Здравейте колеги, миналата година си купих 1 вият си джип, а именно позапуснато диско 1 с екстри - ел. пакет, клима
. Купих си гуми за кал ( регенератчета верно, ама яки ), а днес след доста спестяване ми пристагнаха много части от Англия - а именно. Окачване +2'' с нови спирачни маркучи ( по дълги с оплетка от неръждаема стомана, купих си нови лагери на главините ( предни ) + ремонтни комплекти за уплътненията на сферите на предният мост.
Всиски възможни тампони - политеренови, нови кормилни накраиници , носачи и т.н ( абе цялото окачване кажи речи без стабилизиращите щанги) . Взех си и комплект за усилване на предните амортисиори . Защита за предният диф. защита за кормилната щанга , аз си направих сам шнорхел вече, нова гарнитура за капака на клапаните ( малко масълце тече), турбото е сменено с рециклирано, ангренажен ремък, крик 5фута и още доста
с една дума направих 2 ра та стъпка в офф роуда след самото закупуване на подходящия автомобил. Тези дни ще направя снимки на частите и на това как протича процеса на монтажа им и ще се радвам да ми отговаряте на достата въпроси които ще ви задавам
.

Всиски възможни тампони - политеренови, нови кормилни накраиници , носачи и т.н ( абе цялото окачване кажи речи без стабилизиращите щанги) . Взех си и комплект за усилване на предните амортисиори . Защита за предният диф. защита за кормилната щанга , аз си направих сам шнорхел вече, нова гарнитура за капака на клапаните ( малко масълце тече), турбото е сменено с рециклирано, ангренажен ремък, крик 5фута и още доста

Коментар