Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Range Rover 3.9 v8 малко джокер за подредбата на кабелите на делкото

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Range Rover 3.9 v8 малко джокер за подредбата на кабелите на делкото

Първоначално публикуван от Markony_RS Преглед на мнение
    По твойта теория е излишно,съответно трябва да се олекоти конструкцията

Наду,щом вакуума е бил запушен,може последната центровка да е правена без вакуум регулатор,това значи че сега ще трябва делкото да се бутне 5-6 градуса,да не казвам 10
    Не е теория и не е моя. А центровка се прави с изклщчен вакуум-аванс.

Коментар

Чудесно.Изглежда е доказано ,че вакуума е излишен,някъде в по старите теми?
      Как се прави центровка на двигател без ваккум регулатор тогава?Единия вариант е с компромис в палене/празен ход,а другия вариант е компромис със средни/високи обороти.
      Honda HR-V основно мпс Мухарски клуб "Стримерите" - Русе
      Disco 1 бекъп
      Disco 1 (5см.lift) бекъп на бекъпа

Коментар

Първоначално публикуван от Markony_RS Преглед на мнение
        Чудесно.Изглежда е доказано ,че вакуума е излишен,някъде в по старите теми?
        Как се прави центровка на двигател без ваккум регулатор тогава?Единия вариант е с компромис в палене/празен ход,а другия вариант е компромис със средни/високи обороти.
        За да не говорим празни приказки:

1. Не виждам да съм казал, че е излишен, твърдението е, че не се отразява на вървежа. Отразява се най-вече на емисиите, когато се кара с малко газ. За ровъра едно от най-добрите афтърмаркет делка е без вакуумен регулатор (и не само за ровъра). Който има излишни 60 паунда - може да смени регулатора. Аз моя въпрос съм го решил кардинално - изхвърлих проклетото делко.

Първоначално публикуван от P2P Преглед на мнение
        Аз досега делко със здрава мембрана не съм виждал - в този смисъл по-добре запушен маркуч. Това не се отразява на вървежа.
        2. Центровката на делкото на ровъра се прави с изключен вакуумен привод, настройва се статичния аванс. Вакуумния аванс на това делко не се настройва. За справка - приложената документация, т. 4.
        Прикачени файлове

Коментар

Ок,значи говорим за различни неща.Делкото без вакуум регулатор си е ясно.Това което има вакуум регулатор и той не работи е друго.Мисля ,че ще се съгласиш?
          Honda HR-V основно мпс Мухарски клуб "Стримерите" - Русе
          Disco 1 бекъп
          Disco 1 (5см.lift) бекъп на бекъпа

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X