Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Светеща лампа за масло на двигател Land Rover Discovery 300Tdi.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Светеща лампа за масло на двигател Land Rover Discovery 300Tdi.

Здравейте,
    особено след манометъра и датчика е добре да помислиш за смяна на маслото. Аз имах подобен проблем и ми мигаше лампата на загряло, но се оказа фалшиво масло. Като го източих след 100 км беше като минерална вода... след сипване на ново всичко се оправи. Така че не изключвай и този момент.
    Land Rover Defender 110SW 300tdi

Коментар

Още една идея - ако подкачащата помпа за нафта е скъсала платно, някакво количество гориво попада маслото, и прецаква вискозитета.
      Land Rover Discovery 300TDI 1995 Basic

Коментар

Първоначално публикуван от ogy Преглед на мнение
        Още една идея - ако подкачащата помпа за нафта е скъсала платно, някакво количество гориво попада маслото, и прецаква вискозитета.
        Дори води до задиране на лагерите,имам подобен случай с един мой приятел.Човека се зарадва,че двигателя спрял да гори масло,но само за няколко дни.От подкачваща помпа се пълнело маслото с дизел,но двигателят му изгаря масло и така маслото все се е разреждало.След продължително каране така му задира биелен лагер и едната биела излиза през блока.Ремонта е ясен за всички-нов двигател.
        0885719173-Красимир

Коментар

Мерси на всички,
          Ако става дума за тази част : ERR 5057, fuel lift pump mechanical, беше сменена преди 2 хил км., защото оливаше.
          Засега слагам манометъра и ще видя как ще е на по-дълъг път този уикенд.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X