Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с делкото на Range Rover Classic 3,5 85г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с делкото на Range Rover Classic 3,5 85г.

Здравейте колеги, взех си един Рейндж 3,5 V8.Имам проблем с импулсния датчик ,в делкото ако някой се е сблъсквал с проблема моля да сподели от какво друго делко мога да търся същия или подобен да става.Благодаря предварително.

От: Проблем със делкото на Рейндж Ровер 3,5 ,85г.

Можеш да ползваш от Фиат. Вземаш я от К0сер или подобен магазин, сваляш само бобинката и я местиш на твоето делко. Малко е пипкава работата, но е около 25лева.
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
      Можеш да ползваш от Фиат. Вземаш я от К0сер или подобен магазин, сваляш само бобинката и я местиш на твоето делко. Малко е пипкава работата, но е около 25лева.
      Благодаря колега жив и здрав да си ще споделя какво е станало.

Коментар

Да ама не след днескаШното обикаляне по магазини включително и КОСЕР се оказа че не мога да открия ниЩо дори и подобно на този така наречен датчик.
        Моля колегите за съдействие по темата.
        Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 20-11-13, 20:37.

Коментар

От: Проблем с делкото на Range Rover Classic 3,5 85г.

Добре, а защо не пробва да си поръчаш от Англия. Пусни снимка на делкото, за да знаем какво да посъветваме. Има три различни варианта на делко на 3.5. Най-старите са така наречените ОПУС... то за това и много хора казват че са умряла работа хихи. Хубавото е, че може да се опита да се смени с по нов модел. Има разни обяви в мобилето на осмаци на части. Но най-добре със снимки.
          Land Rover Defender 110SW 300tdi

Коментар

Първоначално публикуван от miro krosa Преглед на мнение
            Да ама не след днескаШното обикаляне по магазини включително и КОСЕР се оказа че не мога да открия ниЩо дори и подобно на този така наречен датчик.
            Моля колегите за съдействие по темата.
            Лично съм го правил защото ми трябваше колата.
            "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Лично съм го правил защото ми трябваше колата.
              Вярвам ти но в Пловдив няма, може да си намерил някои залежал случайно.
              КОСЕРА в Пловдив има само с три жички който се казват датчик на Хол.Ще го търся от Германия.

Коментар

Виждам, че май никой не е прочел мнението ми. Пуснете снимка, ако искате помощ. Частите макар, че са взаимозаменяеми с други коли е по-добре да се купят правилните. За съжаление вероятността да отидете до шир потребата магазини и да намерите конкретната част е малък. Части в Англия има и то на цени които са доста добри. Ако делкото е това което написах ОПУС, то при всички положения, ако го смените с по новия модел, ще имате по сигурна кола.
                Поздрави и успех.

Коментар

Първоначално публикуван от SIMOCOREX Преглед на мнение
                  Виждам, че май никой не е прочел мнението ми. Пуснете снимка, ако искате помощ. Частите макар, че са взаимозаменяеми с други коли е по-добре да се купят правилните. За съжаление вероятността да отидете до шир потребата магазини и да намерите конкретната част е малък. Части в Англия има и то на цени които са доста добри. Ако делкото е това което написах ОПУС, то при всички положения, ако го смените с по новия модел, ще имате по сигурна кола.
                  Поздрави и успех.
                  Делкото е ЛУКАС колега и е разглобено в момента,утре ще го снимам.

Коментар

Ето малко сравняване
                    Ако делкото е такова, то това е ОПУС варианта или Lucas 'Opus' system 35DE8
                    Ако е това, то това е Lucas 'Limb' system 35DLM8. Това е модела който в момена се намира най-лесно и е най-лесен за поддръжка.
                    А ако е това, то това е Lucas 'Limb' system 35DM8. Особеното е, че при този модел комутатора е изнесен или както тук:
                    За този модел се говори, че е най-стабилен поради това, че температурата на двигателя не влияе на комутатора.
                    Иначе за части може да се погледне тука:
                    http://www.rimmerbros.co.uk/Item--i-GRID009144

Скъпичко е, но може да се видят номерата на частите и да се потърсят другаде.
                    Иначе има и афтермаркет вариант и той е:

Поздрави

Последно редактирано от SIMOCOREX; 21-11-13, 20:56.

Коментар

Втория вариант го има в: http://www.ebay.co.uk/itm/LAND-ROVER...item27d9a829d3

Коментар

Втория вариант го има в: http://www.ebay.co.uk/itm/LAND-ROVER...item27d9a829d3
                        Последния вариант но не е със зъбно колело като на снимката.
                        Последно редактирано от miro krosa; 21-11-13, 22:01.

Коментар

Ами супер и аз имах този модел.
                          За него цъкни горе линка на римерброс и виж модела на частта която те интересува. После я пусни в google и виж къде е най-евтина и си ти. Другия вариант е да пробваш някоя морга в Бг и да се надяваш да не са цифромани...
                          Успех

Коментар

Ами супер и аз имах този модел.
                            За него цъкни горе линка на римерброс и виж модела на частта която те интересува. После я пусни в google и виж къде е най-евтина и си ти. Другия вариант е да пробваш някоя морга в Бг и да се надяваш да не са цифромани...
                            Успех
                            Не я откривам има други но точно тази я няма а делкото ми идва скъпоНатиснете снимката за да я уголемите

Име:reinge 017.jpg
Прегледи:1
Размер:40.9 КБ
ID:5539299Натиснете снимката за да я уголемите

Име:reinge 018.jpg
Прегледи:1
Размер:34.1 КБ
ID:5539300
                            утре заминава за Германия да се търси от представителство

Коментар

Точно на линка който съм пратил я има Вашата бобинка:

Само, че се продава заедно с пластинката под него. Номера на частта е RTC3198. Както казах потърсете по номера. В интернет има много предложения и съм сигурен, че от Англия ще Ви е най-изгодно... Поздрави и успех.

Ето и магазин в който я продават: http://www.brit-car.co.uk/product.ph...ate_v8_def_rrc
                              Цената е 14,02 лири без ддс. Цените варират от 12 до 90 лири в зависимост от къде се купува...

http://www.rimmerbros.co.uk/Item--i-GRID009144
                              Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 22-11-13, 20:50. Причина: Още

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X