Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чип за Range Rover p38

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Чип за Range Rover p38

Аз ви казах, НЯМА ама НЯМА такъв дето да не пуши и е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се махне катализатора, защото става тапа, както е написал колегата!!! А аз ама грам не разбирам от това , само имам наблюдения и някъкви базови познания!!! Тва е цялата истина. А за мен няма нищо готино да праснеш kick-down и да изпревариш някой да речем и той да трябва да си пуска чистачките , защото предното му стъкло е цялото в САЖДИ!!!! За мен това не е хич "cool" даже понякога ми е и смешно!!! Искате ряз, високи скорости и мигновено изпреварване - за мен това е възможно с голeми мотори, много коне и големи и много турбини(Bi-Turbo) !!! Пример: ауди 2.0Т 200к.с ( нещо по достъпно) иначе S8, RS6( the most powerful estate car in the world),CL63 AMG, 65 AMG - bi-turbo!! Поздрави на колегата за супер изчерпателната инф.

Коментар

Само едно уточнение по въпроса с пушилката. По онова време 99% от автомобилите които правехме бяха или чисто нови или макс. на година-две. Едната част от клиентите държаха да няма пушек, въпреки че на всички разяснявахме, че така ефекта ще е половинчат. Те обаче споделяха мнението че колите им са чисто нови и какво щели да си помислят останалите ако пушат. Другата част клиенти обаче които или знаеха за задължителното пушене при оптимална смес държаха да бълват дим за да се знае, че са пипани. Имало е случаи при които от първия път ефекта е прекрасен, но пушека някак си не покрива очакванията на клиента и той се е връщал за да увеличим горивото с цел да увеличим визуалния ефект. Въпреки че резулатът в динамика е никакъв тези хора оставяха варианта с повече дим. Така де ... как иначе ще докажат че са "тунинговани". Лично аз май съм от втория тип. Винаги когато някой чисто нов автомобил ме изреже злобно и ме удави в черен пушек избягвам да се заигравам с него и се правя на разсеян, защото знам за какво става въпрос. Иначе сажди чак няма. При A/F Ratio 16-18 димът е сивкаво черен, а не гъст черен като от Голф 2 1.6 TD с окапала турбина. В заключение - яката пушилка отзад е по-скоро престижно отколкото срамно. Е ... освен ако не е от някоя 10-15 годишна кочина при която е ясно че причината е друга.
      My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

В случея колега, говорим точно за такива 10-15г."кочини".....
        Поздрави
        "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Не е задължително да е "кочина" дори и на 30 г. Може да е "кочина" и на 2 години. Аз имах предвид хем дърти хем неподържани, а доколкото виждам тук неподържани машини рядко се вясват. Повечето машини са значително подобрени в сравнение с оригиналния им вид.
          My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Мен не ме кефи да пуши, а хора всякакви и за това някой ги кефи. И образно го казах за саждите , просто пушат!!! Като някой толко иска да се реже с тая нафта да си е зел бензин и тогава ще е истински гъзар с истинска резачка!!! И по този въпрос за бензините, вижте какво са направили хората, а тия всички ги знаем с тяхната педантичност...
            http://spisanie.mobile.bg/avtomobili...rsche-911.html

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X