От: ARB или ASHCROFT ???
Ти от сайта на Ашкрофт ли пазарува или от друго място?
Ти от сайта на Ашкрофт ли пазарува или от друго място?

/Ашкрофт.След това фирмата от семейна ,става акционерна и изпълнитен директор става големия му син.Започват да се ползват множество чужди подизпълнители и да се наема евтина работна ръка от емигранти в UK
/в което лошо няма,но отнема време те да се обучат,занижава се контрола поради масовите съкращения на стари кадри използвани като супервайзери и ОТК/Акцийте на фирмата бележат спад на борсата преди 2 години
Едва това лято си върнаха нивото отпреди 4 год.
.Маслото е чисто ново МТФ 94,както и ми беше казано от Ашкрофт.При мойто повторно запитване ,защо има тези проблеми,отговора гласеше,че е необходимо време да олегнат синхронизаторите
Ако ли не да я им върна,те щели да я прегледат и отремонтират евентуално.Но разходите по транспорта си ги поемам аз и в двете посоки
((((Предстой ми дълго пътуване и нямамм време да демонтирам и спедирам отново.Ще видя какво ще се промени след 8000 км и ще решавам тогава.За мое голямо разочарование не очаквах подобен отговор,нито подобен проблем
Леко си мисля ,че СК е със стари "прегледани" синхронизатори.Нека обаче мине пътуването и пак ще споделя мнение
.
))Частите бяха сложени в БГ на старата,но сега тя ми е резервна

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар