Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мразя ви!....
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: Мразя ви!....
Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнениеНе е секта бе братче! Просто, хората започнаха да се усещат кои са правилните 4х4
Коментар
-
Първоначално публикуван от ALTIDEAD Преглед на мнениеЧестито и от мен. Така като гледам ма графата <Дискусии по марки> ще отпадне
Коментар
-
Първоначално публикуван от pacific Преглед на мнениеБелчо (нали е бял) вече е с номер и качен на крик за подмяна на някои "предници"някои течности и някои ремъци
Благодаря за поддръжката на всички
Коментар
-
Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнениеВземи си як колан.
Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнениеДаааа, вече ти честитих докато пиехме по 4-5 бири и други там гадорийки с които се натъпкахме при почерпката, но да питам аз къде са снимките бе Жоре
?
LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51
Коментар
-
Първоначално публикуван от pacific Преглед на мнениеДа ме теглят или да тегля
Ама то, извън пътя ... квото дал Господ.
Коментар
-
Гледам и се чудя на ей такива приказки ...
Първоначално публикуван от velio Преглед на мнениеСектата укрепна с още един брат! ...Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнениеЧе той мнооооого отдавна е в сектата ...Първоначално публикуван от velio Преглед на мнениеАз съм сектантче откак ...Първоначално публикуван от velio Преглед на мнение... Важно е да крепне сектата!
Опитвам се да ги приемам в рамките на шегата, но оставам с впечатлението, че някои хора като че ли съвсем сериозно се вживяват в сектантски настроения.
Нека не забравяме, че подфорум "Дискусии по марки" е предназначен най-вече за обсъждане на технически въпроси. Ако някому трябва място, на което някаква секта да издига в култ някаква Марка, да лее славословия за нея и да се опива от собствената си изключителност, може би няма да е зле да си създаде затворен "клуб", където да се допускат единствено хора с доказана "правоверност".Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнениеГледам и се чудя на ей такива приказки ...
........................опитвам се да ги приемам в рамките на шегата, но оставам с впечатлението, че някои хора като че ли съвсем сериозно се вживяват в сектантски настроения.
.
Ако всичко по темите за машините е само техническа информация, ще стане голяма скука. Та затова размахването на пръст от модератора / дори и поднесено интелигентно/, е абсолютно неуместно в случая. Това си един словесен гъдел, толкова безобиден, че незнам как така се наби в очите на "Проверяващия".
И още нещо - с такива коментари се получава обратен ефект. Нещо като приказката за писането на вежди и боденето на очи.
Мое мнение. Цецо.За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.
Коментар
-
Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнениеГледам и се чудя на ей такива приказки ... Опитвам се да ги приемам в рамките на шегата, но оставам с впечатлението, че някои хора като че ли съвсем сериозно се вживяват в сектантски настроения...
П.П. pacific, честито! Да си я караш със здраве и много радост да ти носи! Колана и някои други благинки си трябват, било за теб, било за да помогнеш някому...Последно редактирано от giorgio; 11-08-08, 13:35.Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.
Коментар
-
Момчета, стиде де! Купих си джип, не си прерязах вените! Секти, мекти - всичко е кодош. Аз не се виждам с бяла пелерина, над жертвен камък насред Перперикон, с петел в едната, и с остър кнайф в другата.
ПП
Giorgio,
явно ще трябва. Нали съм си новак, трябва да се слуша патилото))))
LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51
Коментар
-
) ами
да ти пожелая успех с новата придобивка и много хиляди безпроблемни километри !
)) и да не забравяш почерпката за "виновниците"
)))
понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
Honda Shadow VLX 600 - 1999
FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6
0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
Влади
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар