Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мразя ви!....

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мразя ви!....

......помислих си шеговито, подавайки 1000-та лева капаро за Дискавъри. Продавача ги взе и преброи и това бяха най-бързо изчезващите 1000 лева, които съм виждал. А аз си отдъхнах. 500-те лева, които ми свали от цената пък, бяха най-трудните 500 лева в живота ми. Еййй, голям зор. Два дена пазарлък, от ляво, от дясно, а той „нече“. То „ДаруКар, то Асен, то Лазар, а той само 500 лева. Скръндза, кво да праиш!
    Та, така! Благодарение на Яро, Асен и Лазар, както и на Росен от Дару, в петък живот и здраве съм на каналите на КАТ. Хората от форума и техните мнения, допринесоха за избора на марката, така че, ако нещо се закучи – мислете му !

P.S.
    А сега и име трябва да му мисля!
    LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

До: Мразя ви!....

Ти бъди рахат и да си караш джипарата с кеф, другото остави на Фортуната. Честито!!!

Коментар

Диско да-ге. И бира пак ще има.
      Честито.
      Идеята сега те да я оправят, е добра.

Коментар

Ейййй разгеле! Само нещо темата и Ника ти не се връзват. При пазарлъка / ако е от автокъща/ директно се свалят 10%-без замисляне, ама след толкова четене във форума не вярвам да си взел ЛР за 5000. Ако е от ч.л. - тогава е трагедия. Всеки си мисли,че ще вземе парите, които е налял във возилото.
        Досега ти си първият, който съобщава още при капаро. Браво! Дано няма проблеми в КАТ, безаварийна експлоатация и минимални първоначални разходи.
        Цецо.
        За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
          Идеята сега те да я оправят, е добра.
          Ми те ме харзулнаха натам, я! Те да си берат гайлето, дет се вика

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
          Ейййй разгеле! Само нещо темата и Ника ти не се връзват. При пазарлъка / ако е от автокъща/ директно се свалят 10%-без замисляне, ама след толкова четене във форума не вярвам да си взел ЛР за 5000. Ако е от ч.л. - тогава е трагедия. Всеки си мисли,че ще вземе парите, които е налял във возилото.
          Досега ти си първият, който съобщава още при капаро. Браво! Дано няма проблеми в КАТ, безаварийна експлоатация и минимални първоначални разходи.
          Цецо.
          От автокъща на Горублене я взех. И първоначално му скочих на много над 10%, ма той корав, раиш ли Свалих му я от 8 000 лева.

ПП
          И пацифистите мразят, само не се бият

Коментар

Да ти е честита друже и много да те радва и слуша Желая ти много безаварийни км

Коментар

Сектата укрепна с още един брат! Честито, колега, безгрижно да му навърташ километрите!

Коментар

Честито колега!**
                Искрено ти пожелавам безаварийно каране! Сега не му мисли за парите,за това да си жив и здрав, и да ги изкараш много повече.
                Сега най-важното, след каналите мини на автомивка и си обличай нещо готино и си вземи жената и децата ( може и скритото гадже ако искаш ) и си направете една разходка, ей така за кеф, повярвай ми чувството ще е друго.
                Иначе не се измъквай от почерпката, вече ще записваме кой, кога е купил и кога е черпил
                Жив и здрав.
                Последно редактирано от Lazar; 06-08-08, 16:39. Причина: грешки

Коментар

Тържественото събитие ще бъде днес. Поздрави и подаръци можете да поднесете в пицария МонАми в кв. Хиподрума, след 19:00ч. Зад ритуалната зала. Както вече казах, минаването пред олтара ще е в петък. Църковен брак няма да има - тя е католичка

Коментар

Първоначално публикуван от pacific Преглед на мнение
                    Тържественото събитие ще бъде днес. Поздрави и подаръци можете да поднесете в пицария МонАми в кв. Хиподрума, след 19:00ч. Зад ритуалната зала. Както вече казах, минаването пред олтара ще е в петък. Църковен брак няма да има - тя е католичка
                    Протестантка!!!. А и аз моя Рейндж го взех от Горубляне от адски читави хора, нищо че са професионални авто търговци. Свалиха ми само 400 лева при цена над 8000. Така че сделката си е напълно нормална. Честито, Пасифик, и добре дошъл в Клуба. На Събора ще те приемем тържествено.
                    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                      Честито, Пасифик, и добре дошъл в Клуба. На Събора ще те приемем тържествено.
                      Както повелява английската традиция и подобава на кралски благородници - трябва да го посветите в рицарство.

Поздрави за придобивката.
                      С пожелания за мно-о-о-го безаварийни километри, удоволствие от шофирането и приятни впечатения от местата, до които ще те заведе.
                      proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                      NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                      Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

...pacific ...Благородно завиждам и се питам кога ли ще ми дойде времето и аз да пусна такава тема...
                        .... ето,че и това време дойде ....
                        ..pacific .....Диско ще е ! Накой беше казал, че " дифендъра явно нищо не дифенди".
                        ... Еееее рече и отсече ....

Честитоооо !!! ...
                        ... най-накрая дойде момента, много безаварийни .....

... ако ни мрази не сега, нека ни боли ...
                        Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 06-08-08, 20:26.
                        Land Rover Discovery:
                        - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                        Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Първоначално публикуван от velio Преглед на мнение
                          Сектата укрепна с още един брат!
                          Че той мнооооого отдавна е в сектата. /преди мене и тебе/

Първоначално публикуван от pacific Преглед на мнение
                          ....................... в пицария МонАми в кв. Хиподрума, .................................Църковен брак няма да има - тя е католичка
                          Ти да не си комшия /в широк аспект/? Ако искаш пусни едно лично с телефон да я видим тая бира от аватара дали не е монтаж. А относно католичката- 'талианка ли е?
                          За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
                            Че той мнооооого отдавна е в сектата. /преди мене и тебе/
                            Аз съм сектантче откак излезе "Боговете сигурно са полудели" и Лукавият увисна на дървото за лебедката си.

Коментар

Ха честито и от мен.Милиони безаварийни.
                              Виден столичен ихтиолог

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X