Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ARB или ASHCROFT ???
Свий
X
-
От: ARB или ASHCROFT ???
Хм - моите са съвсем различни, най-малкото че са предни ашкрофтскитеДоколкото помня - имаше гравиран (механично) номер.
Може би това е съвременният вариант. Щот (ако, когато) ги счупиш - трябва да знаят коя е точно
Слагай смело и карай
п.п. ето като слагах Ашкрофтите - http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=169860Последно редактирано от PinMaster; 11-12-14, 22:56.Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!
Коментар
-
Първоначално публикуван от edin_lyd Преглед на мнениеДа съживим малко темата
В петък пристигнаха тези благинки но чак днес успях да се добера до тях и май съм леко разочарован .
И на касетите, .... кои лагери, семеринг, гайка.Land Rover Discovery:
- ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!
Коментар
-
Първоначално публикуван от PETER PETRAKIEV Преглед на мнениеСнимай какво имаше в комплекта за инсталиране на на компресора, бутони, кабели, ..... др.
И на касетите, .... кои лагери, семеринг, гайка.rusev : Най-обичам заводските решения. В една автомобилна фирма има достатъчно високоплатени умни глави. Единствено в offroad-bulgaria.com има повече и по-подготвени специалисти.
0898 51 31 46
Коментар
-
rusev : Най-обичам заводските решения. В една автомобилна фирма има достатъчно високоплатени умни глави. Единствено в offroad-bulgaria.com има повече и по-подготвени специалисти.
0898 51 31 46
Коментар
-
Първоначално публикуван от Tedo56 Преглед на мнениеКак кръстачката стана друга?като видях отначало надписа на кутийката made in Turkey ме прихвана нещо и не съм я погледнал както трябва
rusev : Най-обичам заводските решения. В една автомобилна фирма има достатъчно високоплатени умни глави. Единствено в offroad-bulgaria.com има повече и по-подготвени специалисти.
0898 51 31 46
Коментар
-
0898 51 31 46
Коментар
-
Моля имащите блокаж да качат снимки (ако е удобно)да видя кой ,къде си е монтирал компресора и къде са поставени копчетата за блокажа и компресора.rusev : Най-обичам заводските решения. В една автомобилна фирма има достатъчно високоплатени умни глави. Единствено в offroad-bulgaria.com има повече и по-подготвени специалисти.
0898 51 31 46
Коментар
-
Малиииии, Койо и дифове почна да прави.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Първоначално публикуван от edin_lyd Преглед на мнениеМоля имащите блокаж да качат снимки (ако е удобно)да видя кой ,къде си е монтирал компресора и къде са поставени копчетата за блокажа и компресора.
Коментар
-
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеМалиииии, Койо и дифове почна да прави.rusev : Най-обичам заводските решения. В една автомобилна фирма има достатъчно високоплатени умни глави. Единствено в offroad-bulgaria.com има повече и по-подготвени специалисти.
0898 51 31 46
Коментар
-
Моят компресор е зад задната седалка - монтирах го на планката, която покрива релето за резервоара, мисля, е и Диското има таквоз. Оригиналните кабели (на компресора) стигат точно дотам - през барчето, под мокета и дотам.
Копчетата - да са ти на една ръка, че се губи ценно време инак. Моите са на няма и педя вдясно от геврека, но аз там съм преправял...
п.п. Класика има фабрична дупка по средата на купето над задният мост - да мине тръбичката/ите за блокажа/ите. Ако и Диското има - да не дупчиш... От там - за предният по шасито (закрепени за спирачните тръбички). Не забравяй по един мустак над дифа, че при чекнене да ги не скъсаш.Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Tedo56 Преглед на мнениеСпоред мен в никакъв случай в двигателния отсек. Моя е в кабината, непосредствено зад седалката на навигатора, както и лебедката - чистички и като новички, разбира се след като ги прибрах вътре.rusev : Най-обичам заводските решения. В една автомобилна фирма има достатъчно високоплатени умни глави. Единствено в offroad-bulgaria.com има повече и по-подготвени специалисти.
0898 51 31 46
Коментар
-
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеМалиииии, Койо и дифове почна да прави.
Още не е дошъл реда на съешаването на компресора и блокажа, и си мисля, че ще има малки пречки като несъответстващи резби на фитингите, но за целта се продват преходници. Ще се справим и с тази задача.
Мен лично много ме притеснява малкия диаметър на короната, както и сравнително тънките зъби, но каквото е дал Дидо-с такова работим.
Като строши и тази двойка-ще си купи по-истински, и ще ги монтираме и тях.Има ли желание-има и начин!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар