Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Обслужване, проблеми, съвети и подобрения по моя Freelander 2.0d

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Фрилендър 2.0 d (сервизно описание)

Търся книжка/ръководство/ купих го втора ръка

Коментар

До: фрилендъра 2.0 d

Хайде, ще черпиш. Ей тук е.

Коментар

Дали има начин линка да е достъпен и за младши участници във форума ?

Коментар

Ми той е достъпен !
          [U][I]Land Rover Freelander 2.0 D [/I][/U]

Коментар

Колега Pripap, Вие не сте младши а утвърден участник - затова го виждате.

Коментар

Точно така, достъпен е само за утвърдени учасници и нагоре.

До колегата stanislavz :

За да получите достъп до раздел 'систематизирана информация', трябва да достигнете ранг на Утвърден участник.
              А за да се случи това, ще трябва понапишете малко повече стойностни и полезни мнения, чрез активно участие в дискусиите. Не може всичко "на готово", както се казва.

Успех!
              Последно редактирано от Lazar; 05-02-08, 09:29. Причина: грешка

Коментар

Правилата на форума са ми ясни. Прочел съм ги и съм ги приел.
                Само за информация може да отбележите, че съм се регистрирал в края на 2006 година, откогато е минала повече от година, за което време, дори като ежедневно четящ потребител не ми е било възможно да се включа с 60 броя технически стойностни мнения, които да ми отредят по-висок форумен статус. Просто нивото на обсъжданите въпроси и проблеми надхвърля моите познания и опит, което ме стимулира повече да чета, отколкото да пиша.
                Със ясното съзнание, че така никога няма да достигна 60 мнения съм принуден да попитам, дали има друг вариант, защото всичко което съм чел за ЛР Фрийлендър е било или на италиански (в документите на колата ми) или на немски, нито един от които езици за съжаление не разбирам достатъчно.
                Не съм искал нищо наготово.

Коментар

Първоначално публикуван от stanislavz Преглед на мнение
                  Правилата на форума са ми ясни. Прочел съм ги и съм ги приел.
                  Само за информация може да отбележите, че съм се регистрирал в края на 2006 година, откогато е минала повече от година, за което време, дори като ежедневно четящ потребител не ми е било възможно да се включа с 60 броя технически стойностни мнения, които да ми отредят по-висок форумен статус. Просто нивото на обсъжданите въпроси и проблеми надхвърля моите познания и опит, което ме стимулира повече да чета, отколкото да пиша.
                  Със ясното съзнание, че така никога няма да достигна 60 мнения съм принуден да попитам, дали има друг вариант, защото всичко което съм чел за ЛР Фрийлендър е било или на италиански (в документите на колата ми) или на немски, нито един от които езици за съжаление не разбирам достатъчно.
                  Не съм искал нищо наготово.
                  Колега съжалявам, но наистина не знаех , че не можеш да виждаш тази информация. И аз не съм много запознат с тази материя. От всичките ми постове повечето не са много стойностни, някои са може би спам. Но тъй като в този форум се чувствам добре и сред " приятели" така да се каже продължавам да пиша и чета. Аз също имам книжка на италиански и доста ми е трудно. Имам някои неща които съм дръпнал и ако искаш ми прати е-мейла си , или го пусни тук. С това мога да помогна.
                  [U][I]Land Rover Freelander 2.0 D [/I][/U]

Коментар

До: Фрилендър 2.0 d (сервизно описание)

minev69@abv.bg

Коментар

фрилендър 2.0 d

Каква добавка да слагам в нафтата за по-добра работа на двигателя?Някой ползва ли ,и има ли ефект?

Коментар

Фрилендър 2.0 дизел 1999 (Смяна на скоростна кутия)

Мога ли да сменя моите скорости с автоматични?Сават ли от моя модел за да търся в Англия?Проблем ли е ,че са с дясна дирекция?

Коментар

До: фрилендър 2.0 d

Аз ползван ма Кастрол и на трите си дизелчета и нямам проблеми :
                          [SIGPIC][/SIGPIC]Нека да не бъркаме "хубавите" пътища в България със самолетни писти. Колеги карайте бавно нека се виждаме по-често.:cool::D

Коментар

А двигателят лошо ли работи и кое искаш да му подобриш?

Коментар

Първоначално публикуван от velio Преглед на мнение
                              А двигателят лошо ли работи и кое искаш да му подобриш?
                              ами колега ти смяташ ли че в БГ има свестни горива ???
                              [SIGPIC][/SIGPIC]Нека да не бъркаме "хубавите" пътища в България със самолетни писти. Колеги карайте бавно нека се виждаме по-често.:cool::D

Коментар

Първоначално публикуван от minevv Преглед на мнение
                                Каква добавка да слагам в нафтата за по-добра работа на двигателя?Някой ползва ли ,и има ли ефект?
                                REDEX за дизел. Аз съм ползвал (в момента съм с бензинов а-л) и съм доволен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X