Обява

Свий
Няма добавени обяви.

RR 2.5 DSE проблем с термостата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: RR 2.5 DSE проблем с термостата

скоро имахме подобен проблем със същия мотор.
    оказа се че от време на време задръства входа на разширителния съд.по точно вътре в съда.има отвори които се дръстят от нещо слагано по рано във антифриза.
    чак хвърляше водата.

Коментар

тази сутрин пък термостата отвори карах го два три пъти на късо стопля и отваря но пак маркучите са на камък но през маркуча вече не се вижда да минава въздух

Коментар

Което пък означава че не е била обезвъздушена добре.Ако термостата работи вече добре,се заемай с диагнозата по маркучите.И не забравяй да ни информираш своевременно.
        В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

здравейте отново този моя проблем ме побърка сега вече отваря,но на моменти може би когато няма въздух в системата а тази сутрин забелязах една работа отпред в краката е мокро с антифриз дали е възможно от там да вкарва въздух в системата и затова да не ми отваря термостата и да надува в понеделник отивам в дару кар за да го вдигнат зашото смених възглавниците

Коментар

Да може да вкарва въздух оттам.Ако мокрото е отляво в краката на шофиора и е чиста вода то е от запушени маркучи на конденза на климатика.НО от ляво(мястото на жената)мокрото е от антифриз и се касае за повредени о-пръстени на радиатора на парното.Често срещан проблем е.Лошото е че невинаги се вижда защото попива в мокета.Сменят се оносително лесно и задължително с оригинални-работят с високо наляфане и температура.струват или 8 или 4 единия(общо са два.) .Ето как се сменят.
            http://www.rangerovers.net/repairdet...ateroring.html
            В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Абсолютно вярно, имах 100% същият проблем лятото
              LZ1PER

Коментар

значи в понеделник ката ходих в дару кар изчистиха грешките и се вдигна и с един уред мериха газовете в разширителния съд но не показа нищо и все пак казаха сменяй радиатор ,гарнитура на глава, термостат и кво ли още не а така и аз можех да си го диагностирам всъщност от дару в дружба бях стегнал капачката ходих до люлин отам обратно до ботевградско и си тръгнах около 150 км. на стрелка за температура не е загрявал над нормалното но джипа взе да не може да му се подава газ защото беше загрял автоматика понеже при спускане на витиня термостата затвори и не иска отново да отвори като развих капачката не беше много голямо налягането но маркучите бяха много твърди малко след като развих капачката термостата отвори направо ме побърка този проблем ще го свалям пак термостата и ще си поръчвам големия радиатор ,водна помпа и нова капачка и ще видим тогава какво ще стане

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X