Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Офсет и Размери на джантите на Land Rover Discovery

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Офсет и Размери на джантите на Land Rover Discovery

Някой знае ли колко горе-долу тежи една джанта Black Modular 16х7?
    Discovery I, 300 TDI

Коментар

Доколкото си спомням - 12кг. От Падок ми бяха разделили джантите на 2 пратки, + още една пратка за другите дреболии.

Коментар

Ясно, благодаря!
        Discovery I, 300 TDI

Коментар

• Монтаж на джанти на обратно Диско 1

Колеги можете ли да ми кажете какви могат да са последствията от монтиране оригиналните метални джанти на обратно? Днес пробвах само на крик и джипката стои много добре мисля че като я подкарам също няма да се клати толкова много, но се притеснявам от други последствия върху джантите, болтовете, окачването, лагерите и други детайли. Ако някой има опит и го е правил ще съм благодарен.
          Това което построихме през социализма, Вие дори не можете да го боядисате. Тодор Живков

Коментар

Най много да ги изгубиш като потеглиш. Ама пък няма да падат едновременно и ще си ги събираш лесно.
            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Трябва на фреза да ти направят конуси от обратната страна на джантата, помпането на гумите става на канал, волана става тежък, лагерите на главините се разбиват бързо, накрайниците също. Иначе колата придобива стойка, ако си с по-малко от 2' лифт и 32ки на завой с дупка гумите ще стържат в калниците. Успех
              идеите са навсякъде и даже не ги заключват

Коментар

Много благодаря колеги, но наистина джипката придобива много добра стойка. Вчера пробвах само на задните.
                Това което построихме през социализма, Вие дори не можете да го боядисате. Тодор Живков

Коментар

• Колко е ЕТ на джантите за discovery 2 2004 и междуболтовото 5х ???

Здравейте колеги,искам да сменя 18-ки джанти на диско 2 2004 с 16 цола,но не знам колко е размер на междуболтовото разтояние и какво ЕТ да търся. Имам железни джанти от старото ми диско 1996 с гуми за офроуд,но те не стават.
                  Ако някой ми напише ще съм благодарен.
                  Намирам този модел в нета,но нищо не пише за размер
                  Прикачени файлове

Коментар

• От: Колко е ЕТ на джантите за discovery 2 2004 и междуболтовото 5х ???

Има си цяла тема по въпроса, ама няма кой да търси...

5х120, ЕТ 57 са фабричните. Същите са и на P38.
                    Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Благодаря

А тези визуално някой може ли да каже дали стават ?

Коментар

Визуално стават. При ЛР има само 3 варианта - 5х165 (Дифендър, Диско 1 и Класик), 5х114,3 (Фрилендър 1) и 5х120 - всички останали, като има разлики в централния отвор при различните поколения. Тези на снимката са категорично от Д2/P38.

Коментар

Изглеждат така.
                          ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Въпрос такъв. Със гума 265/75/16 и модуларка с ЕТ+25 ще опират ли някъде на Дискавъри 2? В момента съм с такива гуми, но искам да сменя джантите и не знам какво ще се получи.
                            LZ1AID

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0145.jpg
Прегледи:1
Размер:76.8 КБ
ID:5554459

Вече са при мен.
                              Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 14-01-14, 22:18.
                              Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
                              0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Първоначално публикуван от pepimotos Преглед на мнение
                                [ATTACH=CONFIG]670738[/ATTACH]
                                Veche sa pri men
                                Това какъв размер е? Аз тая гума съм я срещал много рядко и все в някакви шантави размери, както и GoodYear G90.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X