, 720A, 30.3 см ширина).

А иначе ми бяха препоръчали един магазин за акумулатори на бул. Сливница, ако караш от гара Подуене към Сточна гара и след кръговото продължиш по Сливница, намира се преди бул. Г.С. Раковски в дясно. Ето и телефон: 0889304127. За съжаление в Събота работят до 14:00 часа и беше затворено, та на връщане спрях в Радиал 2000 и поръчах. В Понеделник си го получих. Тези на Сливница ми ги препоръчаха, т.к. продавали няколко марки (съдейки по табелките на магазина: Bosch, Varta, Banner, ACDelco, Монбат, Старт и може би други.)

Ако тръгнеш за акумулатор питай за ляв плюс и ширина до 32 см, че повечето 100Ah бяха 35 см, което няма да влезе при нас.

Поздрави

Коментар

От D&N 80Ач/800А 200лв

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
                  От D&N 80Ач/800А 200лв
                  Не е ли малък? По данни трябва да е 107 Ah.

Коментар

За Диското

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
                      За Диското
                      Е, то за бензиновия Range е 70 Ah

А иначе имаше Banner 80Ah/750A (с плюсове от двете страни, т.е. универсален) за 203 лв (пак в Радиал 2000), обаче ми се видя малък, а и беше 26 см широк.

Коментар

Бе ние нямаме 3 тона електроника, тъй че нас голЕм акумулатор ни не требе А проблем с размерите няма - място колкото искаш.

Коментар

Моя е Banner 80Ah/750A от D&N и беше около 240 лв.
                          По книга нашите мотори искат 95Ah.
                          [COLOR=#01b4f8][B][URL="http://forum-lines.ru/"][IMG]http://forum-lines.ru/rez/ab42532.gif[/IMG][/URL]
                          [/B][/COLOR][IMG]http://forum.offroad-bulgaria.com/picture.php?albumid=469&pictureid=6937[/IMG][COLOR=#01b4f8][B][FONT=Tahoma][COLOR=Navy]
                          Land Rover Range Rover 2.5 TDS - 95'[/COLOR][/FONT]
                          [/B][/COLOR]

Коментар

Ники, благодаря за информацията.
                            Сещам се за кой магазин говориш, аз от там на времето купих акумулатори
                            за служебния класик дето го карах, но по спомен пак ставаше с поръчка...
                            Но щом даващ телефон - ще проверя
                            "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Първоначално публикуван от emollient Преглед на мнение
                              ...
                              По книга нашите мотори искат 95Ah.
                              Ъъъ, грешна ти е книгата . Ако отидеш на General Data в Owner's Handbook ще видиш следното:
                              Прикачени файлове

Коментар

Здравейте, отскоро и аз се сдобих с РР 38 прочетох доста във форума и бих се радвал да се запозная с някои от колегите от София да хвърлят по едно око на джипката. тел. за връзка 0886 124 937. За понеделник съм се записал за тест в Трейд Кар да видим с какво ще ме зарадват. Поздрави на всички и без аварийни километри.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X