Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тракшън контрол на Рейндж Ровър П38

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Тракшън контрол на Рейндж Ровър П38

Привет!
    Благодаря за полезната информация колеги. Сега ми стана ясно всичко относно тракшън и круиз контрол и ще проверя при мен как е. .
    Имам само един въпрос относно бутона с символ камбанка над бутона за информация на лостчето за мигачите.
    За какво служи точно това копче?
    Аз си играх с него и при задържане изброява определени скорости на дисплейя от 40 до 120 ако не се лъжа.
    Избираш една от скоростите и я сетваш с бутона на волана. При достигане на сетнатата скорост се чува звуков сигнал!
    Дали това е свързано с круиз контрола или служи за нещо друго?
    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 17-04-10, 20:55.

Коментар

До: Тракшън контрол на Рейндж Ровър П38

Първоначално публикуван от bad_wolf Преглед на мнение
      Привет!
      Благодаря за полезната информация колеги. Сега ми стана ясно всичко относно тракшън и круиз контрол и ще проверя при мен как е. .
      Имам само един въпрос относно бутона с символ камбанка над бутона за информация на лостчето за мигачите.
      За какво служи точно това копче?
      Аз си играх с него и при задържане изброява определени скорости на дисплейя от 40 до 120 ако не се лъжа.
      Избираш една от скоростите и я сетваш с бутона на волана. При достигане на сетнатата скорост се чува звуков сигнал!
      Дали това е свързано с круиз контрола или служи за нещо друго?
      Мисля, че избирайки скоростта на движение и задействайки опцията се предупреждаваш сам, кога си достигнал определената скорост.При магистралата например имаш определена скорост максимална на движение и набирайки я, при сигнал значи си я превишил и трябва да намалиш.Скоро купихме Фиат Браво има същаат джаджа.
      Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
      "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
      "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X