Моля, който знае на какъв пробег трябва да се източва седиментния филтър /наричат го и "утайник"/ и на какъв пробег трябва да се сменя /ако се сменя периодично/ да каже, защото подозирам, че моя за около 176 000км не е източван. Поради тази причина скъсах резбата на пробката /пластмасова/ това лято и днес купих такава от М.Пф. за 14.26лв. Благодаря!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Обслужване на седиментен филтър
Свий
X
-
До: Обслужване на седиментен филтър
Не е без значение качеството на горивото, което зареждаш. Можеш да го отваряш и по-често и в зависимост от това, което излиза ще прецениш сам"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнениеНа 20000км или на 1 година. Което се случи първо.
А сменя ли се?
Благодаря!Последно редактирано от velio; 01-04-08, 14:42.
Коментар
-
Първоначално публикуван от velio Преглед на мнениеМоля, който знае на какъв пробег трябва да се източва седиментния филтър /наричат го и "утайник"/ и на какъв пробег трябва да се сменя /ако се сменя периодично/ да каже, защото подозирам, че моя за около 176 000км не е източван. Поради тази причина скъсах резбата на пробката /пластмасова/ това лято и днес купих такава от М.Пф. за 14.26лв. Благодаря!Твоя запушили се появили се недостиг на гориво?
п.п. за този говорим...Land Rover Discovery:
- ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!
Коментар
-
Момчета, свалете и почистете... Въобще не знаех за него, а вътре беше блато. Е, моя майстор го намерил, свалил и почистил без да счупи пробката. Питахме се дали вътре няма филтър, но след справка с Лазар се оказа, че няма.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнениеМомчета, свалете и почистете... Въобще не знаех за него, а вътре беше блато. Е, моя майстор го намерил, свалил и почистил без да счупи пробката. Питахме се дали вътре няма филтър, но след справка с Лазар се оказа, че няма.
Коментар
-
Първоначално публикуван от velio Преглед на мнениеЕ, и аз да имам работилничка с канал ще му си метнаимам и работилничка и канал....
....ама и май допълних да си се цапаш сам
щото и аз съм мързелив ( търся си повод да не работя
) и обичам да гледам
от страни и да светя
....ама не за дълго де
после се включвам
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Късането на пробката е редовно случващо се. Тя е пластмасова и аз я купих от МП. Моя го смених нацяло със все пробката, вътре беше пълна гняз.LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
www.ADV-Bulgaria.com
Коментар
-
Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеАбе аз май ти казах, че си добре дошъл,имам и работилничка и канал....
....ама и май допълних да си се цапаш сам
щото и аз съм мързелив ( търся си повод да не работя
) и обичам да гледам
от страни и да светя
....ама не за дълго де
после се включвам
Ще ти пиша ЛС, като съм наясно с времето си.
Коментар
-
Първоначално публикуван от НасовУжас!!!"Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар