Здравейте колеги, днес след презареждане на климатроника на моя П38 и добавянето на оцветител към фреона установих че имам теч в долната дясна част на радиатора теча е много малък колко 50-60гр. за 24часа и поне 5-6часа работещ климатроник и се чудя какво да правя намерих радиатора за около 160 паунда онлайн ,но можел и да се заварява ... незнам моля ви дайте ми някой съвет ако някой си е патил. благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кондензатор, климатик и климатроник на Рейндж Ровър P38A
Свий
X
-
До: Кондензатор климатик !!!
Имам приятел който се занимава с авто-климатици,той казва,че на повечето автомобили над 10-12 години трябва да им се смени предния радиатор на климатика.От камъчетата и прахоляка,а и от лугата зимата радиатора се "нацъфквал" целия и единственото решение е смяна.
Отиди да го видят след една седмица и ще видиш че целия свети,а не само този "основен" теч.Бъдете здрави
Коментар
-
Блах! Такова нещо не можеш да твърдиш...Първоначално публикуван от stanimirbg Преглед на мнениеИмам приятел който се занимава с авто-климатици,той казва,че на повечето автомобили над 10-12 години трябва да им се смени предния радиатор на климатика.От камъчетата и прахоляка,а и от лугата зимата радиатора се "нацъфквал" целия и единственото решение е смяна.
Отиди да го видят след една седмица и ще видиш че целия свети,а не само този "основен" теч.
Колега игнатов, опитай първо със заваряне, а евентуално след това, ако ти кажат, че не могат да го направят купувай нов. а и тези 160 паунда множко ми се виждат... и то без доставка...
Заинтересувай се в БГ как са цените.
Успех!Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
Mercedes w212 E350 4matic
Ducati Monster 600
O888795575
Коментар
-
Мерси колеги, поинтересувах се и има валео за 2000лв. Някакъв друг за 1000лв. и някакви нови японски май за 480лв.
Смаяха ме от 2000 отидохме на 480 казвам му на продавача дай още една стъпка надолу и имаме сделка.
))
Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 03-12-09, 21:46.[SIGPIC][/SIGPIC]Нека да не бъркаме "хубавите" пътища в България със самолетни писти. Колеги карайте бавно нека се виждаме по-често.:cool::D
Коментар
-
Провери в Нисенс - дават най добри цени за нови и качествени.http://www.agentura.ru/specnaz/gru/spezi_1.jpg
Lancia Kappa TDS (такъв...италиянски петак) / Land-Rover 88 Series 3 FFR, 2.25Petrol
Коментар
-
Здравейте и от мен. Та и аз имам същия проблем и си помислих че със заварка ще стане но уви не стана
. Маистора ми каза че бил доста корозирал. Проверихме в неговия каталог (ако не ме лъже паметта беше на Нисенс) и там точно за този модел не предлагаха кондензатор. Та мисалта ми беше хич не се чуди ми направо отиваи да го взимаш този за 480 лева и после ми кажи от каде и коя фирма че и аз да си купя
Коментар
-
Само за информация, Нисенс са сто процента китайски, и части и производство и всичко.Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 03-12-09, 21:48.
Коментар
-
Това мисля не е от значение много се пак няма да умираме с тези джипове я
китаиски таивански стига да работи значи е добър. Е ако на някой му се дава 2000 лева за оригинален. Аз все оште чакам колегата да напише от каде да си взема
Коментар
-
Не - Даниясамо за информация, Нисенс са сто процента китайски, и части и производство и всичко
ОтТЕЗИ нещо неможе ли да измислиш
NISSEN
http://www.nissens.dk/ от тази темаLand Rover Discovery:
- ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!
Коментар
-
И аз си мислех, че са Датски, ама когато ми дойде след поръчката се оказа, че си е китайски, поръчах си за американски шевролет.Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 03-12-09, 21:48.
Коментар
-
Ето и това е отговора на моето запитване.
Kondenzator za klimatik na Range Rover, 1997g, 2.5DSE - dostavka za 1 sedmica - 460 lv s DDS.
www.radiano.hit.bg
Мисля да и вратна една шайба да се уточним как става с плащането
Коментар
-
Колега бях по морето и не съм писал но и се свързах с Нисенс някакъв който едвам говореше български ми каза че 70-80лв. Ща стане работата, но много не ми се вярва така Че май Ще си поръчам през Автоплюс.Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 03-12-09, 21:49.[SIGPIC][/SIGPIC]Нека да не бъркаме "хубавите" пътища в България със самолетни писти. Колеги карайте бавно нека се виждаме по-често.:cool::D
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар