Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Принцип на действие на ключа за запалване на Freelander

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Дистанционно за централно на Freelander

Ето и обещаните снимки

Първоначално публикуван от bat_bobi Преглед на мнение
    Колега запази едно за мен.
    Запазил съм ти.

Коментар

До: Дистанционно за централно на Freelander

Днес си взех едно. Бързо, срочно и най-вече - точно.
      Благодаря на колегата и за кода, който ми даде за собствени нужди

Аз се интересувам от панел и нови гумени бутончета за старото. Ако има съмишленици да се съберем за една такава поръчка
      Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
      „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
      LZ1EMS

Коментар

Откраднат ключ

Здравейте, имам Freelander-2003г.,1.8 бензин.Преди наколко дена при обир на жилището ми айдуците покрай другите неща са задигнали и резервния комплект(ключ + дистанционно) на колата. Имобилайзера е в ключа - пробвах. Има ли някой представа колко броя ключове подържа имобилайзера на колата, тоест ако запаметя един нов и стария който ми остана, дали системата ще изключи третия-откраднат. Друг вариант мисля е да се прекодира имобилайзера. Дайте някакви идеи. Благодаря предварително.

Коментар

До: Откраднат ключ

Първоначално публикуван от dogggg Преглед на мнение
          Здравейте, имам Freelander-2003г.,1.8 бензин.Преди наколко дена при обир на жилището ми айдуците покрай другите неща са задигнали и резервния комплект(ключ + дистанционно) на колата. Имобилайзера е в ключа - пробвах. Има ли някой представа колко броя ключове подържа имобилайзера на колата, тоест ако запаметя един нов и стария който ми остана, дали системата ще изключи третия-откраднат. Друг вариант мисля е да се прекодира имобилайзера. Дайте някакви идеи. Благодаря предварително.
          Ако системата е EWS3 (BMW) може да се запишат 10 ключа като този който не се използва(откраднатия) се деактивира.Към системата за централно заключване могат да се запишат 4бр. дистанционни като неприсъстващите при обучението дистанционни автоматично се изтриват.В средата на 2003г.(доколкото ми е известно) при Фрилендър охранителната система се променя (Sawdoc) и там нещата поне за мен не са ясни.Най евтиния ти вариант е клониране на съществуващия ключ и деактивиране на откраднатия.

Коментар

До: Откраднат ключ

Първоначално публикуван от mumbler Преглед на мнение
            .....Най евтиния ти вариант е ....
            Застраховка ....
            П.П. "" не е към "Мъблър"( само ползвам цитата ) а към питащия
            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

От: Дистанционно за централно на Freelander

Извинявам се, че изравям толкова стара тема. :-/

Аз също съм с един ключ и дистанционно за моя новопридобит Фрийлендър и искам да си направя още един комплект.
              Колега mumbler, офертата и телефона актуални ли са? Трябва ми дистанционно за Фрийлендър '98 + програмиране + ЕКА код.
              Дистанционното ми е Lucas 3TXC

Коментар

Телефона ми е актуален.За съжаление цената на дистанционното вече е различна(по висока).Мисля че имах само едно налично и ще трябва да проверя преди да поема ангажимент!Поздрави.

Коментар

Исках да попитам за това дистанционно, но на лични не можах да кача снимката:Натиснете снимката за да я уголемите

Име:188.jpg
Прегледи:2
Размер:137.5 КБ
ID:5210249
                  Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
                  ... turn on your A/С !

Коментар

А ако си намеря сам дистанционно (вероятно употребявано)? Задължително ли е да търся 3XTC? Защото излизат всякакви в ebay - 3XTA, 3XTB...

Коментар

Първоначално публикуван от TheBicycle Преглед на мнение
                      А ако си намеря сам дистанционно (вероятно употребявано)? Задължително ли е да търся 3XTC? Защото излизат всякакви в ebay - 3XTA, 3XTB...
                      Кутийката на дистанционното е най-неинформативна като съвместимост.Търси ги по системата с която е оборудван автомобила. И много внимавайте като купувате дистанционни от eBay! Няма проблем да ти обуча намерено от теб дистанционно.

Коментар

Искам да попитам дали може дистанционно (LUCAS - 3TXA 57872323RR) да се програмира за Фрилендър ТД4 2002 - оргиналното е LUCAS 17TN.

Съобщение от модератор:
                        Моля, напишете си в профила от къде сте.
                        Прочетохте ли това
                        ...ЦЪК
                        Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 05-11-10, 20:49.

Коментар

Може.

Коментар

Freelander-диагностика

Колеги, трябва да се обучи още един ключ към имобилайзера на моя Фрии(2003г. 1. и да се премахне едно дистанционно от паметта.Дайте предложения.Мерси предварително.

Коментар

От: Freelander-диагностика

Ако колата е с EWS3 ключ се поръчва само по шаси! При дистанционните нещата са като при по старите модели.

Коментар

От: Freelander-диагностика

Ключове имам(взех втора употреба комплект с ключалките от e-bay).Чипа в ключа е Philips Pcf7936as. Нямам представа каква е системата,но имам работещ ключ и дистанционно. Другия комплект го откраднаха гадовете при домашен обир.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X