Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кондензатор, климатик и климатроник на Рейндж Ровър P38A

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кондензатор, климатик и климатроник на Рейндж Ровър P38A

Здравейте колеги, днес след презареждане на климатроника на моя П38 и добавянето на оцветител към фреона установих че имам теч в долната дясна част на радиатора теча е много малък колко 50-60гр. за 24часа и поне 5-6часа работещ климатроник и се чудя какво да правя намерих радиатора за около 160 паунда онлайн ,но можел и да се заварява ... незнам моля ви дайте ми някой съвет ако някой си е патил. благодаря предварително.
    [SIGPIC][/SIGPIC]Нека да не бъркаме "хубавите" пътища в България със самолетни писти. Колеги карайте бавно нека се виждаме по-често.:cool::D

До: Кондензатор климатик !!!

аз имах същият проблем миналото лято, свалиха ми радиатора и го завариха/ залепиха, незнам точно за 20 кинта някъде в Сточна гара и от тогава си е ОК

Коментар

Имам приятел който се занимава с авто-климатици,той казва,че на повечето автомобили над 10-12 години трябва да им се смени предния радиатор на климатика.От камъчетата и прахоляка,а и от лугата зимата радиатора се "нацъфквал" целия и единственото решение е смяна.
      Отиди да го видят след една седмица и ще видиш че целия свети,а не само този "основен" теч.
      Бъдете здрави

Коментар

Първоначално публикуван от stanimirbg Преглед на мнение
        Имам приятел който се занимава с авто-климатици,той казва,че на повечето автомобили над 10-12 години трябва да им се смени предния радиатор на климатика.От камъчетата и прахоляка,а и от лугата зимата радиатора се "нацъфквал" целия и единственото решение е смяна.
        Отиди да го видят след една седмица и ще видиш че целия свети,а не само този "основен" теч.
        Блах! Такова нещо не можеш да твърдиш...
        Колега игнатов, опитай първо със заваряне, а евентуално след това, ако ти кажат, че не могат да го направят купувай нов. а и тези 160 паунда множко ми се виждат... и то без доставка...
        Заинтересувай се в БГ как са цените.
        Успех!
        Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
        Mercedes w212 E350 4matic
        Ducati Monster 600
        O888795575

Коментар

Мерси колеги, поинтересувах се и има валео за 2000лв. Някакъв друг за 1000лв. и някакви нови японски май за 480лв.
          Смаяха ме от 2000 отидохме на 480 казвам му на продавача дай още една стъпка надолу и имаме сделка. ))
          Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 03-12-09, 20:46.
          [SIGPIC][/SIGPIC]Нека да не бъркаме "хубавите" пътища в България със самолетни писти. Колеги карайте бавно нека се виждаме по-често.:cool::D

Коментар

Провери в Нисенс - дават най добри цени за нови и качествени.
            http://www.agentura.ru/specnaz/gru/spezi_1.jpg
            Lancia Kappa TDS (такъв...италиянски петак) / Land-Rover 88 Series 3 FFR, 2.25Petrol

Коментар

Аз съм купувал втора употреба за 100 лв (за същия рейндж) , ама преди две-три години.

Коментар

Здравейте и от мен. Та и аз имам същия проблем и си помислих че със заварка ще стане но уви не стана . Маистора ми каза че бил доста корозирал. Проверихме в неговия каталог (ако не ме лъже паметта беше на Нисенс) и там точно за този модел не предлагаха кондензатор. Та мисалта ми беше хич не се чуди ми направо отиваи да го взимаш този за 480 лева и после ми кажи от каде и коя фирма че и аз да си купя

Коментар

Само за информация, Нисенс са сто процента китайски, и части и производство и всичко.
                  Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 03-12-09, 20:48.

Коментар

Това мисля не е от значение много се пак няма да умираме с тези джипове я китаиски таивански стига да работи значи е добър. Е ако на някой му се дава 2000 лева за оригинален. Аз все оште чакам колегата да напише от каде да си взема

Коментар

само за информация, Нисенс са сто процента китайски, и части и производство и всичко
                      Не - Дания

ОтТЕЗИ нещо неможе ли да измислиш

NISSEN

http://www.nissens.dk/ от тази тема
                      Land Rover Discovery:
                      - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                      Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Мерси много направих едно запитване от единия саит ще чакам да ми званнат или пишат.

Коментар

И аз си мислех, че са Датски, ама когато ми дойде след поръчката се оказа, че си е китайски, поръчах си за американски шевролет.
                          Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 03-12-09, 20:48.

Коментар

Ето и това е отговора на моето запитване.
                            Kondenzator za klimatik na Range Rover, 1997g, 2.5DSE - dostavka za 1 sedmica - 460 lv s DDS.
                            www.radiano.hit.bg
                            Мисля да и вратна една шайба да се уточним как става с плащането

Коментар

Колега бях по морето и не съм писал но и се свързах с Нисенс някакъв който едвам говореше български ми каза че 70-80лв. Ща стане работата, но много не ми се вярва така Че май Ще си поръчам през Автоплюс.
                              Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 03-12-09, 20:49.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X