Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мразя ви!....

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Мразя ви!....

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
    Не е секта бе братче! Просто, хората започнаха да се усещат кои са правилните 4х4
    Воистина!

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
      Не е секта бе братче! Просто, хората започнаха да се усещат кои са правилните 4х4
      Честито и от мен. Така като гледам ма графата <Дискусии по марки> ще отпадне

Коментар

Първоначално публикуван от ALTIDEAD Преглед на мнение
        Честито и от мен. Така като гледам ма графата <Дискусии по марки> ще отпадне
        Самата графа няма да отпадне. Ще се казва "Дискусии по модели".

Коментар

Първоначално публикуван от pacific Преглед на мнение
          Белчо (нали е бял) вече е с номер и качен на крик за подмяна на някои "предници" някои течности и някои ремъци
          Благодаря за поддръжката на всички
          Вземи си як колан.

Коментар

Даааа, вече ти честитих докато пиехме по 4-5 бири и други там гадорийки с които се натъпкахме при почерпката, но да питам аз къде са снимките бе Жоре?
            LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
              Вземи си як колан.
              Да ме теглят или да тегля

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
              Даааа, вече ти честитих докато пиехме по 4-5 бири и други там гадорийки с които се натъпкахме при почерпката, но да питам аз къде са снимките бе Жоре?
              Липса на организация, братче, тая седмница ше ги има
              LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Първоначално публикуван от pacific Преглед на мнение
                Да ме теглят или да тегля
                Да ги теглиш разбира се.
                Ама то, извън пътя ... квото дал Господ.

Коментар

Гледам и се чудя на ей такива приказки ...

Първоначално публикуван от velio Преглед на мнение
                  Сектата укрепна с още един брат! ...
                  Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
                  Че той мнооооого отдавна е в сектата ...
                  Аз съм сектантче откак ...
                  ... Важно е да крепне сектата!

Опитвам се да ги приемам в рамките на шегата, но оставам с впечатлението, че някои хора като че ли съвсем сериозно се вживяват в сектантски настроения.
                  Нека не забравяме, че подфорум "Дискусии по марки" е предназначен най-вече за обсъждане на технически въпроси. Ако някому трябва място, на което някаква секта да издига в култ някаква Марка, да лее славословия за нея и да се опива от собствената си изключителност, може би няма да е зле да си създаде затворен "клуб", където да се допускат единствено хора с доказана "правоверност".
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                    Гледам и се чудя на ей такива приказки ...

........................опитвам се да ги приемам в рамките на шегата, но оставам с впечатлението, че някои хора като че ли съвсем сериозно се вживяват в сектантски настроения.
                    .
                    Приеми ги така / в рамките на шегата/. Провери, че цитираните юзери нямат шовинистични забежки, както и изказвания. Какво мислиш? Че се събираме, првим магии и горим я тойота, я нисан.
                    Ако всичко по темите за машините е само техническа информация, ще стане голяма скука. Та затова размахването на пръст от модератора / дори и поднесено интелигентно/, е абсолютно неуместно в случая. Това си един словесен гъдел, толкова безобиден, че незнам как така се наби в очите на "Проверяващия".
                    И още нещо - с такива коментари се получава обратен ефект. Нещо като приказката за писането на вежди и боденето на очи.
                    Мое мнение. Цецо.
                    За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                      Гледам и се чудя на ей такива приказки ... Опитвам се да ги приемам в рамките на шегата, но оставам с впечатлението, че някои хора като че ли съвсем сериозно се вживяват в сектантски настроения...
                      Като се вземе предвид и това, че става дума за коли, които имат колкото предимства, толкова и недостатъци, учудването е пълно.

П.П. pacific, честито! Да си я караш със здраве и много радост да ти носи! Колана и някои други благинки си трябват, било за теб, било за да помогнеш някому...
                      Последно редактирано от giorgio; 11-08-08, 13:35.
                      Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                      Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Момчета, стиде де! Купих си джип, не си прерязах вените! Секти, мекти - всичко е кодош. Аз не се виждам с бяла пелерина, над жертвен камък насред Перперикон, с петел в едната, и с остър кнайф в другата.

ПП
                        Giorgio,
                        явно ще трябва. Нали съм си новак, трябва да се слуша патилото ))))
                        LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

) ами да ти пожелая успех с новата придобивка и много хиляди безпроблемни километри !)) и да не забравяш почерпката за "виновниците" )))
                          понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
                          JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
                          Honda Shadow VLX 600 - 1999
                          FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
                          Влади

Коментар

Заключвам по молба на автора.
                            Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X