Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с делкото на Range Rover Classic 3,5 85г.
Свий
X
-
От: Проблем с делкото на Range Rover Classic 3,5 85г.
Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнениеУспя ли да я качиш долината?
Коментар
-
Здравейте колеги,след като си продадох класика с 3,5двигател , взех 3,9-то но имам следния проблем с електрониката.Беше изгоряла помпата ,смених я след това установих, че при подаване на контакт, помпата не заработва.Релето което прави верига, за да заработи помпата се беше стопило. започна се едно проследяване кое кабел от къде идва и къде отива,и се стигна до електрониката.Отворих я и видях една прекъсната пътечка в следствие на изгорял стабилизиращ диот,тръгнаха да го търся по магазините всеки вдига рамене няма и няма такъв диот.Въпроса ми е дали на някой колега не му се намира такава електроника, буксата е със тридесет крачета.
Коментар
-
Предполагам електроника трябва да означава ECU или компютъра на колата. Ако е така то ще трябва да видите на корпуса му модела.
Хвърлям боб на нещо като 14CUX, но може и да е различенLand Rover Defender 110SW 300tdi
Коментар
-
Това е по стария компютър 14CU.
Монтирали са го на РР от преди 1990. Сега единствения изход е много добър електротехник или "нов" от морга.
Бях чувал че във Варна има някаква специализирана фирма която ремонтира компютри на коли, но не знам как се казва.Land Rover Defender 110SW 300tdi
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар